MotoGP4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor most letölthetõ???????????????????????????????????,
Át lehet rakni valahogy pc-be vagy ps2-n megy csak? és ha le lehet tölteni akkor szóljatok vagy írjátok meg hol lehet
[email protected]
Át lehet rakni valahogy pc-be vagy ps2-n megy csak? és ha le lehet tölteni akkor szóljatok vagy írjátok meg hol lehet
[email protected]
ez letölthetõ vagy még csak készül?
Need for Speed Most Wanted
mondjuk nem nyitottam volna topicot ha a belinkelt címen nem az lett volna hogy platform: PC, fejlesztõ: Climax
www.gtr-masters.hu
Én nem állítottam egy szóval sem, hogy a THQ csinálta.
Ja csak azt a NAMCO adta ki... mint ahogyan a 3. részt is!!! A THQ-s Moto GP-hez nem sok köze van...
Visszatérve a PC-hez nekem a 3. rész tetszik, bár grafikailag szinte semmit nem változott, a motorhangok meg egyenesen katasztrófálisak... összességében mégis jó!!! A 4. rész remélem azért ütõsebb lesz.
Visszatérve a PC-hez nekem a 3. rész tetszik, bár grafikailag szinte semmit nem változott, a motorhangok meg egyenesen katasztrófálisak... összességében mégis jó!!! A 4. rész remélem azért ütõsebb lesz.
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
nem PC-s képek, ne aggódj 😛
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
ügyesvagy😊)))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ps2-õn már a pc-s motogp3 elõtt megjelent.
Errõl tud vki vmit?
www.gtr-masters.hu