Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
lvl 0-30 10oraval: 3-4 nap.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Ha már csak abból indulok ki, hogy avinak a som+5 br18 shieldjével 4 77+ nukert tankoltam.. Akkor egy 100as blader fullra farmolva ultra durva skillekkel szétkapja az egész bandát.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

yesss
nuker... egyértelmû, ha prémium is van sp tickettel akkor szép kis számot gyüjt össze sp-bõl:D

9-es gaprõl beszélt...
Hát próbáld ki, sztem csücskösen ;)

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Szerintem boven kevesebb, mint egy honap alatt is.

Sziasztok!

Szerintetek egy 76os nuker feltud huzzni lvl 1rol-50re 9gap vegig egy karit 1 honap alatt napi 10ora jatekkal?
Block csökkentõ ftw ? :P

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nem csak az... annyit blokkol hogy lehetetlenség leverni... kb. mint egy tank a búzamezõn. lv 90es passive-al +10 br, neadj isten van egy d10 som unrep pajzs (vagy egy alap, br 18al), aztán nesze b+ próbálj ütni hogy nem blokkol...
Egy blader a 99es moboknál 2-3x annyi mobot összegyûjt mint én 50%os manapajzsban...

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Zaylka
Akkor igazából javitok magamon. Nomakhoz hasonlóan énis inkább eladnám õket.<#whatever>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Maala
alap. :-) mint mondtam tegnap, kombók... rulz.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
"Joboláskor ha jön egy sun bléder, olyan szinten leaprít mindenkit hogy ihaj :)" wáháháhá

Maala
blah, GRAIN A NEVE, GRAIN!!!

já.

400 % os sun ér 400 mill-t ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Mivel sima sun nem igazán van ;) Legalábbis még nem láttam...
És egy d10 unrep sun bow +5 0% mag dmg-nél 5-600al veri a 98+7 61%os kardom mag dmg-ét... Tekintve hogy csak pvpre, jobra és uniquera használják, elég sokáig eltart. És ugye gondolj bele hogy a 100as karik nagy része 3-4 éve kezdett, szóval sztem simán 5MRD gold felett járnak.

Joboláskor ha jön egy sun bléder, olyan szinten leaprít mindenkit hogy ihaj :)

Atisz

A piros kulcs ad 25%os hpt, a fehér meg 25%os manát.. A kék kulcs meg, amibõl általában 700-1000 darab van, x-large lilát. :) 50 db/kulcs, ha épp a potira esik a random... Beszedek belõle 2-2,3k darabot, aztán utána kb. 5 órát lehet játszani városba menetel nélkül :)

yesss
én eladnám nemhiszem hogy megéri ugyse dob sun-t:D

Atisz
Repair invalid-es cumókra kiadnak több száz millát? Az szép...

Szomorúan hallom, hogy a grain nem vásárolható, akkor továbbra is db-onként gyûjtögetem õket :/

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Szerintem õ is silkkel próbálta, az elsõre +7 urban legend... :)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Hát én fentrõl se tudtam nuke-olni kb akkor engedte támadni ellent ha teljesen kapunál állt... bower meg xbower meg 100 méterrõl lõ, szal nuekrnak elég idegesítõ, de fél óra után kimentem szal jó volt lol ... halni ^^

asd

chemotox000000
Ohh jea! Unethikal-nak vége :) Miénk a fortress :) majd nyomok felpárképet :)

Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )

Maala
+7ezni silk nélkül = lol.
+5ig jó. ^^
de én speciel most ticketrõl beszélek... elsõ 50et beváltottam, aztán amíg lehetett eladni, eladtam, azóta meg beváltás. kereslettõl függ.

ha kell a pénz, akkor eladásra szavazok, ha nem kell, akkor próba cseresznye :-) vagy 50-50...

THeArrow
aki mer az nyer mmm :P hányx probáltam már +7ezni dolgokat :D mindig vesztettem pedig mertem :(

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Maala
hát ha a kapu elõtt állsz, akkor már tuti tudsz felfelé nukeolni ^^ egy kis light nuke v meteor, és rugók-wizardok meg is fexenek, mert ugye mindenki felezõt használ. :-)

Maala
szerintem aki mer, az nyer. :-) pussyyyyyy pussyyyyy xD

THeArrow
na nemond.. kb 3000ból 1x sikerült cant attack due valami magyarul vmi ottvan közbe meg nincs MERT EGY FOSRAKÁS AZ EGÉSZ.....

Igen, mind 400%os, de elég nagy a kereslet a KÍNAI cuccokra, mivel azt használják pvp/job/unique.
A kínai ruha sun-ban kb. 2-300m, fegyverben kb. 5-600, ha kard/glévi/bow akkor még több.
EUban kb. a wizboton kívül minden sunnak olyan 4-500 az ára, a ruciknak még kevesebb.

Zaylka

Jók a cuccaim, csak kellene egy +7 pajzs, meg sosem tudni mikor jön be egy vadállat (pl. három napja 98+9 pajzs br18, és nem merte kinyitni a stallt 999,999,999 goldért) cucc.
Igazából arra irányul a kérdés, hogy ki szerint éri meg azt a több száz millát rizikózni...

Elõbb kicsit félreírtam, olyan 60-70 arany kulcs jön össze egy hét alatt intenzív játékkal.

Lord Nomak
Én eladnám õket.. nem rizikóznék. Havi 4-500 millát kidobni az ablakon lolz.

Zaylka
Én, mint kivülálló azt gondolom, hogy csak te tudod eldönteni mi éri meg jobban neked. Ha egyenlõre gagyi cuccaid vannak és kell a pénz, akkor szvsz add el õket. Ha viszont olyanokba vagy ami számodra megfelelõ és amúgy sincs égetõ szükséged a zsére akkor válts be.<#rolleyes>

Maala
és mind 400%os?

valamint: mennyi nálatok a sun ára... kb ez lenne a döntp...

Maala
én élveztem, pedig sztem én haltam a legtöbbször xD

Mert udvarias vagyok és elõre elnézést kérek :)

Nem, nem kapható a 25%os poti. Kulcs adja.

Egy elég fontos kérdést tennék fel, nagyon kíváncsi lennék hogy ti mint kívülállók hogy látjátok a helyzetet...
Szóval. Kis körülírás. Adott a 3 féle kulcs, ami cuccokat ad, az általam konstruált szabály kb. ez:
1) Piros: a három közül a leggyengébb, eddig max sos-t kaptam belõle, meg +5ös cuccot.
2) Fehér: közepes, som-okat ad, és +6os cuccokat
3) Arany: legerõsebb, nem szoktam beváltani, erre irányul a kérdés.

Szóval, az arany kulcs eladási ára 1-1,2m/db. Nem esik sok, de egy hét alatt kb. 100 összejön. A fehér kulcsnál kb. 600 darabból két som esett, bár gondolom ez elég random.
Mit gondoltok, érdemesebb eladni az aranykulcsokat (100 darabra az kb. 110 milla), vagy inkább menjek és váltsam be hátha ad sunt? Mert az eddig kapott som-ok nagy része (80%a - 5bõl 4) eus és ruha. Namost ebbõl egy sun sem ér sokat.

Szóval, ki mit gondol?

Tudsz te is fel lõni ha bower, vagy nuker vagy...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Lord Nomak
"tudnék" amúgy igazad van :) van egy két finom bug ami van akinek jó van akinek nem. Én speciel örültem a le-fel lövéseknek mert bowerrel karrákat hidról öltem 30%on keresztül. ^^

Zaylka
Hát ez egy fos volt!<#nyes>

Már az elsõ órát is untam, de hogy a vége elõtt 7 percel check a szerver és mégegy órát lehúzni. Áhh. Ebbe most rohadtul nem volt semmi élvezet. Csak hogy tudd, az a gáz, hogy a szerver bowosainak 80% ebben az uniban van, ami valszeg rohadt idegesitõ lehet.

THeArrow
hát ez a FW egy oan rakat shit h az eszem eldobom kurva annyát a joymaxnak h a sok buzi fentröl tud löni de mi nemtudunk fel, hát mértis.. kezd a faszom kilenni a sok buggal ááááá oan ideg van benne h szétudnák robbani

Super Saiyan
azért, mert már rég irtam ide, és nemtaláltam semmi normális indokot XD, amugy szerintem jó lenne...

>:C

Atisz
Õõõ az miért lenne? Épp az a jó ezekben, hogy ritkák, mivel csak dropként fordulnak elõ (és ez sok embernek kemény felárat is megér). Énmondjuk a kékeket meg a +-okat nézem, de hát ez van :)

Super Saiyan
remélem kapható lesz :) meg olyan ruhadarab is ami látszik (azokra a sapkákra gondolok, amit nem lehet venni a boltban)

>:C

Atisz
Ha elõre írod hogy sorry, akkor miért nem törölted inkább ki? :P

Amúgy e lényegre nem válaszoltál, miszerint is kapható lesz-e késõbb 25%-os potyi (a screenie-rõl mertem következtetni), mert akkor az eu-s karik tényleg mindenben levágják késõbb a kínaiakat...

Zaylka
Jó, de akkor ezt most lezártuk. Örülök, hogy örül a szived, mindenki happy és peace egy jó ideig ha lehet. Te se kértél elnézést, én sem, igy korrekt, csak zárjuk már le ezt a hülyeséget..<#wave>

Demila: Na mondjad hol is laksz szemét botter, mond a cimet, megyek! (Sör van?)<#lookaround>

Na ha minden igaz ma FW? Lehet neki kéne állnom már most loginolni hátha bejutok 11-re?<#buck>

/care ?

Sorry az OFFért.

NIGHTWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISH.

Lord Nomak
Ez a bot nem bot, jó magyar paraszt magyar, szimpatikus ember nem szimpatikus ember már kezd annyira szánalmas lenni hogy beszarás. Senkit nem érdekel már szerintem.. mindenki túltette mindenen magát, vannak hülyék és kevésbé hülyék szokták mondani.. besorolást mindenki maga döntse el kész. Maalával éppen errõl beszéltünk ma hogy a nagy magyar osszetartás helyett csak az egymás kúrogatása megy mindig. Na grat. Nem kéne átvenni a politikusok szerepét mert lassan lesz két oldali sro fórum is itt..

písz.

Lord Nomak
lmao.. kicsit szétestél gondolom =D

Demila
Jajjmá , na akkor énis énis <#vigyor2>

botter vagyok salala , nemhiszem ,h bármikor is tagadtam volna , legfeljebb nem erõsítettem meg az infót <#finom>
Sõõt én akkora g*ci vagyok ,h nem is fizetek érte <#crazya> bi-bi-bíí

Amúgymeg peace forever eweribody <#bohoc> THEArrowal se vagyok már rosz viszonyban , legalábbis én úgy hiszem <#lookaround> ....,tudom mit írtam neki , hát igen nem volt szép , de õ sem volt mindíg az a jófiú ám <#buck>

Nade tényleg peace

ui : off Ha vkinek megvan a Death Note anime eddig leadott magyar szinkronos epizódjai az naon kéne , PM mee <#rolleyes>

on

X-bow Apollo

Szia!!
Nekem volt egy idõ mikor 10 percenként kaptam ?? errort, beírtam pont party chatbe egyik külföldi srác azt tanácsoltah az optiosba->set game-->game settingsbe a quick party Viev Chat-be a pipát szedjem ki, így nem látszodnak a party tagokon a buffok, ennek köszönhetõen tán kevesebbet dolgozik a gép és nem kpasz ?? errot, én azota nem sokat kaptam kb heti 1x 2x kapok..

yesss
jah kereskedjünk és raboljunk! áve Cézár! Szetizfeksön!

datango
hagyátok már ezt a botolok, nembotolok témát :)

szerintem a selyemút a kereskedelemrõl szól! ennyi :)

Hát szimplen lehet game hiba , de ! videokártya drvier frissités nem árthat:)

Vki léccives mondja el, h mitõl szüntethetem mega kérdõjeleket<#wave>Vagyis, h ne dobjon ki lécci vki írja meg:S:(