13
  • TeDDyRuSh
    Az mié nem jut senkinek eszébe h a nagypapink is lehet egy "mocskos" letöltő,aki a 12 éves unokájára keni az egészet és a filmeket utólag vette meg mikor elkezdődött a hercehurca? Én el tom képzelni,h egy 12 éves gyerek nem tud feltelepíteni,és beállítani egy warez progit,és eltitkolni több órás netezést,és jó pár giga helyet a vinyón.
  • NuCLEARScoRp
    Ezeknél már csak az nagyobb barom aki fizetős oldalakon vásárol zenét...
  • Drawain
    Ezt nem értem... 600.000et követelnek mert négy filmet ellopott?! Ha ellopta volna a boltból és mondjuk egy-két embernek odaadta volna akkor is ennyit kap arrafele?!
  • hiba
    azert buntetik mert megvette es letoltotte
    nem szabad megvenni mert ha utana veletlenul letoltod akkor bunbe esel
  • irkab1rka
    tehát EGY filmről beszélgetünk, amit a papa (vagy az unoka :) illegálisan letöltött és automatikusan megosztásra került (1L többen seedelték). 600K?

Szerintem a RIAA és társai legszivesebben agyonlőnék a papit. Mit is várhatsz egy olyan országban, ahol szándékosan hagyják, hogy megtörténjen a 911, csak hogy alkotmányos jogokat lehessen megnyirbálni + milliárd usd haszon az energiaszektorban?
  • OMax
    Nyomorodjanak meg. 4 film... mintha legalabb napi 20 at toltott volna le. Plane hogy megvan. Akkor meg ugy masolja ahogy akarja ah hazon belul maradt. 2 profi szamitogepes embert cseszegetnek ezekes, nagyapat meg unokajat. Huek. Letoltik 2 millio mas helyrol az emberek nem a rohadt imeshrol.
  • fflx
    egyebkent mikori a hir? nem ugy volt, hogy az imesh fizetos lett mostanaban?
  • fflx
    "az iMesh-en keresztül letöltött állományok az adatmozgás után több ezer felhasználó számára válnak elérhetővé"

!!! elotte persze nem volt tobb ezer ember szamara elerheto :)
  • fflx
    :) az, hogy megvetted az mellekes :)
  • Goth
    Ekkora nagy faszságot! Hát hogy lehetnek ilyen rohadékok?
    Amerika... Ha nincs odaírva, akkor is kitaláltam volna.
  • jefferson83
    Basszák meg, emiatt majd szegény öregember a börtönben fog meghalni. Nem tudok mit hozzá fűzni
  • Newfronter
    Kapják be! Már bocs de ezzel nem mennek semmire!