Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha félpercen belül nem reagál semmit, akkor EXIT és újraindít... ennyit lehet tenni :S
off:
Seucrom Loader v.1.2 -t honnan tom leakpni ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Atisz
Van még vki akinél nem indult el? Estleg le lehet vhonnan manuálisan tölteni a patch-et?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Lol nekem még mindig nem csinál semmit pedig mennyi mindent csináltam már azóta...Congrats joymax, továbbra sem fogok venni silket 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Maala
hát most event, aztán jövõhétne õszi szünet egyetemen... remélem meglesz 69 mire annak vége... mondjuk nspection véeg óta 5%ot haladtam scroll nélkül. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
ctrl+c, ctrl+n , ctrl+l, ctrl+v, enter, ctrl+r FFben. 😊😊😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

DE megnyugtató hogy meglódulok lvl70 felé 😊))

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

most 47%-nál error!

próbáltam másolni, új lapon nincs változás, új ablakot meg már nem ér meg nekem 😛
kép címének másolása
uj ablak
beilleszt
frissít

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

XDDD

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

Maala
címet másolod, új böngészõ, cím bemásol, frissít.
constantinápoly (feltehetõleg) nyelvi fájljait akarta megmutatni...

Maala
úgyis szar XPt kapunk már érte. 😄

akkor biztos a sárga békát akarta meg mutatni nekünk 😛
hehe attól félek hogy isyre 5000-en fognak vadászni ebben az 1 hétben... esélytelen lesz leölnöm :/// DE rajta leszek a témán!!! 😊

Maala
de mûxik 😊

LeonSilver
Qrva ideges leszek ha a silkes tikettem lefog járni mert ezek miatt a n00bok miatt nemtok bemenni. <#falbav>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

remek-remek! ezuttal 62%-nál jött az error
imageshack-et felejtsétek már el! nem müxik!
VÁVÁVÁVÁ elindult!!!

wtf[/URL

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

314ms-os a ping... még az sincs hogy 999ms-nél kiadna... tehát anniyra nincs leterhelve :///

indítsd el a silket, várd meg a feliratok, várj egy kicsit (max fél perc) és ha se hiba se csík nincs, akkor EXIT és újraindít

ezt addig, amíg el nem indul a csík. 3 óra alatt nekem ez kétszer sikerült...
raktak ki hírt 😄

nekem nem is peccseli szal csönmd xDD

Semmi, még az update csík sem indul... legalább egy errort bedobna... még az is jobb ennél... olyan mikor egy csajt kérdezel valami fontosról és csak néz rád de egy k**** szót nem szól .....

edit:
idõközben kismilliomodik próbálkozásra nekem is elidnult, és most elõlrõl pecseli, pedig a 68% is már majd félóra volt neki...
ne örülj! Nekem több, mint 2 órája 68%-nál error és azóta csak error vagy semmi 😞(
Hello!

Nekem meg sem nyikkan a start menü ://

omg hazajövök erre z fogad
XD pont az óra alatt van event idõ -.-

LeonSilver
Sajnos már megérett rá és most van idõm mert nemmegy ez a kakika ...
Tehát minden rosszban van valami jó 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

IfjuSkywalker
Szaré nem csinálnak manual patch-t????.....

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

QuickHUN
Na elindult végre az update,sorba kell állni ,de jó😊

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

DAcafat
nekem se nyugi

QuickHUN
Sajna nekem nem jelenik meg a start gombocska valakinek van ötlete miért?

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

DAcafat
de jó már 1 órától szarakodok és semmi, ja egyszer volt error 😊
azóta semmi 😞

QuickHUN
a legujjabb host filés másolást irja le valaki létszi !

beatz
jah nekemis br18->br17 ......... -.-"

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

IfjuSkywalker
SilkroadTavernen is azt postolgatják,h a crit és br és defense értékek változtak....

Atisz
Ez most komoly????
Basszus, több millát buktam akkor T.T

QuickHUN
a patch file 0.61 es de a 62 van fent 😞

QuickHUN
megy valakinek?

circa
Nem tom, hogy ez irták-e valami patch vagy update noticéban, de nekem újdonság most a gaméban, hogy nme kell megvárni, hogy leteljen egy buff és csak utánna tudod megint belõni, hanem ha a felénél jár akkor is el tudod lõni még1x és feltöltõdik😊

beatz
kocsogok elbasztak valamit mindenki nézze meg a crijét a fegyojan, nekem 12vot a kardomon most 11....

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

Atisz
Neee...bár a microfos is nagy kókler, joymax miatt azért ne cseszd szét a géped...

IfjuSkywalker
nem indult el??? OMG, még jobbb....grat Joymax

IfjuSkywalker
ennyit a compensation eventrõl...Kurvára kompenzálnak....eskü szerintem direkt csinálták, hogy ne jussanak be a népek...kevesebb adminisztrásiojuk legyen a dropokkal....az egy hetes eventbõl csinálnak 6-5 napost...tessék, nesztek....

esküszöm a 2esre diplomázott informatikusoka sikerült foglalkoztatniuk...."ingyenes game"--->nincs elég keret jó fejlesztõre...suxxx

Hét ez szép, 10-15 percen belül elkezdte a patchet.

Silkroad. Mert megérdemlem. 😄

valaki próbálta már újra rakni az sro-t? hogy az segíte pecs ügyben :-/
Maala
lol sztem ne... nyugi még úgysem kezdõdött el az event.

LeonSilver
Na.Én nekiállok a windóz újratelepítésnek.Addig telán megnyigszanak a kedélyek és mennifog ez a :censored: