Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
aki +6os sosra rá mer tenni mégegy elixirt, az meg is érdemli hogy arany felhõ legyen a cuccán :D

Maala
Bicheon talán pajzs meg PvP miatt 2-30ig, de erre kevés az esély. Heuksai max, Pacheon valszeg min. 54, fire max, light max, cold... 56 tuti, force max.
szted mire kell? (nem, nem mindegyik skill, csak amit hasznosnak találok. :))

Sweech, nekem álmaim fegyója egy +7es fegyó... tegnap láttam egy +7es shieldet, összepisiltem magam, olyan gyönyörû volt... esetleg mutathatok screenshotot. :) de pl egy Cornu Blade (52+) nagyon szép lehet úgy... amúgy állítólag a SoS +7en már nem lila, hanem arany felhõt ereszt... ha ez igaz, akkor... :D
amúgy Athens legjobb bladeje, az 52es SoSun +5 crit5 blade annyit tudna mesélni, mien kalandokba keveredett már... párszor ellopták, etc. :):):) (de nálam fog kikötni végül, hehehehe álmomban)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

sweech
álmaim kardja :C

Jagi
Earth ghost :) g*ci kis lény ez:)

ezt nemértem :D
mi az az eg?

tpisti24
újat kell venni..nem lehet elrakni...

Stotoo
lovak hogy mukodnek? ha megsummonolom utanna el lehet "rakni" vagy ujat kell venni?

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

tpisti24
Ha valakinek nincs Guild-je a Venice serveren, akkor õt a BlackArmy -ban szeretettel várjuk!
Szólhatsz nekünk: FelszemuJack, _hardStyle, Rudinho, Cypher01 ... vagyha találsz valakit aki a Guildben van szólj neki!

tpisti24
tegnap megint leütöttem egy Player Thiefet (45+ os volt..) , berserkerben volt...az volt a szerencsém hogy mire észbekapott már halott volt:P
kezdek félni, hogy nagyobb szinten engem is ilyen kis noobok levernek majd...:S

SentikeAe0n
Egyszer elõfordult már nekem is, mikor próbáltam beloginolni, de utánna nemjelentkezett soha többször. Az l2ben volt példa ilyenre mikor városban loginoltam ki és miután visszaakartam menni kivágott memóriára hivatkozva, gondolom nemtudta feltölteni a sok npc-t meg a playereket.
Gubberx
Sziasztok!! Bizonyos idõközönként kidob az SRO, és bejön vmi kérdõjelekkel teli üzi.Vkinek volt már ilyen? Meg lehet ezt vhogy szüntetni? Elõre is köszi!

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Jagi
K, én is úgy gondolom... : )

sweech
nekem egy 49+2es nyaklánc...nemrossz :)

Kavácska
egyszerûen el is szaladhattál volna városba nics messze lol
õ meg addig nem öli meg

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Kavácska
grat. :D érdemes volt elhasználni 15 ret scrollt :D

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

shaime01
még valami tegnap elött kiprobáltam viktor azt hogy megkértem egy srácot magyart hogy miután én beleütöttem egy earth ghostba simán utána üssön bele õ is egy kisebb glavive-al! nah én beleütötem aztán nyomtam egy return scroll-t jött õ és amikor pont elmentem a return scrollra szinte egy pillantban ( kb 15xor játszotuk el mire összejöt:)) leüttöte az eg-t és most kapaszkodjatok meg... :D
az egt nagyából a demon horseok közlében csaptuk le és mikor re spawnoltam és az ajtó felé mentem és kimentem megkaptam a exp,sxp,bers animációt :D

nem lehet öket lezárni FÁKK :D

shaime01
egyébként még 3 nap amig nem silkezek woháá :D

SentikeAe0n
Nekem esett egy +4es gyûrû<#nyes> Jó tudom nemnagy szám, de én örültem mint majom a farkának
shaime01
200k? csak? az fél nap max.. ^^
mit akarsz te annyiból maxolni? mondjuk lvl70-ig az én buildom szerint még kell 170k sp :D

mien kari az?

Maala
ja, és NAGYON NAGYON JÓ A CAVE!!! :D

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
mit nem értesz benne? ha mást látsz, mint lv16, akkor megvan a 200k sp. :)

sweech
az nagy szám? ma 70essel voltam =)

| Houdini | Az örök lv16. Ha mást látsz itt, mint lv16, akkor kezdhetsz rettegni, mert a szerver legjobbja +született. :)

??? :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Maala
ez a hunterre is vonatkozhatott volna, ezért kérdeztem...

a története : 31 es Earth Ghostokat vitt egy lvl 20 as traderre és megkérdezte õ hogy miért erre õ "mert csak low lvl eket tudok ölni (de be is van karkiázva)"

Maala
húha, most le van szûkítve, hogy 44es vagy 45ös, de lehet, hogy a skillekbõl ki lehet azt is következtetni. :)
amúgy ebben mi a poén? hogy legyõzött 2 thiefet is? :D

lol
lol

PK ? :D

Hello all van itt olyan aki a TROY-nevu bszerveren jatszik?
Gubberx
Ill. ha vkinek van ilyen Babel serveren szívesen megvenném:)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
Üdv, sacc per/kb mennyi lehet a reális ára 1 lvl 38 +3 crit9 blade-nek?

gameplusz
Meg az is :) Webpage suxx

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

az mangyang.
úgy jobban hangzik :D

Maala
nem bnõd? :D vagy te is ott vagy? klánban? $_$ :)

Lord Nomak
Ja és egy kérés, igaz még 5 szint van addig, de ha valaki Athenson talál egy lvl 32-es sos speart akkor ne adja el, hanem szóljon nekem és megvásárolom.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Másik, meg ha valaki valamit szeretne bárkitõl is. Szerintem privátba írja meg, ne csak GYERE IDE GYERE ODA üzenetek legyenek. Mivel semmit nem értek ebbõl, hogy mi ez a komoly dolog ami miatt be kellett volna lépnem. Egyébként megnéztem karaktert most, Venicen minden karakterem törölve van lassan 1-1 nap van mind a kettõböl ami ott van.

Lord Nomak
Már törölve van minden karakterem. A másik, hogy hackelt accountal nem fogok felmszákálni most már még ha be is tudnék lépni.

tpisti24
LOL ittvagyok Partiban egy 66-os szintûvel!!! LOL

tpisti24
LORD NOMEK -ET MEGKÉRNÉM HOGY NAGYON SÜRGÕSEN JÖJJÖN FEL A Venice serverre a DiamondAngel karakterével! Léccives gyere fel egy kicsit....

Jagi
zsiványkodunk, zsiványkodunk? :DDD

Én már lvl2 36%-os vagyok : )
Most, ha a virágoknak vége, meek tradelni lvl3-ig :) Vajon meddig bírom? :)
Van egy 64+-os hunti, majd õ kísérget :)

Maala
hmm, éjjel felnyomtam a thief levelem lv2re... szólt egyik uniós társam, hogy van egy kis cucc Hotan elõtt. én épp lengyel ptyban voltam, sok jó fej sráccal, együtt gyûjtöttük anno 2. napon a klánra a pénzt párral. :)
szóval mentem thiefkedni, látom a cuccot, tevét bekapcsoltam felszállok, láttam, hogy jön egy 52+os glaivés trader, mondom fak, azért megpróbálom. 2*nál jártam, erre megtámad. :) aztán szedem a cuccot tovább, nem zavartatva magam, hátha elmegy, mert azt hiszi, hogy nagyobb vok, meg a földön lévõ 2 kupac is tényleg NAGY volt... végül 3 ütés a tevébe, és odébbállt. szerencsés ember vagyok, uniós tag is megjegyezte. :) a teve telelett, 66Knyi cuccal. 4*. mi legyen? ennyit nem bírunk 2en, a másik 45ös. ott a pty. :D kértem segítséget, 2*5 thiefet kibírtunk, aztán jött 2 60+os thiefke segíteni. :) velük már egyszerû volt bevinni az árut. aztán a maradék 21K-t is bevittem, egyedül. utána jött Jangan east ferry, mert mint kiderült, az egész pty thiefkedett... (volt 2 70es is a ptyban) no jól, van, akkor nézzük meg, hogy kell aljas thiefkedni. odafele menet láttam, hogy egy klán (MEX_ORDER) egyetlen 70es thiefje és a fire ox-ja körüli mitugrász 30-as 40-es thiefekkel túrázni indult. érdekes volt thiefruhában figyelmeztetni õket a közelgõ veszélyre. nem hallgattak rám. rajtavesztek. :)
aztán odaérkeztem a többiekhez, épp a konkurenciát írtották egy 70es ptys hunter segítségével. :) (kemény ez a lengyel maffia, hehe) aztán jött a 60as ló, bele egy kis áru, meg jöttek a traderek. meg nézték a csillagokat. aztán egy idõ után (én addig csak néztem), szóltak, h fogjak egy kis cuccot, és menjek be vele. be is mentem, bár elteleportált a 60as ox, és megérkezett egy velem 1szintû glaivés... elökörködtünk a hátralévõ idõben, majd ezt is bevittem, újabb 40Knyi cucc. :) aztán volt még 30Knyi, meg még 1, így most vok lv2 thief 2% :D faja. vajon a munkákban lehet szintet visszalépni?
amúgy anyázás nem volt egyszer sem a kisebbek részérõl, nem is értettem hogy miért... lehet, hogy mert feltámasztottam õket? :-s

jah, és az egyik 70esnek tele volt a fire ox-a, 5*, és lenyomta egyedül mindegyik thiefet... még rám is csak 800akat sebeztek. :) (bár az 56os ptys hunter kapott nagyon csúnya 1500ös criteket 3-4 thieftõl, bele is pusztult. :))

szóval jó móka ez a SilkRoad. pár óra, és megyek megnézem, mien a Cave belülrõl. :)

Jagi
A jég jó!
Én utálom, g*cire le bír lassítani néha... :)

Maala
én is ezen gondolkodom, hogy felviszem 32re firet, és ice-t csak giantok ellen használom, meg ilyenek. csak az a baj, hogy sokkal jobban fogyna a poti, és olyan jó, hogy kinn maradhatok szinte a végtelenségig, vagy ameddig el nem fogy az a 7-800 közepes MP poti, ami nálam van... mert az a 3-400 large HP poti, ami nálam van, soha nem fog elfogyni, ez tuti. :) minden csak a droppok kérdése lenne...
fire csak 3as passzív és 32es fizikai buff miatt kéne igazán, meg a status effekt csökkentõ skill miatt... meg az mdef-et növelõ skill miatt. de így leírva látom, hogy a halál se fog farmolni. :D:D:D:D:D

Husimoto
Amennyiért meg is veszik és jól is keresel vele, továbbá milyen elixir és melyik szerveren vagy és melyik városban mert ez mind befolyásolja az árfolyamot, azthiszem minden paramétert megadtam:)Ja az is számít hogy ép szerver restart után vagy , mart akkor tapasztalatom szerint a relative kevesebb árus miatt délutánig amire megint megtalik a város árussal kb 20-40%al többért lehet aladni dolgokat.

Egy kis jótanács, persze kell egy kis magántõke hozzá, és lehet már többször is elhangzott itt. + 2-es fegyverekkel keresem most a lovét. Relative sokkal kevesebbért hozzá lehet jutni mint egy + 3-hoz felmexolom+3 ra és kersek egy ilyen fegyon általában 300-600k-t és az a tiszta haszon. Benne van a 220k-s weapon elixir, meg a 5 deagres lucki powder is. persze meg a sûrû imátkozás is , mertha nem jön be a +olás akkora bukta is ugyanannyi lesz. nekem a legutóbbi 4 plusszolásom bejött majd nem fog egyszer azt is tudom.

mennyiért érdemes Intensifing elixirt árulni?
Full int ijász meg "de van, DE VANN!" - bár néha könnyen hal, viszont tápper :D

Silkroad Online [Aege] - Svindler [FeketeSereg] - [Lvl40 Bow-Light/Force[/Cold] Pure INT]

Atisz
Lol, ez tetszik :)

Egyébként fire-t kel kimaxolnia, a jég az amolyan kiegészítõ bár sokan inkább lightning-ot használnak hogy még az a kevés magic dmg-t is megtoldják pár%-kal...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Maala
igen, a jégre, bár egy min. 12es, max 32es tûz sem árt, a buffok és a +sebzés miatt. persze ez full str íjász. full int íjász meg nincs, vagys létezik, de nukernek hívják, és éppen Uniquera vadászik. :)

SentikeAe0n
Egy ijjásznak melyik elemre érdemes pakolni...Én a jeget gondoltam a lassítás miatt.Valakinek ötlete?<#nemtudom>
Maala
hát asszem jelentik, megnézik a logokat, aztán bannolnak. :) de fakk tudja. :) sztem nézik a billentyûnyomásokat. tulképp ezért jó, hogy a szerverre kerültek a quickslot adatok, mert tudják nézni, hogy hogy volt használva. bár az autopoti is így lenne, akkor a lag sem lenne halálos. :)