20
Need for Speed: Punto:)
-
#20 légysiz írjatok egy linket hogy honnan tudom leszedni. PLS. -
RedRiot #19 Jééézusom, rendesen szomorú lettem azoktól a screenektől! Kurvára sajnálom azt a gyereket aki pl. karácsonyra vagy szülinapra ezt kapta! -
shumika #18 MOTHERFUCKER A FEJLESZTŐKNEK. -
#17 Ez nem semmi, hogy hogy néz ki...Ilyen grafika kis tulzással már a telefonos játékokon van, legalábbis engem azokra emlékeztet. A copckit meg üt:D -
#16 1 szarból 2 szart jó taktika :))))) -
#15 Ugyanaz szerintem szinte az egész csak itt Puntoval kell menni!!
Így lehet egy gaméból kettőt csinálni! -
#14 és ilyet kimernek rakni a boltokba 2005 végén :)))))) -
#13 Ugyen ez a pálya volt a 2 Fast Driver-be is. -
Láma game
-
#11 még a végén megszorítja a wr2-t:D -
#10 jézus, miez?:D -
#9 Azt hiszem, ezután a Driv3r grafikáját is átértékelik... -
Borg #8 Szerintem jó eséllyel pályázhat az év vicce címre :D -
#7 Hát elég retro grafika... :)
Ha jól látom erősen hajaz a Polski Fiat Raccingre (vagy mi is a neve), az sajnos fizikában is szinte alulmúlhatatlan volt...
Na mindegy reméljük a legjobbakat, mindezek ellenére lehet ez még egy jó kis budget játék. -
#6 ehh, inkább akkor netq rally -
Csúnya! -
Szép doboz! -
#3 Még info:
Features
- 10 licensed cars!
- 10 amazing tracks
- great physics
- particular model
- graphic based on 2 Fast Driver engine
System Requirements:
CPU: Pentium 1GHz
RAM: 256 Mb
System: WIN 98/Me/XP
DirectX: 9.0 or higher
Graphic: 3D accelerator with 32Mb
-
-
#1 Igenigenigen, erre várok már mióta: már az NFS: MW kezdőarzenáljában szereplő Punto is megdobogtatta a kicsi szívemet, de a dedikált Punto Bajnokság láttán ki kellett rohannom nyugtatóért. A modell lekes rajongójaként tapsolva üdvözlöm a lengyel fejlesztésű FIAT Punto Championships-et: hiába ronda (Blitz3D motor, a csapat előző játéka, a 2 Fast Driver is ezt használta), hiába tűnik nagyon egyszerűnek - kell, kell és kell, széttuningolt Puntókkal akarom forróra csiszolni a betont!