Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Én most csak azt nem étem.. hogyha kompenzálnak valamit akkor miét akkor kell frissítéseket csinálni..?!
-Mit hall utoljára a terminátor? -Te ez színesfém?
felkeltesz 20 perc múlva ha vége az inspectionnek? 😄
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
3Ds MAX :)
tegnap adig ügyeskedtem amig be jutotam de 30 percenként dc-zek 😞
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
reméljük most implantálják majd a +xp, +gold, + item-es eseményt, mert különben...
Addig is jó fórumozást!
Uninstall után csodákra képes...
3Ds MAX :)
68as glavies, nekimegyek, protba van... 4.9k nuke, utána 4.4k (1 nuke még és vége kb...), de PONT bejön a stun... mondom ok, elõlrõl, kd, 2x leszurom, utána felkel, stunol 2. könyvel, utána stunol 3. könyvel (szal kb 8-10 mp-ig egyhelyben álltam), és a flying dragon (ritka gyenge skill szvsz...) belémcritezik 5.9k-t... aztán még 10x összementünk, crit nélkül nem tudott megverni, de akkor is irritál, hogy pont bejön a mocskos stun, és neki meg mindig bejön a crit ugyszintén... és blader pl. 2-3ból 1x kd-zik, de a glavies az 10bõl 11x stunol... -.-" ja , és még vigor potizott is a kölyök... már csak 1 hét és vége a farmnak, utána már más lesz a szitu remélem -.-" és kérem vissza a crit 9em ill. a br 18am 😞
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
ami a faq-ban van ip az a friss verzió vagy még a régi?
Gigabyte GA-EP35-DS3|Intel Core2Duo E8400 3Ghz|2x1GB Kingmax 800Mhz RAM, Sapphere Ati Radeon HD4850 512MB | 320GB Samsung HDD
Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/
ezt thuggal (beatz) kb 3 hónapja ismerjük, és asszem õ kezdte el irni is a magyarositást ehhez a számhoz 😄 ez nagyon kész 😄 értelmes, és lényegretörõ: igen, összelehet kötni a kockulást és a partyzást 😄DD
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
itt igérgetik az EVENt et aztán lesünk 😛
Forradalmat ... támadjuk meg a kóreaikat.
OASIS --- hentesbacsi lv70 fire nuket állat :P
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Date : 10/25/2006
inquiry : 3645
Hello, This is Silkroadonline
We will try to fix the bugs that arose after updating as soon as possible.
Untill now, the bugs are as follows:
-Down of the magic balance: There are no change of actual damage, but the figures only are changed on Interface. It will be fixed in the near future.
- Change of the figures or critical of a weapon: We are now investigating and will fix after confirming.
-If there are another problems, please write on the bug report. We will try to fix as soon as possible.
Épp nekem a phy attack növelõnél ,az elsõ nem sikerült ,a második sikerült ugy hogy ugyan anyira tette a phy attackot 😊
Jól ki van találva 😞
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
max assimilation vagy mi :S
Ha egy cuccon valami tulajdonság 0%, akkor a tabletes alchemy csak növelni tudja ugye? Rontani nem?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
felpeccseled 1.063 ig asszem és akkor tolod be manualt 😊
the manual patch of 1,065 version can patch in only client of 1,062-1,064 version. Stop patch
nos eddig jutottam 😊
kinek van 1,062-1,064 es patch-e? 😄
csak nehogy igazam legyen !
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
Mivel én újra raktam a Silkroad-ot (bár nem nagyon érdemli meg, h nagy betûvel írjam a nevét 😉 ), nekem most a 0.006-os verzió van meg. Meg kell várnom míg megjavítják a rendszert, és akkor majd automatikusan update-eli magát.
Úgyh most inkább tanulok. Nem hiszem h sokat vesztek ha holnap újra megpróbálom.