Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
attól, hogy tífnek állt, stbstb, máris nem vagy vele jó kapcsolatban? ezzel nem lehet mit kezdeni. és igen, fáj, mert nem így ismertelek meg, és nem szeretek csalódni, de hát ez van.
ui.: a büdös geci a hsz elsõ, vágatlan, moderált változatából maradt bent, ij evvan. lehet rajta továbbra is lovagolni. :-)
de most már megnyugtattad pici szívem, az hogy maradsz-e vagy sem, úgy abszolút nem izgat, szerintem mind2en elég nagyok vagyunk már ahhoz, hogy egyikünk sem fog semmiben sem változni, live with it or run from it.
és igen, nem szeretem a féligazságokat a környezetemben, ez van.
elnézést nem kérek, szoktam vállalni a tetteim következményeit.
#60628: már rég x-largeot kéne használnod str bow karival, kevesebb hp potit viszel ki, több hely van arrownak/mana potinak.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
1) csak magának köszönheti, hogy minden ember beskatulyázta annak, aminek.
2) írt egy szép anyázó postot, amikor -asszem- TheArrow megjegyezte, hogy õ botol.
azóta pedig a hatalmas naaaaagy csönd. hol itt a hazugság?
sorry ahülye kérdésrt ilyen nagy karim még nem volt soha ×Ð
u.i.: ma bûzöztem feljöttem kiskarival kb 1.5 órát... de ne mond el senkinek pszt.:D
Andro neked meg grat a 73hoz...látom a gép szelleme 24/7-ben müxik <#mf1>#mf1>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Minek a balhé? ÉRtelmét nemlátom Peace & Love guys ;)
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az elõbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
2 lehetõség van. Vagy én fogalmazok hülyén vagy te vagy lüke, hogy nem fogod fel miket irok neked. Szived joga, hogy álszentnek nyilvánits a helyzeten javitani már nem lehet, igy nem akarok változtatni véleményeden ha te elkönyveltél ennek tedd azt, de tedd úgy, hogy ne a világ leocsmányabb emberének állitasz be itt mindenki elõtt. Ha utálni akarsz, csak nyugodtan, másnak add meg a lehetõséget, hogy többet lásson bennem, mint egy "sz*r" ember.
Egy vallomás következne, hogy örüljön piciny szived. BOTOLOK! Mindenki olvassa el 2x szer is nehogy Maala azt mondhassa nem közöltem mindenkivel. Felvittem legiten (aki nem hiszi hát ez van, én tudom, hogy értem el és ez a lényeg) maxra a karit, most, hogy kezdtem egy újat, igen nem akarok szenvedni hát botot használok. Kövezzetek meg érte, aljas ember vagyok! Maala álszentnek nevezel, mert nem irosgatom nyilvánosan. Ha normálisan belegondolsz tényleg rohadtul nincs köze se NEKED se MÁSNAK mit csinálok a karimmal. Azért nevezel még álszentnek meg közbe meg fújok a botokra. Lássuk. Linkeld be az uccsó hszem ahol szidtam a botokat. Mint mondottam, tõlem ilyen nem láttál amióta használok progit. És ha elõtte fújtam rájuk? Akkor mivan? Tény, hogy egy mélyen tisztelt haveromat idézzem: "Azért haragudtam a botokra, mert õk megtehetik és én miért nem?" A goldbotok már megint más téma, azt ne mond, hogy te soha nem szidtad õket, mert rádszakad a plafon. Most komolyan azért fújsz rám, mert 2 éve szidtam a botot (vagy mittom én mikor), most meg használok? Na bumm...Az ember véleménye se változhat. Igy nevetséges, hogy titkolnám botolok, ha rákérdez bárki hát megmondom, amúgy minek hireszteljem? De a kedvedért mostmár minden új taggal úgy ismerkedek, Z vagyok aki BOTOT használ, mégegyszer elismétel BOTOT használ. Remélem igy megfelel majd neked.
Az meg mi, hogy Demila kussol...Igen nem irom fórumra miért? 1. mert talán nincs olyan értelmes téma amihez kedve lenne hozzászólni, 2. nincs is ideje fórumra járni, 3. csinálhat bármit neked köszönhetõen a legtöbb ember beskatulyázta hát minek erõlködjön. De neked az hogy nem ir fórumra valami okból, már azt jelenti kussol, mett kiderült, hogy botol. Oh my god, ember ne csináld már, néha a hasam fogom a hazugságaidtól.
Egy szóval nem mondtam Ákosra, õ is megmondhatója, hogy büdös geci, egy ocsmány szóval nem illettem sohasem, de baj az, hogy nem tetszik, hogy thief? Nem irom le mégegyszer, miért nem, mert ugy látom 1000szer is elmondhatom ugyse fogod fel, vagyis javitanék, nem akarod! Az meg ugye mellékesen tegyük hozzá, hogy mi közöd van hozzá ha egyáltalán lett volna köztünk szó ilyesmirõl. Többször is megmondtam neki, nem örülök, hogy thief lett, ha nem hatotta meg hát nem. Ettõl még nem hordom le mindenféle aljas embernek (nállatok lehet ez a módi), csak nem vagyok vele jó kapcsolatban...De Ákos javits ki, ha valótlant állitnék, mert ugy Maalanak mondhatok bármit már ugyse hiszi el. Ebben nyilvánul meg, hogy sajnos nem én vagyok az aki csak sa saját véleményét fogadja el, hanem te...
Szóval azért elnézést kérek, mert olyan szavakkal illettek amilyennel, épp kijöttem akkor a sodromból, de azért nem fogok elnézést kérni, mert nem kürtölöm világszerte, hogy progival fejlõdök. Én soha nem inditottam glóriával a fejem fölött szent háborút a botok ellen, bármennyire is próbálsz ilyen téren besározni, csak nem tetszett a sok bot, most se tetszik, de ha õk igen akkor én is használok. Ugyan ebbe mi a kivetni való?
Ez igazából patt helyzet, mert bármennyire is renbbe akarom tenni a dolgokat (tök mindegy nekem vagy neked van igazad) te már elkönyveltél egy álszent aljas embernek, ami nem hat meg különösebben, ilyen a világ, csak szar úgy idejárni, hogy bármit irok te leugatod. Tudom, hogy erre majd az jön ha nem tetszik le lehet lépni, csak azt hittem ennél több van benned, mint ilyen hülyeségeken lovagolni és elérni azt hogy végre elkotródjak innen. Talán meg is teszem neked a szivességet annak ellenére, hogy rohadtul szeretem ezt a fórumot. Szóval inkább döntsd el vagy el tudjuk simitani ezt az egészet vagy lépjek innen, mert ez igy már régen nem kóser.
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
akkor értem már...
pár napja állok dh elõtt nyugisan, láthatatlanul, semmi jele, hogy felfedtek volna...
erre kilép nuker a kapun, és azon lendülettel lenukol O.o
Már van új :P
asd
amúgymeg persze ,h 1-2 éve támadtam a bottereket ,hisz akkor még egy full legit magyar uniót vezettem és akkor még nagynaívan azt hittem a botolás csak átmeneti állapot és rendes korrekt 24/7-ben lesz mindíg egy online GM aki figyeli a játékot (szerverenként) <#heureka>#heureka> , sõõt ,ha valaki emléxik rá , régen még kineveztek szerverenként 10 silksegédet , akiknek a GM-ek segítése és informálása lett volna a dolguk .
Nade persze oszd meg és uralkodj elven a bot cégekkel , vagy egyéb úton .... , ráéreztek Joymaxék a pénz ízére (valszeg még több is folyik be így , mint ha full legit lenne a game ... és még GM-eskedni se kell nekik , ergó HawaiiBeach minden napjuk <#buck>#buck>)
Aki ezt nem látja még át , majd átfogja .... Utána peig választhat ,h Legiten handgrindel persze 80-as sunnerek ks-elik majd 71-es monciknál és persze a goldbotok etc..etc... szval szenved <#buck>#buck> Vagy nekiáll botolni (kis odafigyeléssel ingyér ) , Vagy persze (megjegyzem ez a legjobb döntés) abbahagyja a silkroadot mert eyszerûen xar (ha mákja van el tudja passzolni a karit ) <#crazya>#crazya>
ui : Szép napot , sosunt mindenkinek <#puszi>#puszi>
X-bow Apollo
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
és már megbocsáss, de ad1) azt mondok, amit akarok. ad2) mondtam normális ellenpéldát, hogy igenis létezik megoldás a te fekete-fehér világodon kívül is, amit te elintéztél annyival, hogy "Lehet nállatok ilyen jó világ van athenson". ha nem tetszik, vagy uncsi, vagy akármi, nem kell másodszor is elolvasni. a saját stílusomban írtam, live with it.
igen, könnyû elintézni ennyivel, ahelyett, hogy megpróbálnál tenni azért, hogy ilyen "jó világ" legyen aegen is. hát akkor törõdj bele, és flameld a magyarokat, akik mások, mint te, mert nem ugyanazt csinálják, amit te.
a "békítõ" írásodra mit válaszoljak? annyit írtál, hogy másnak semmi köze, ahhoz, hogy mit csinálsz, és hogyha nem fogadom ezt el, szar ember vagyok. szerintem meg TE vagy a szar ember, mert egyszerûen képtelen vagy elfogadni azt, hogy a TE felfogásodon, a TE gondolkodásmódodon kívül még másé is lehet ugyanúgy jó, helyes, vagy akármi, akár a tiéddel együtt is.
haver volt, de tífnek áll, és máris egy büdös geci? és még rólam ennyit ezekután? elmész te a fenébe.
ezekután bocsánat, ha õszinte vagyok, és a szemedbe mondom, hogy mit gondolok. kövezz meg érte. az, hogy te nem érted -vagy csak nem akarod- az olyan utalásokat, amiket anno tettem, pl. hogy "leszakad a plafon"? errõl már nem én tehetek, szerintem.
ennyit rólam.
egy dolgot remélek csak, hogy nem lesz minden Aeges "nagy legittel" ugyanez, kezdve Demilával, aki mostmár csak nagyban kussol, ha botról van szó, jajveszékelve, hogy "stfu noob semmi közöd hozzá", amikor ha visszakeres akárki egy egy éves hsz-t, még nagyban támadta a bottereket.
és talán pont ENNYI a közöm hozzá, hogy igenis, ismerd el, hogy tévedtél. mert anno nem is tudom ki mondta kinek, hogy milyen meg milyenrphadék, hogy ilyen meg olyan botokat használ, holott meg lett mondva, hogy nagyon hamar meg fog változni a véleménye. de persze ha eltakarod, amit csinálsz, és meggyõzöd magad, hogy nem tértél le az útról, akkor... whatever.
uff, majd este válaszolok a reakciódra, ha lesz.
asd
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
EZ mi? O_o
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mondom nem használ imbuet.
Háát, ha jövõ kedden nem is lec tréd (legalábbis velem nem), de azutáni héten már tuti újra leszek sro-n. Addig is irj rá Waryou-ra, vagy Attyla_HUN-ra, szinte minden nap trédelnek, biztosan szivesen vennék a segitségedet. Valszeg mikor visszajövök még nem leszek nagy segitség mivel még csak 63-as a kicsi, de ami késik nem múlik ugyebár! Tény, hogy azért egy-két embert igy is elverek majd, de 77ig még várni kell, hogy jobb legyek!
Maala: Te meg errõl a kioktató dumáról szokj már léci léci, kicsit uncsi vagy. Játékban való haverság nállam igenis arról szól, hogy õ miben és én miben tudok neki segiteni. Természetesen ez csak online haverokra vonatkozik, mielõtt azt is megszólnád, hogy érdekesen viszonyulok a haverokhoz. Másik meg, egy thief is tud segiteni...Hm...Lehet nállatok ilyen jó világ van athenson, de én Aegen még soha nem tapasztaltam, hogy segitett volna egy thief. Nagyon jól tudom, hogy ebbe a pár sorban is biztos találsz olyat amibe beleköthetsz, ha egy "." lenne a hszem arra is beszólnál valamit. Azt, hogy miért fújsz rám még mindig nem értem, amit oknak múltkor leirtál tök nevetséges volt. Azt hiszem, személyesen ellened semmit nem követtem el, a békitõ irásomra bactál válaszolni, igazából ennyit rólad. Igazából felõlem továbbra is folytathatod ezt a mániákus beugatást de booooooooring! <#levele>#levele>
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
ds: képt a +7 rõl :D meg már 99 e svagy nem ?
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
ez ugyanazt, mint hogy fire imbue-zott cold nuke-al lehet rakni egy csókára fagyasztást, frostbite-ot és burnt is... lol
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
vagy anno EuWarriors... ez nem az a szerver. :-)
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
<#vigyor4>#vigyor4>