Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
at16: és meddig mennél vissza ? 2 hét ? mire a szerverek megint tele lesznek :)
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
egybõl vissza is mennék játszani :(
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
A kérdés: ha ezt a 3 csoportot nem nézzük, akkor hányan számíthatnak ban-re?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
(csak közben keményen pakolgatunk, nincs idõ olvasgatni xD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Erre megint csak ksro-t tudom felhozni ahol nincs bot, sõt ingame lehet silk cuccost venni (de ez a 2. részletkérdés). Szerinted?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Demi, abszolut nem haragszom, már beszélgettünk is azóta. Csak azt bánom, hogy haldokló klánba mentél...
Nomak...hadd ne fejtsem ki a véleményem a hsz-edrõl, amit a "reggeli történeteinkrõl" írtál...
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
itt a lényeg. ha ennyi miatt megváltozik a véleményed egy egész emberrõl, akivel "nap mint nap" beszélgettél... az inkább csak téged minõsít.
"a haverság egymás segitésérõl szól"
inkább a közös funról. egy tíf is tud segíteni egy huntit, csak meg kell találni a módját...
én anno egyszerûen amikor mindenki mindenkinek a barátja volt még a szerón nem ütöttem az ismerõsöket, de amikor meghalt, elvittem a cuccát, és visszaadtam neki utána.
néha nehéz egyensúlyozni a felek közt, de meg lehet oldani...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Pedig tiszta hülyék - ha minden bot /ban-t kapna, senki nem merné használni többet -> kézzel játszana mindenki -> tovább tartana elérni max lvl-t -> több pénzt költenének ticketre...
Az a sapi ott a balszélen milyen? Az is vmi sox, nem?
Mennyi sp-d van O_o
Na de azt akartam igazából elmondani ,h én mikor thief voltam akkor is megadtam a tiszteletet mindenkinek , ennek ellenére elég sokan fújtak rám ,de mondjuk ez valahogy így is van jól , ha belegondolunk nem .? <#finom>#finom> ,hát végülis azok a rosszak muhahha <#hehe>#hehe> .
Az egyetlen tréder aki szóbaállt velem , mármint normálisan az Elendyr volt . ( tök cuki volt , mikor vittük a bikákat , és rám PM-elt ,h bocsi de követnem kell téged <#buck>#buck> ) , (aztán persze jötttek a hunterek és szétkaptak <#vigyor2>#vigyor2> , nade mind1 , utána jót röhögtünk (legalábbis mi ketten , addig lehet, h a többiek görcsberándúlva vértizzadva ownolták egymást ) . ,nade ez van , Gilinek /Zaylka-nak van igaza , nem lehet haverság a jobok között (legalábbis azok közt akik komoly játékosok) , ez valahogy így is van jól <#whatever>#whatever> . , mindenesetre én komolytalan béna sosesunner játékos vagyok szal mindenkivel jóban vagyok a szerveren
X-bow Apollo
Ui: Maala kedvéért irtam ide, hogy lásson még egy kis drámát..
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
War with bot!: Finally, Joymax is moving forward with the war with bot. Not knowing if this is true or just another rumor, it wouldn't be smart to bot with your main account to be a bit more safe. It would be recommended to make a secondary account during the war against bot.
For new user, please note this isn't the first time Joymax as warned it user before banning bot. Though last time they where only banning clientless bot. This time, we aren't fully sure of the trigger to detect bot yet.
Nobody will be responsible if your
account get banned, play safe
All the stats are up and running,
We are reworking the website, a few update will appear soon.
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
Hello. This is Silkroad Online.
In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.
Weekly server inspection will occur every Tuesday.
Server Inspection Period : Mar 04, 2008 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hour duration)
Web Inspection Period : Mar 04, 2008 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hour duration)
- Database backup
- Egypt E-pin will be added
5-tõl 9-ig. elvben.
e-mail verification rulz. <3
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Rá kell gyúrnom egy +7 pajzsra, mert az a +9 effektjével marha szépen néz ki. :)
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Amugy kinek hogyan teccik az event?
Nekem bejön! Kivéve akkor ha bug van XD
Mint pl itt:http://www.kepfeltoltes.hu
de legközelebb vmi igazi SoXot mutass, ne ilyen 400%os gagyit plz. ^^
Tekintve, hogy jönnek az új effektek a fegyókra, és KIBAAAA szépen fognak kinézni..
én tippem 1 hét minimum, de valószínûbb a 2-4 hét intervallum...
mia gond? :D
ON: Ds képen a pet invec.-ben bal oldalt legfelül az mi? sos som sun??
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
van már cuccot +8 alá esni nem engedõ kavics felétek?
Hungarian Private server
on
szép dropp csak az a piros szín nem tetszik az alján
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
:)
SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERÕSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com
mióta tavaly SM betatol tolom, XFire nem megy SROval. xD