Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te is csalsz meg õk is szal ennyi.....
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
használd szeretettel. <3
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mért van az, megy bot most dc-t kapok, 6x rámegyek clientre, és kiírja c9 error arab számok, net van, nem szakadt meg, nõvlrem is netezik lent, és simán elinditottam és semmi c9 nem volt..Érdekes h dc-t kaptam és utána 6x c9 arab szám-.-
Mert amiért 2orank volt h elfoglaljuk és sikerült igy kaptak 1 órát hogy vissza foglalhassák .... de ezt szinte senki nem tudta és ment visza Ht be ...mint én is csak látom unióba hirják: Hé basszátokmegh jolenne ha visszajönnétek mert unethikal ostromol :) utanna mindenki oan 30-40en hátulról becsomagoltuk õket :)) szal jó móka volt .. kaptam egy lvl2 es rangot 10% attack rating és 10!% pratio szal ugy összevetve jó móka volt :) volt olyan is hogy 10-en mentunk sosun+8 settes Sun+9es S/Bladerre és a végén bedarált minket... nah abbahagyom mar mert az ujjam elfáradt...
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
no meg a 3órás nethiány is jó dolog...
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Sky karijához még számot is írtak =)
asd
én nem szoktam, éjszaka bennhagyni a gépet!
én a magam részérõl nem használom, habár megtehetném, de jobb érzés volt úgy pwnolni ma is wufra volt kariját úgy, hogy láthatatlanul jött ki, és csak azért ütöttem le, mert tudom, mit kell nyomni ilyenkor. (az már más kérdés, hogy a qrva fire wall bugos, mint a geci, és cast után egybõl eltûnik... ilyenkor jön az ordítás TSen, meg "legszívesebben felraknám ezt a fost", de azért ide nem süllyedek)
de van, aki a "ha õ is, én is elvet használja, ezt is meg lehet érteni, haladni kell a kórral.
kétlem, hogy bármit is tennének ellene, fõképp, hogy ez ellen nem is nagyon lehet mit a kliens jelentõs változtatása nélkül, ezért sztem nem piszkálják, így jártunk :P
más kérdés, hogy wizardnak és rugonak ezáltal vége...
ilyenkor gondolkozok el mindíg azon, hogy érdemes e szenvedni ezzel a fossal...
Felesleges add föl esélytelen leszarnak mindent csak annyit tudsz csinálni mint mindenki más :( elviseled vagy uninstall...
Az utobbi napokba érdekes dolgot figyeltem meg, mint job terén, mind a ctf-en..Mostanság az a helyzet áll elõ, h láthatatlanságomban megölnek, de ám úgy, h illetõ nem használt detect 9 potit, nem fedi fel a láthatatlanságomat skillel semmi, megyek megyek és leüt..
Tegnap is ctf-en végre sikerült elbujni, mert folytonv ertek minket, erre leüt a buzi sunos, ma jobolok kint dh elött, és sun bowos folyton megölt, nem volt detectje, és ahogy kiléptem a kapuból már messzirõl leölt, már messzirõl látott, direkt néztem h nem használt semmit..
Beírom a guldilbe, erre elkezdi az egyik társ?Nem valami sunos, és xy neve, mondom de !!! Aztmondja tegnap az öccse karija is láthatatlan volt, és folyton leölte úgy h nem detectelt..
Ma mondja a guild társam h van valami pk2 vagy mi halál, asszem sro mappába lehetbeleturni, és lehet látni az eus karikat mindíg...
Nos ez mostanság elfogadott?Vagy mi lesz?Ha az, akkor az eus kari lehuzhatjá ka rolot, é nem szoktam mindíg láthatatlan lenni, de hozzátartozik az eus karihoz, ha nem tud elbujni, akkor vége a mesének, meg folyton látják thiefek..Ma is betámadnak minket a thiefek, mindekit leölnek, én láthatatlan vaok, odasunyulok közéjük, full nem tudták h én ott vagyok, és leölt a sun speares..
Remélem ezt valaki jelenti, és jól megbünteti joymax azokat akik használják, ahogy ismerem nem lesz semmi -.-
Szalazéremélemnemgázhamégegyetoffolok:P
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az elõbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
amugy meg orulj, h bent marad a karid stallozas kozben, reggel ebredeskor nem kell ujra loginolni. v erre mar nem jutott kapacitas?
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az elõbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Stall is nagy hülyeségnek tartom!Miért nem úgy van ,hogy van 1 cuccod és azt be kellene regizni hogy eladó.és azt a cuccot eltárolya játék te enyiért ilyet el akarsz adni.és nem kéne stallozni.akkor nem lenne lagg HOTANBA és könyebb bejutást biztosít.."vmilyen szinten"
ezért szar ez a játék
/inaktív/
/inaktív/