Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super Saiyan
szal, elméltileg 16:00kor ma is lesz ctf, és kb 16:10re mindenki dc-t kap?

>:C

Lord Nomak
Vagy csak a goldminerek pár százaléka és marad 2500/szerver.

at16: és meddig mennél vissza ? 2 hét ? mire a szerverek megint tele lesznek :)

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

de jó lenne már 1 jó nagy botírtás...... :'(

egybõl vissza is mennék játszani :(

yesss
két dolog lehetsées vagy mindenki kapja a bann-t és akkor kb marad 500 ember per szerver vagy cask a goldbotok és akkor marad 1000 ember per szerver :D

Felesleges ezen agyalnod, majd meglátod.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Atisz
Tipp hogy hány bot lesz kirúgva? Ha core matek-os szinten menne akkor 1800 kari egybõl (nem számítom ide azokat akik csak lvl/sp miatt botolnak - õk a good intentioned players :D). Ezek közül egy rész a "legit" goldminerek akik vmilyen cégnek szerzik a pénzt (nyilván joynax ebbõl kap osztalékot). Aztán vannak azok a goldminerek amik olyan acc-on vannak ahol multikliens mellett "aranyhal" (havi 1000+ silk consumed) kari is leledzik - nyílván õk is maradnak.

A kérdés: ha ezt a 3 csoportot nem nézzük, akkor hányan számíthatnak ban-re?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Lord Nomak
Jah, isroban mindent áthúznak ksroból, sok fos petet amikor egy is elég lenne de a silkes cuccokat persze nem lehet item mallba tenni..

Maala
jóreggelt...

(csak közben keményen pakolgatunk, nincs idõ olvasgatni xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Atisz
Valóban, ezért nem is fogják ban-elni mindet. Viszont a sima ticket csak 70 silkkel kerül többe mint a premium és gyakorlatilag ugyanazt adja. Viszont ha nincs bot, a player több ideig fogja venni a ticketet...

Erre megint csak ksro-t tudom felhozni ahol nincs bot, sõt ingame lehet silk cuccost venni (de ez a 2. részletkérdés). Szerinted?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Lord Nomak
Aha csak mondjuk minden bot után részesedést kap joymax.. végülis ha bannolják õket tényleg több pénz folyik be lolmár. Meg ha nem engedélyezik akkor is. Ha nincs tele a szerver nem vesznek prémiumot de gondolom erre is gondoltál.

IfjuSkywalker
<#taps><#taps><#taps><#taps><#nezze>

Demi, abszolut nem haragszom, már beszélgettünk is azóta. Csak azt bánom, hogy haldokló klánba mentél...

Nomak...hadd ne fejtsem ki a véleményem a hsz-edrõl, amit a "reggeli történeteinkrõl" írtál...

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Atisz
Miért is? Mert a goldminer bot (egy átlagos szerver "játékosainak" több, mnt 60%-a) az életben csak 1x tölt fel 100 silket az accountra, hogy joynax lássa, õ potenciális silk vásárló (ergó tilos ban-elni)? Hidd el, ha nem lenne bot akkor nem lenne annyira triviális a 2 hónap = lvl 80 és te sem sírnál.

Maala
"Én nem vagyok senki, nem mondhatom neki mit csináljon szive joga"

itt a lényeg. ha ennyi miatt megváltozik a véleményed egy egész emberrõl, akivel "nap mint nap" beszélgettél... az inkább csak téged minõsít.

"a haverság egymás segitésérõl szól"

inkább a közös funról. egy tíf is tud segíteni egy huntit, csak meg kell találni a módját...

én anno egyszerûen amikor mindenki mindenkinek a barátja volt még a szerón nem ütöttem az ismerõsöket, de amikor meghalt, elvittem a cuccát, és visszaadtam neki utána.
néha nehéz egyensúlyozni a felek közt, de meg lehet oldani...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
"több pénzt költenének ticketre..." Igen persze mert az embereknek arra van pont idejük ( ha normális idõt veszem ) hogy napi 12 órát játszanak. Azt meg csak nem gondoltad komolyan, hogy valaki 2 évet vár arra hogy elérje a lvl80at :D Joymaxnak sokkal nagyobb a bevétele a botokból mint a legit játékosokból..

Atisz
"without harming good intentioned players" - ez azt jelenti hogy aki vásárol silket és úgy botol, az jószándékú, tehát nem fenyegeti a ban...

Pedig tiszta hülyék - ha minden bot /ban-t kapna, senki nem merné használni többet -> kézzel játszana mindenki -> tovább tartana elérni max lvl-t -> több pénzt költenének ticketre...

Atisz
1 kérdés: 25%-os hp potit lehet venni merchant-nál? Mert gondolom akkor nem tudnál így bespájzolni vele :D

Atisz
De kár hogy repair invalid :(
Az a sapi ott a balszélen milyen? Az is vmi sox, nem?

Mennyi sp-d van O_o

Lord Nomak
Micsoda történetek vannak itt így reggel.

Demila
Hát én thiefkedtem Skyékkal és tök korrekt társaság ,<#eljen> (egyiknap kiléptem mert a saját guildtárs healelte ,meg támasztotta az ellen huntereket ,ami kicsit bosszantó volt , na és persze agyam ráment már a sok ide oda teleportálásba amibe totál lelagolt az egész játékom , vagy persze csak egyszerûen DC , így utólag is elnézést érte Ákos ,h csak úgy uk-muk-fukk eltûntem , de nem az én netemnek való a thief job .)
Na de azt akartam igazából elmondani ,h én mikor thief voltam akkor is megadtam a tiszteletet mindenkinek , ennek ellenére elég sokan fújtak rám ,de mondjuk ez valahogy így is van jól , ha belegondolunk nem .? <#finom> ,hát végülis azok a rosszak muhahha <#hehe> .
Az egyetlen tréder aki szóbaállt velem , mármint normálisan az Elendyr volt . ( tök cuki volt , mikor vittük a bikákat , és rám PM-elt ,h bocsi de követnem kell téged <#buck> ) , (aztán persze jötttek a hunterek és szétkaptak <#vigyor2> , nade mind1 , utána jót röhögtünk (legalábbis mi ketten , addig lehet, h a többiek görcsberándúlva vértizzadva ownolták egymást ) . ,nade ez van , Gilinek /Zaylka-nak van igaza , nem lehet haverság a jobok között (legalábbis azok közt akik komoly játékosok) , ez valahogy így is van jól <#whatever> . , mindenesetre én komolytalan béna sosesunner játékos vagyok szal mindenkivel jóban vagyok a szerveren

X-bow Apollo

Zaylka
Hát bocs, hogy ennyire szélsõségesen gondolkozom, de ezt már megszokhattad. Igenis fekete-fehér a játék, vagy inkább fekete-fehér-fehér ha érted mire célzok, bármennyire is próbálod az ellenkezõjét mondani. Az a baj, hogy te kevered a szezont a fazonnal. Pvp, okés, tényleg a játék lényege mondhatni, Gerivel is sokat pvpztem mégsem vesztem vele össze soha, megbeszéljük, hogy na 1-2 menetet lenyomunk és kész- ebbe semmi kivetni való. Csak tudod mennyire rühellem a thiefeket, mert nagytöbbségben nagyszájú köcsög banda és mikor kisérem a kis trédert és látom, hogy nemhogy thiefek de a friend listen levõ emberek jönnek ellenem, hát basszus bocs, hogy szúrja a szemem. És mikor kiraboltok, mellékesen közöljem a trédernek, hogy bocs ez van és mellesleg az egyik a haverom volt. Kicsit azért vicces mi? NEM, nem az. És nem azok fölött itélkezem aki thiefet választja, többen is megmondhatják a hunterek közül még eléggé ki is tûnök mennyi thieffel dumálok nap mint nap. Én a fekete társaság nagyképû részét ócsárolom és amióta te is el kezdted vernyi a nyáladat még egyik volt tréden Lanayával sajnos egyenlõre te is közéjük tartozol. Rajtad már rég túltettem magam, ha ilyenek közé akarsz tartozni hát tedd. Ez az egész most csak Alex miatt jött fel, rohadt sokat dumáltam vele nap mint nap, ts-en is, most tényleg túldramatizálom ha ezek után nem tetszik, hogy thiefnek áll? Én nem vagyok senki, nem mondhatom neki mit csináljon szive joga, csak nemtetszésemet nyilvánitottam ki, mert tudom elõbb utóbb jönnek majd a félreértések meg miegymás és nem akarom hogy ugyanoda jussunk, mint ahogy veled is tettem. Mindössze ennyi, kövezzen meg bárki ezért, mert igy gondolkodom, de a haverság egymás segitésérõl szól, és nem az a segitség bakker, hogy jössz feketébe és jobb esetbe szólsz, hogy bocs haver nem üthetem. Ezzel most mit kezdjek? Ráadásul az oké, hogy mondjuk mi nem ütjük egymást, de a nagy csatába magyarázd már el a társaidnak hogy ezt meg ezt ne üssétek, aztán mikor levernek jön a veszekedés. Én vagyok hülye, hogy ezeket nem akarom?...

Ui: Maala kedvéért irtam ide, hogy lásson még egy kis drámát..

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

datango
pöttöm falva 4 évszaka!

Nekem a cirmosom neve :P

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

QuickHUN
Rev6-ról

War with bot!: Finally, Joymax is moving forward with the war with bot. Not knowing if this is true or just another rumor, it wouldn't be smart to bot with your main account to be a bit more safe. It would be recommended to make a secondary account during the war against bot.

For new user, please note this isn't the first time Joymax as warned it user before banning bot. Though last time they where only banning clientless bot. This time, we aren't fully sure of the trigger to detect bot yet.
Nobody will be responsible if your
account get banned, play safe

All the stats are up and running,
We are reworking the website, a few update will appear soon.

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Maala
Weekly Inspection] Weekly Server Inspection Notice Mar 04, 2008
Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Server Inspection Period : Mar 04, 2008 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hour duration)

Web Inspection Period : Mar 04, 2008 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hour duration)

- Database backup
- Egypt E-pin will be added

5-tõl 9-ig. elvben.

Maala
valakinek 5let, hogy mi gyerekkorom kedvenc könyve/gyerekkori története? xD

e-mail verification rulz. <3

Maala
irgum burgum, ki fél itt inspectiontõl, nemde? xD

No karakterek lepakolva, jöhet az inspection :D

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Maala
hány sirámot hallottam már, hogy a warlock rod eszi a durabilityt... :-)

Az ilyet szokták szeretni, a lock és a pap bot elég kelendõ még 400%osban is, mivel elég keveset kell használni.
Rá kell gyúrnom egy +7 pajzsra, mert az a +9 effektjével marha szépen néz ki. :)

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Maala
Ryoko vegyel fel MSNen, ua. mint az e-mail cimem itt a profilomban. beszelni szeretnek (szeretnenk) veled.

Pontosabban itt: http://kepfeltolto.hu/i/?46277&t=img
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Hali! Olvastam egy két hete vmi Levelup -os szövegrõl a sro oldalán. Most akkor emeltek a szinteken?
Amugy kinek hogyan teccik az event?
Nekem bejön! Kivéve akkor ha bug van XD
Mint pl itt:http://www.kepfeltoltes.hu
Vajon egy egy +10 seal of sun h nézhez ki o.O

Maala
jah, sztem is elég FAPFAPolósok az új effektek. :-)

de legközelebb vmi igazi SoXot mutass, ne ilyen 400%os gagyit plz. ^^

Sajnos nincs, pedig jó lenne.
Tekintve, hogy jönnek az új effektek a fegyókra, és KIBAAAA szépen fognak kinézni..

köszi:)
Maala
nem holnap, az tuti.

én tippem 1 hét minimum, de valószínûbb a 2-4 hét intervallum...

mikor bannolják a botokat?
Úgyis repair invalid =)

byzhouse
OFF:

mia gond? :D

ON: Ds képen a pet invec.-ben bal oldalt legfelül az mi? sos som sun??

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Maala
*megláttuk az angol lényeget is azért*

van már cuccot +8 alá esni nem engedõ kavics felétek?

ofF:
Hungarian Private server
on

byzhouse
ájj ez a pirate cucc nem jön be :S
szép dropp csak az a piros szín nem tetszik az alján

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

som axe megvan még ?

:)

Maala
ahogy elnezem, kepletesen ertve az ifju-t. xD

Maala

milyen jatek ez?

SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERÕSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com

Maala
multiklienssel xfire ftl.

mióta tavaly SM betatol tolom, XFire nem megy SROval. xD

x-fire ftw