Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán ezért kérdeztem.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
A parry ratio az miért jó?Ettõl függ hogy mennyit sebeznek a mobok?Érdemes ezt ilyen növelõ skillekkel fejleszteni?Vagy csak kidobott sp az egész?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Thief with lightning ohne cukker... nesze b+!
21 es hunti jön velünk jön az áramos ijjász 😛
A csajszit akivel a hajnali tradeket nyomom, kifektettét a dwh-i westgatenél (g*cik, pont beértünk) és kb 20-30 kari húzott el mellette és valaki 20 perc után felketette
1ébként csak 624 % ot kell adnia ?
10k-kat ütöttek csórikáimba... képzelhetitek...
shamine most szinteket lépek mire visszajösz 42 leszek xD
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
pl combo,nuke,strong arrow mien érzés volt kiprobálni? 😊
engem majd szétvetet a vágy hogy combozgassak 😄
jut eszembe van már a második frost novám most gizda vaok egyszere 3-at fagyasztok😄
csák norrisz pörgö rugás ami sebez.. ÉN MEGMODNTAM VV 😄
és pár kép az utolso elég lol ^^
ja és a legjobb megyek rá egy thiefre nekimegyek csit-csat-piff-puff adom neki a nagy dmg-eket szóval tuti hogy alattam van szintben..
találkozok vele megint mondom OKÉ most meghalsz ujra és 30dmg-et adtam neki.. nah ez most WTF.. elötte meg 300-500-akat a comboval...
a másik meg HBK szokta csinálni a venicen azt hogy beleüt a csávoba és megvárja még lemegy 15mp a lilából aztán kimegy... hát igen de megviccelték szegényt😄 egy 100hp-s kari odaállt hbk kiment beleütöt és õ lett piros azota nem láttam hogy ezt csinálná..😊
superlotus??? õ ölte meg 2x-ra TGt Venicen... kár érte.
Carmang, nálunk van, amikor ez megy global chatben:
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
meg általában az elscrammelt 52 SoSun +5 crit5 bladerõl van szó... faxom kivan már vele, meg a botos & hackes témával is...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
és irogatni szokot globalchatba ^^
9600 XT és (nem messze) de alul amrad a 6600 gt vel !!!
szegénynek jó sok pénze elmehetett
(http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1012331929)
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Mindenki PM-eli õt, hogy fejezze már be, de tovább szívózik, hogy Online mindenki milyen kemény.
Az ilyet fel kéne akasztani <#boxer>#boxer><#violent>#violent><#kocsog>#kocsog><#gun>#gun><#violent>#violent>