Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyenem még nem volt
lehet rosszul tudom 2hónap sro nélkül :S
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Ez azért tényleg elég alap SQL lekérdezés, nem is volt benne semmi JOIN :)
Csak annyit akartam ezzel jelezni, hogy itt a lustaság a fõ szempont, hiszen ha én kb 20 mp alatt írtam rá egy lekérdezést (ami elég ovis szintû) akkor Joymaxnak kutya kötelessége ezt vágni, hiszen rendszergazdákat tart fenn õ is... vagy nem ? ^^
SELECT *
FROM Users
WHERE silkboughtever = 0
ORDER BY RegistrationDate
Ezután az eredménytáblában letolni egy törlést. ;)
Silkroad Online has prepared a massive bot punishment in order to satisfy the request of our users.
Please understand that this preparation has took a long time because we have increased the accuracy of blocking massive number of bots without harming good intentioned players.
We will proceed the punishment as soon as the preparation is complete.
In order to promote clean gaming environment, we ask our users not to use bots, as using bots will block the user's account permanently.
We will announce further information regarding the date of punishment when it's ready.
Thank you."
nehéz lehet kiszûrni a goldminereket...
Maala már nem az én gondom.
és DE, ez a játék FEKETE ÉS FEHÉR, hányszor kell még nektek, Aeges _legiteknek_ elmondani?
u.i.: rfwjogwú õt nem fogják bannolni, mert ú-val a nevében nem is lehet létrehozni. pedig próbáltuk. :-s
De azért lepakolom a karikat éjjel ;)
G, szerintem nem ennyire fekete-fehér a helyzet. Arra nem gondoltál még hogy mindeki ugy szeretné játszani a játékot ahogy neki tetszik? Ha valaki választ egy jobot nem kötelezõ ahhoz foggal körömmel ragaszkodni. Túl könnyen ítélkezel olyanok fölött, akirõl fogalmad sincs milyen indittatásból vált esetleg jobot. Speciel én azért vagyok az, ami, mert a körülöttem játszó emberek is azok. A többségük legalábbis. Engem a játék élvezete motivál. És láss csodát sok olyan emberrel jóban vagyok, akik ellenkezõ jobjuk ellenére szóba állnak velem ugyanugy, mintha nem lenne. Sõt akkor, amikor egymást lecsapjuk menet közben is. Tuldramatizálod a helyzetet. Az meg hogy kit támadhatok kit nem? Tudod honnan fakad ez? az Unionod által kötött ilyen-olyan megállapodásokból szerintem. De ennek nem kéne odáig fajulnia, hogy emberek egymásra fújjanak. Te is sértve érzed magad, amiért jobban megtámadtalak. Õszintén mit változtat ez azon, hogy emberek vagyunk? Egy hülye játék miatt keljünk ki magunkból? Tök felesleges...
Azt hiszeem párszor már elmondtam ezt neked, ennek ellenére leszedtél friend listrõl. Nembaj elfogadom, nem fogok könyörögni hoyg vegyél vissza. Ha majd tulteszed magad ezen az ál-job-politikán, amit ADG union mûvel és meglátod mögötte azt, hogy ez csak egy játék, akkor talán hajlandó leszel megint ugy szóba állni velem, mint annak elõtte. Én nyitva fogom hagyni a kaput. Ugyanakkor szívesen mérkõzöm meg ismét a job és pvp szinpadán, mert szerintem ez a játék lényege, hogy csináljuk és ha neadjisten földbe döngölsz, mint máskor is, nem fogok anyázni vagy ilyesmi.
Uff beszéltem.
ONTOCSIK:
Athens Bot Ban List:
eofjer
reiojfw
Maala
rfefoj
ArcherAvataR
frejf
eirf
WuFraZselic
rfwjogwú
greuigwh
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
szal hogy KSROban van-e 2. astral kavics, ami +8 alá nem engedi visszaesni a cuccot...
új fegyvercsillogás...
A többi arcért nem vállalom a felelõsséget :D
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
asd
asd
Mûveletlen suttyó vagyok, nem tudok helyesen irni, kérem kövezzenek meg!!! <#beka2>#beka2>
nos, ha tomasz v avi v sonic ütött volna, az eus karikkal, akkor azért nem 7-8k-kat kapsz tõle, a többi nem magyar hunter... hát íj. :-) (splash dmg?)
ne is mondd, nekem most gyártanom kell egy light armor és egy robe +4 full blue szetet. egyiket wiznek, másikat jövendõbelimnek. :-)
Ongoknál volt vmelyik éjjel nagy bandaháború, jött elõször 3 tíf lureolni wizard NPCkkel, aztán jött 3-4 eus hunter, aztán jött egy CLERIC aki támasztotta a tífeket... aztán Avi bejött Voodoo-val, és lePKzta a clericet, aki reverse returnnel visszajött... aztán még1x pk, többet nem kelt fel, és az addigra odasereglett 5-6 tífet Maalita buffjaival simán pwnoltuk. (aztán a full meztelen lvl 77es voodoo-t felélesztettem, felbuffoltam, gyógyítottam, és volt, hogy olyan jól összejött, hogy 3 morcos tíf tudta csak kinyírni õt... full csupasz!) xD
hogy tudtak a hunterek téged ütni, ha te is hunter voltál? ha meg behemothal voltál, amit kétlek, akkor pár nuke tényleg nem vág oda.
és muszáj lesz az, légy szíves. :-s
Viszont megérte a PK, fun volt, fõleg ha nem vagyok noob és nem ruhában halok meg, így azonban sikerült kidropolni a +4-es full blue surranómat, most gyárthatok újat... <#wow3>#wow3>
de akkor már szint szerinti pontrendszert is bevezethetünk, eme visszaélések ellen.
és akkor már avi vehetne nekem plz 50 silket, mert sztem csak napi 1 átutalás ingyenes a 2 erstés számlám közt, és kicsit elszámoltam azt a qrva pénzmennyiséget, ami a 300 silkre kellene, így Maalinára még kéne 50 silk a premiumhoz. holnaptól bármikor megadom, köszi Avi, remélem hamar hazaérsz. ^^
asd
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
amikor viszont job nélküli cleric van velük, az necces...
Igazából nálunk a mi hibánk, hogy ennyi a thief van. Valszeg ha nem teremne babér itt is váltanának (bár 1-2 inkább abbahagyni az sro-t mintsem, hogy ne tudjon lopni), de mi vagyunk olyan hülyék, hogy a szerver 3/4 thief és még igy is trédelünk. Ha váltanánk senki nem trédelne, talán meginditana bennük valamit. Tény, hogy a statisztika bizonyitja igy is rengeteg trédelünk, de azért mennyivel más lenne a helyzet ha egyenlõ esélyekkel jobolnánk. Tudod elég szar érzés mikor nagy nehzen összeszedünk 5 huntit, összefutunk egy thieffel, 3 perc múlva 3 8as pt van rajtunk mindegyikbe min 2 sosun. Azt meg ugye ne is emlitsük, hogy a nagy thiefeknek mindenhol ott van a goldminer kis botja az egyéb kémekrõl ne is beszéljünk. Sajnos a helyzet nem fog javulni igy hozzá kéne szokni...
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc