Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1ébként pl GamePlus 16 órát játsozz úgy lett 1 napp 24
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
+a kék nyíilat meg a Berserker arrwoit is nyomtam ma :D
aztán full str bow vagy full str glavie
A trade a mákon múlik meg a szinteden.
Mi már 23-on tradeltünk, KISEBB nagyobb sikerrel :)
A 42 meg full gázzal olyan 1-1,5 hét.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
TROY SERVR KÖSD FEL AZ ALSÓT. Jön az igazságosztó! <#violent>#violent><#fogmosas>#fogmosas> :D
Akkor a beigert kerdeseim: (<#hawaii>#hawaii>)
-Level 23 vagyok, es nagyon keves XP jon, a fejlodes borzaszto lassu
valamit elrontok, vagy ez ilyen ? Felek ha igy megy tovabb megunom..<#shakehead>#shakehead>
-Tradeltem egyet es tetszett. Szigoruan egycsillagosat. Tobb csillagosat milyen
szinten erdemes megprobalni ? Esetleg valamelyik Brutalallat power taper <#eplus2>#eplus2>nem akarna elkiserni egy tobb csillagos fordulora (oasis,kene a piz).
-Milyen fegyora erdemes elnyomni az elixirt (mar ha lenne). Bowos vagyok, es
eddig a legjobb amit lattam 9crites volt. Ezt mar erdemes kenegetni ?
-Penzszerzesi lehetoseg a traden kivul ?
-Igy L23 kornyeken milyen monstak a legjobb ar/teljesitmenyuek ? <#vigyor1>#vigyor1>
Azaz ami konnyen behal, es sok belole az xp ?
Koszonet a valaszokert elore is <#worship>#worship>
Kolb
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Jah, én is alig várom már a kövi combo-t...
Addig nem is hunterkedek
mint ahogy az 51es 4es kombót is.. enyhén Chuck Norrisos, ahogy pergõrúgásból vág bele egyet. :D
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
a blokkot és a coldot még mindig utálom^^
látod Cat, mondom, hogy nálunk is várTÁK a srácok... odament egy 15ös farmoskari autoshare ptyban, kapott 20K XPt meg 60K SPXPt :)
vazz, ice-os és vagyok és blades.
akkor most ezt kapd ki, full védekezés, 64es szinten: 6. bicheon passzív, 7-9% +blockra. 15+os blockjú pajzssal ez 22% minimum. Ice-t használok, 5% fagyastás, 25% lassítás. Knockdown 63as szintû knockdown skill ugyanakkorára ~50% eséllyel. ehhez ugye a 8,5K HP, meg a 99%os autopoti (hehe). és a nuke-ok nem pár mpig tartanak, mármint az elsütésük. 2 nuke ellövése az 5ös kombó, meg 1 knockdown minimum. esetleg mininuke-al lehet gondom, azt nem tudom, mennyit sebez. :)
szóval sztem jó kis csata lesz ez... valamelyiknek be kell jönnie sztem a sok közül...
70es szinten túlélem a 11Kt, vajon õ is túléli a knockdownos skillt? :D (azért mondom ezt, mert ez eléggé nagyot vág rá az emberre, hehe)
amúgy 68as fegyót még nem láttam, csak 64est... viszont ha 68as volt a fegyója, elég gáz, hogy nem +5ös :D