GP Masters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Warwick nem örül a harmadik helyének

Derek Warwick a GP Masters sorozat évadnyitó hétvégéjének idõmérõ edzésén a harmadik helyet szerezte meg, ám mégsem tud örülni az elõkelõ pozíciónak.

Warwick úgy véli, ha jobban idõzít, és nem vét annyi hibát, elõrébb tudott volna végezni.

„Nigel szokásosan fantasztikus munkát végzett, én pedig elszalasztottam néhány lehetõséget. Úgy gondoltam, hogy az edzés vége felé a pálya gyorsabb lesz, de valójában ez nem történt meg, én pedig még inkább lassultam is, ahelyett, hogy elõrébb léptem volna. Az az igazság, hogy túlhajszoltam a gumikat is, ráadásul többször is hibáztam. Annyira könnyû kisebb hibákat véteni itt."

Mindazonáltal Warwick úgy véli, tudja majd tartani a tempót Mansell-el, és a verseny végére akár be is foghatja õt.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Pheel
Privizést nem erõltetném. Bõven elég, ha beírjátok a moderátor topicba a kérést.
Istencsászár
Hát ez nemjött be:), majd ha erretéved egy segítõkész modi akkor talán belesz rakva...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

jó, privizz vmelyik ban-mesterre:)

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Banner?

b-type
jaja, nekik elnézve. :)
bár azért egy ismétlés beleférhetne estefelé..:))

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Biztos hogy egybõl egymásnak esnek, mivel ez már élesen egy bajnoki pontokért/címért megy...

Eurosport felmentve: õk egésznap motorversenyt és túraautót közvetítenek...

b-type
ez kira' köszi :)
egyébként a falra mászom ha egy regges oldalon nem írják oda hogy mi hány karakter lehet, de elküldve visszadobál. <#circling>
Mindegy a lényeg hogy tényleg van min nézni :)
bázz azért hihetetlen hogy nem adja semmi nyomorult tvadó ami elterjedtebb.
most nem is tudom minek drukkoljak, hogy olyan nagy leterheltség legyen ami a nézhetõség rovására megy, vagy inkább ne..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár

Remélem most az elsõ körben elborul az öregek agya, nagyon jó volt az elsõ futam utolsó harmada:)

Istencsászár
Nigel Mansell indulhat az élrõl

Nigel Mansell szerezte meg a legjobb idõt a GP Masters elsõ évadának idõmérõ edzésén. A brit versenyzõ már a mai reggeli szabadedzésen több mint egy másodperccel javította meg Pierluigi Martini tegnap futott legjobbját, most pedig sikerült megközelítenie ugyanezt az eredmény.

A második helyre érkezett meg a német Christian Danner, akit Derek Warwick követ a sorban. Mögülük várhatja a rajtot az emlékezetes bemutatkozó verseny harmadik helyezettje, Ricardo Patrese.

Az edzésen némileg kevés kicsúszás történt. A közvetítésben mindössze kettõrõl mutattak be visszajátszást, ezek pedig René Arnoux és Ricardo Patrese nevéhez fûzõdnek.

A hétvége programja a holnap 14:00-kor kezdõdõ versennyel folytatódik.

1, Nigel Mansell - 1:46.926
2, Christian Danner - +0.355
3, Derek Warwic - +0.416
4, Ricardo Patrese - +0.519
5, Pierluigi Martini - +0.791
6, Emerson Fittipaldi - +0.896
7, Eddie Cheever - +0.968
8, Stefan Johansson - +1.282
9, Andrea de Cesaris - +1.417
10, Hans-Joachim Stuck - +1.497
11, Eric Van de Poele - +1.785
12, Eliseo Salazar - +2.906
13, Jan Lammers - +2.994
14, Rene Arnoux - +3.588
15, Patrick Tambay - +3.590

Istencsászár
Volt róla szó, de õ nemindul, nemadta le a nevezését...

Nem úgy volt, hogy indul Prost is? Vagy még mindig jégrallyzik? Esetleg a fiával nyomja még a viperben?
Istencsászár

Istencsászár
A hétvége idõbeosztása

Április 28, péntek - kvalifikáció: 14:00 órai kezdettel
Április 29, szombat - verseny: 14:00 órai kezdettel

Sajnos semmi elérhetõ tv csatornáról nem tudok amin élõbe vagy akármi módon lehetne nézni... el vagyok keseredve:/

Istencsászár
Fittipaldi:

Tambay:

A mezõny:

Istencsászár
Eric van de Poele volt a leggyorsabb a katari versenypályán ma megtartott elsõ szabadedzésen. A belga versenyzõ 1:47.739-es ideje jobb, mint a tegnap Nigel Mansell által megszerzett leggyorsabb kör.

A második helyezett Christian Danner mindössze 35 ezredmásodperccel maradt el Van de Poele idejétõl. Harmadik lett a bemutatkozó verseny gyõztese, Nigel Mansell.

A lista végén Rene Arnoux foglal helyet, majd 5 másodperces különbséggel. A francia versenyzõ csak ma érkezett, így ki kellett hagynia a tegnapi felkészülést.

1. Van de Poele 1:47.739
2. Danner 1:47.774
3. Mansell 1:48.093
4. Stuck 1:48.146
5. Cheever 1:48.343
6. Martini 1:48.359
7. Lammers 1:48.370
8. De Cesaris 1:48.481
9. Warwick 1:48.538
10. Patrese 1:49.389
11. Fittipaldi 1:49.466
12. Johansson 1:49.747
13. Salazar 1:50.417
14. Tambay 1:51.654
15. Arnoux 1:52.535

b-type
jó hír <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Fittipaldi 2007-ig aláírt a GPM-be

Az 59 éves Emerson Fittipaldi, a Forma-1 kétszeres világbajnoka 2007 végig elkötelezte magát a veterán, legalább 45 éves F1-es versenyzõk számára kiírt Grand Prix Masters sorozat mellett - jelentették be csütörtökön. Fittipaldi a biztonsággal kapcsolatos aggályok miatt sokáig vonakodott véglegesíteni az indulási szándékát, de Nigel Mansell mögött végül a 2. helyen ért célba a GPM tavaly novemberi bemutatkozó futamán, a dél-afrikai Kyalamiban. "Ez óriási hír számunkra" - ismerte el a GPM szellemi atyja, Scott Poulter. - "Kyalami meggyõzte õt. Aggódott az autók biztonsága miatt, és kissé óvatos volt, de aztán látta, hogy mit értünk el. A télen sokat edzett, most fantasztikus formában van, és komoly reményekkel várja az idei szezont." A GP Masters 2006-os idénye a jövõ hétvégén kezdõdik Quatarban. A Kyalamiban színre lépõ versenyzõkhöz közben csatlakozott Pierluigi Martini és Eric van de Poele is, így a mezõn létszáma 15 fõre duzzadt.

A5

Istencsászár
Ha valaki tudja hol lesz közvetítve akkor irja be... Rtl-en nemlesz jelen állás szerint, leglábbis az elõrejelzett tv mûsorban nincs róla 1 deka szó sem.

Istencsászár
Változott a 2006os versenynaptár:

1, Losail, (Qatar) 29th April
2, Monza, (Italy) 18th June
3, Silverstone, (UK) 13th August
4, To be announced, 1st October
5, Kyalami (South Africa) 12th November

Nevezett versenyzõk:

1. Rene Arnoux (France)
2. Eddie Cheever (USA)
3. Christian Danner (Germany)
4. Andrea de Cesaris (Italy)
5. Emerson Fittipaldi (Brazil)
6. Stefan Johansson (Sweden)
7. Jan Lammers (Netherlands)
8. Nigel Mansell (Britain)
9. Pierluigi Martini (Italy)
10. Eliseo Salazar (Chile)
11. Hans Stuck (Germany)
12. Riccardo Patrese (Italy)
13. Patrick Tambay (France)
14. Eric van de Poele (Belgium)
15.Derek Warwick (Britain)

Alex Caffi (Italy) Official Test and Safety Car driver

Istencsászár
lehetne:) de ha netán f1 unalomba menne át, akkor 1 ilyen verseny maga lesz a felüdülés... és mennek Monzába az lesz a nemsemmi:D

lehetne 3× ennyi:)
tudom, az öregcsontokat ez is megterheli...:)

Istencsászár
A mai nap nyilvánosságra hozták a Grand Prix Masters (GPM) széria idei évi versenynaptárát, melyben ugyan lehetnek még változások, annyi már biztos, hogy április elejétõl november közepéig öt helyszínen fog zajlani a nagy öregek közti küzdelem.

A 2006-os idény április 29-én Katarban veszi majd kezdetét, melyet Monza és Silverstone követ, míg a tavalyi évben megrendezett elsõ versenynek helyet adó Kyalami zárja a szezont november 12-én.

A szervezõk egyelõre még nem jelentették be az évad utolsó elõtti versenyének helyszínét, ám a katari verseny kivételével az összes idõpontot véglegesítették.

2006-os versenynaptár – Grand Prix Masters:

2006.04.19. - Losail (Katar)
2006.06.18. - Monza (Olaszország)
2006.08.13. - Silverstone (Nagy-Britannia)
2006.10.01. - ismeretlen
2006.11.12. - Kyalami (Dél-Afrika)

f1hírek.hu

Laffite
Jó volt újra látni õket! Bár azt nem értem a közvetítést miért nem lehetett átengedni a Dávid Sándornak...? Ezek a szerencsétlen suttyók a fele mezõnyt nem is ismerték csak könyvekbõl max, de pl Lammerst még onnan sem, pedig a holland elért jónéhány nagy eredményt, még ha nem is a Forma-1-ben... Na mindegy, bosszantó, hogy nem engedték át D.S.-nak. Meg jó lett volna elmondaniuk, hogy pl Fittipaldi és Mansell ezekkel az építésû autókkal élesben is versenyeztek annak idején, vagyis némileg helyzeti elõnyben voltak a többiekkel szemben.
Teljesen jó lesz ez a sorozat!

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Istencsászár

Zsoltika 007
Jah az elsõ körök után azt hittem már nem kockáztatnak inkább csak körözgetnek komótosan. Aztán tévedtem.. <#vigyor2>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

DJ Bee18
az a Warwick gyújtotta be elsõként a rakétáit <#eljen> ez volt az elsõ jel

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
De kurva jó volt! Az elsõ tíz kör után nem gondoltam volna. Már az elsõ kipördülésnél azt hittem, hogy állandóan safety cart fogunk látni, és tönkrevágja a versenyt. De nem így lett, és belehúztak. Mi lesz itt jövõre mondjuk már a 4. futamon? Biztos ölnék egymást rendesen :DDDD Ja és még valami, le az elektronikával (ASR nem kell soha többé, szekvenciális váltó maradhat persze). Remélem ezt belátják az FIA-nál is ezek után.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Istencsászár
A verseny végeredménye
Hely versenyzõ Hátrány
1. Mansell 50:55.154
2. Fittipaldi + 0.408
3. Patrese + 20.662
4. De Cesaris + 21.700
5. Warwick + 21.853
6. Stuck + 23.201
7. Danner + 24.118
8. Cheever + 32.205
9. Lammers + 32.778
10. Salazar + 43.419
11. Tambay +1:11.584
12. Arnoux +1:12.736
13. Laffite + 17 kör
14. Johansson + 28 kör

Zsoltika 007
Király verseny volt. Nagyon jó lesz hogy amikor nincs F1 akkor sem maradunk verseny nélkül. <#taps>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

MirP
Jaja! Ez volt a verseny! De várom már hogy induljon a rendes sorozat!

Istencsászár
és mikor versenyeztek már élesben... és hogy tudtak csatázni hogy nemtörik magukat össze hihetelten és gyönyörû

Alexease
Na ilyen egy igazi formula autoverseny!
<#eljen><#worship><#taps><#eljen><#worship><#taps>
Istencsászár
nemtudom mit is irjak DE EZ NAGYON ÁLLAT VOLT <#worship><#worship><#worship>

MirP
Hát remélem! Mert ez még jobb volt mint a rendes Forma-1!

sztm tuti ha ezt a promóciós verseny is közvetitették akkor valszeg azt is

MirP
Nagyon fasza volt! Jövõre akkor 6 futamos lesz? Remélem azt is közvetíti ez a fos magyar tévé!

Tomo15
Szuper volt!<#worship>
hát ez nagyon zsir volt :)))))))))

jól veretik a taták <#vigyor>

NAGYON KIRÁLY!

MirP
Hajrá Mansell! Én neki drukkolok!

Istencsászár
Kezdõdik TV elé-mögé mindenki!!!!

b-type
Montoya szinte 100% hogy jól szerepelne, hisz azért õ a Cart sorozatban hasonlóan kevés vezetési elektronikával felszerelt autókat vezetett.

lac coo
Jövõre visszahozzák a normális, többkörös idõmérõt , sõt :
Az elsõknek még plusz köröket kell majd futniuk ...Az utólsó tíz kiesik és a többiek folytathatják ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Gondolom kitûnõen...
Õk sem mindig ûrhajót vezettek , nem véletlen tartanak itt....:DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

kiváncsi lennénk hogy pl alonzo vagy montoya vagy akár raikonnen hogyan teljesitene ezekben a gépekben...

Istencsászár