Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Hát próbáld ki, sztem csücskösen ;)
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Szerintetek egy 76os nuker feltud huzzni lvl 1rol-50re 9gap vegig egy karit 1 honap alatt napi 10ora jatekkal?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Egy blader a 99es moboknál 2-3x annyi mobot összegyûjt mint én 50%os manapajzsban...
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
És egy d10 unrep sun bow +5 0% mag dmg-nél 5-600al veri a 98+7 61%os kardom mag dmg-ét... Tekintve hogy csak pvpre, jobra és uniquera használják, elég sokáig eltart. És ugye gondolj bele hogy a 100as karik nagy része 3-4 éve kezdett, szóval sztem simán 5MRD gold felett járnak.
Joboláskor ha jön egy sun bléder, olyan szinten leaprít mindenkit hogy ihaj :)
Atisz
A piros kulcs ad 25%os hpt, a fehér meg 25%os manát.. A kék kulcs meg, amibõl általában 700-1000 darab van, x-large lilát. :) 50 db/kulcs, ha épp a potira esik a random... Beszedek belõle 2-2,3k darabot, aztán utána kb. 5 órát lehet játszani városba menetel nélkül :)
Szomorúan hallom, hogy a grain nem vásárolható, akkor továbbra is db-onként gyûjtögetem õket :/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
asd
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
+5ig jó. ^^
de én speciel most ticketrõl beszélek... elsõ 50et beváltottam, aztán amíg lehetett eladni, eladtam, azóta meg beváltás. kereslettõl függ.
ha kell a pénz, akkor eladásra szavazok, ha nem kell, akkor próba cseresznye :-) vagy 50-50...
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
A kínai ruha sun-ban kb. 2-300m, fegyverben kb. 5-600, ha kard/glévi/bow akkor még több.
EUban kb. a wizboton kívül minden sunnak olyan 4-500 az ára, a ruciknak még kevesebb.
Zaylka
Jók a cuccaim, csak kellene egy +7 pajzs, meg sosem tudni mikor jön be egy vadállat (pl. három napja 98+9 pajzs br18, és nem merte kinyitni a stallt 999,999,999 goldért) cucc.
Igazából arra irányul a kérdés, hogy ki szerint éri meg azt a több száz millát rizikózni...
Elõbb kicsit félreírtam, olyan 60-70 arany kulcs jön össze egy hét alatt intenzív játékkal.
valamint: mennyi nálatok a sun ára... kb ez lenne a döntp...
Nem, nem kapható a 25%os poti. Kulcs adja.
Egy elég fontos kérdést tennék fel, nagyon kíváncsi lennék hogy ti mint kívülállók hogy látjátok a helyzetet...
Szóval. Kis körülírás. Adott a 3 féle kulcs, ami cuccokat ad, az általam konstruált szabály kb. ez:
1) Piros: a három közül a leggyengébb, eddig max sos-t kaptam belõle, meg +5ös cuccot.
2) Fehér: közepes, som-okat ad, és +6os cuccokat
3) Arany: legerõsebb, nem szoktam beváltani, erre irányul a kérdés.
Szóval, az arany kulcs eladási ára 1-1,2m/db. Nem esik sok, de egy hét alatt kb. 100 összejön. A fehér kulcsnál kb. 600 darabból két som esett, bár gondolom ez elég random.
Mit gondoltok, érdemesebb eladni az aranykulcsokat (100 darabra az kb. 110 milla), vagy inkább menjek és váltsam be hátha ad sunt? Mert az eddig kapott som-ok nagy része (80%a - 5bõl 4) eus és ruha. Namost ebbõl egy sun sem ér sokat.
Szóval, ki mit gondol?
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Már az elsõ órát is untam, de hogy a vége elõtt 7 percel check a szerver és mégegy órát lehúzni. Áhh. Ebbe most rohadtul nem volt semmi élvezet. Csak hogy tudd, az a gáz, hogy a szerver bowosainak 80% ebben az uniban van, ami valszeg rohadt idegesitõ lehet.
>:C
>:C
Amúgy e lényegre nem válaszoltál, miszerint is kapható lesz-e késõbb 25%-os potyi (a screenie-rõl mertem következtetni), mert akkor az eu-s karik tényleg mindenben levágják késõbb a kínaiakat...
Demila: Na mondjad hol is laksz szemét botter, mond a cimet, megyek! (Sör van?)<#lookaround>#lookaround>
Na ha minden igaz ma FW? Lehet neki kéne állnom már most loginolni hátha bejutok 11-re?<#buck>#buck>
NIGHTWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISH.
písz.
botter vagyok salala , nemhiszem ,h bármikor is tagadtam volna , legfeljebb nem erõsítettem meg az infót <#finom>#finom>
Sõõt én akkora g*ci vagyok ,h nem is fizetek érte <#crazya>#crazya> bi-bi-bíí
Amúgymeg peace forever eweribody <#bohoc>#bohoc> THEArrowal se vagyok már rosz viszonyban , legalábbis én úgy hiszem <#lookaround>#lookaround> ....,tudom mit írtam neki , hát igen nem volt szép , de õ sem volt mindíg az a jófiú ám <#buck>#buck>
Nade tényleg peace
ui : off Ha vkinek megvan a Death Note anime eddig leadott magyar szinkronos epizódjai az naon kéne , PM mee <#rolleyes>#rolleyes>
on
X-bow Apollo
Nekem volt egy idõ mikor 10 percenként kaptam ?? errort, beírtam pont party chatbe egyik külföldi srác azt tanácsoltah az optiosba->set game-->game settingsbe a quick party Viev Chat-be a pipát szedjem ki, így nem látszodnak a party tagokon a buffok, ennek köszönhetõen tán kevesebbet dolgozik a gép és nem kpasz ?? errot, én azota nem sokat kaptam kb heti 1x 2x kapok..
szerintem a selyemút a kereskedelemrõl szól! ennyi :)