66
Miért nem tudok mp3-at hozzáadni?
  • Hay #26
    b elehet állítani, hogy hány dián keresztül játsza a zenét. Mindjárt megnézem hogyan.
  • marci14
    kösz a segitséget..sh*t..
  • marci14
    heeeeelpppppp!!!!!
  • marci14
    vki segitsen,sürgös lenne
  • marci14
    nekem az a gondom, h berakok egy mp3-at, le is játssza, de nekem az kéne, h az egész prezentácioban ugyanazt a zenét játssza és ne kezdje ujra minden diánál. elöre is köszi:)
  • Hay #21
    B.Ú.É.K. Neked is!
  • apu
    NEMTUDOK ÉN VERSET,
    CSAK BÉKÉS BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT,
    KIVÁNNI NEKTEK.
  • Hay #19
    Winampot már nem használom, a MediaPlayer is megteszi...
    Amúgy kösz a segítségeket.
  • apu
    Örülök, hogy sikerült megoldani. Egyébként más cégek hangkezelő proramjait az Xp nem nagyon szereti. Megjegyzem meg lehet lenni nélkülük akkor meg pláne ha Ms-os alakalmazásokkal dolgozol. A CD indítást is befolyásolja pl a Winamp.
  • Hay #17
    Így sikerült megoldani: leszedtem a winampot meg a soundforge-t, majd újratelepítettem a win xp-t... ezzel megoldódott. Feltettem a soundf-t, az sem "rontotta" el a powerban az mp3 lehetőséget.
  • Hay #16
    Ez van a fájltípusoknál nálam.
  • Hay #15
  • apu
    Csináltam neked egy pár képes bemutatót ha nem igy látod a saját gépeden akkor valami beállítási hiba van, és azért nem tudod beszúrni. Keresgélni kell.Fájl megnyitása vagy letoltése
  • Hay #13
    -apu-nak
    #12 szerint is végigvittem, a powerpoint nem ajánlja fel az mp3-at...
    Viszont. Erre eddig nem gondoltam, de talán kellett volna: feltettem a Sound Forge-t - Version 6.0 (Build 132) -, mert azzal is szerkesztek vala a kisfilmjeimhez. Talán azér' nem jutott eszembe eddig, mert nem hinném, hogy a Sound Forge átírja a Microsoft Office XP elérhető fájltípusait. Vagy mégis?
    Hozzáteszem, a Sound Forge telepítése előtt sem volt elérhető az mp3 formátum.
  • apu
    Talaán rosszul adtad meg az alapértelezést a MédiaPayer nak Próbáld egy mp3 as fájlra jobb egérgombbal kattintva Társítás / Program választása /Windows Media Player és a pipát ne felejcsd el bejelolni. Ha minden mp3 as ikon MedaPlayer ICO akkor jól van beállítva. Ezt jó lenne tudni mielott tovább találgatok.
  • apu
    Belehet szúrni a az mp3 fájlokat is. Nemtudom milyen a PowerPointod most az Office XP prof ban néztem meg. Beszurás (menü)/Mozgó képek és hangok / Hang fájlból / és lehet választani az mp3 at is. Késöbb megkérdezi, hogyan kezdődjön a lejátszása Kattintásra vagy, Automatikusan.
    Talán nem a Windows Meda Plajer az alapértelmez mp3 as lejátszó?
    Legyen az !
    Tehát megoldható a kérdés. teszek fel neked egy példa fájlt valahova.
  • Hay #10
    Ez sem segített... Intéző\eszközök\mappa beállításai\fájl típusoknál mp3-nak megadatm a Média playert, sz.gépet újraindítottam, de továbbra sem jelenik meg a powerpointban a "Beszurás (menü)/Mozgó képek és hangok / Hang fájlból / és lehet választani az mp3 at is" lehetőség, mit -apu- írt. Múlt hétig office 2000 volt, ott lehetett mp3 formátumot választani.
    Amúgy gáz, mert tavaly meg idén is "csináltam" a bővebb családnak úgy 25-30 perces animációkat, az ideit pl. vadnyugati témában, benn Morricone mphármakkal... Vazzeg, ha marad a wav, többszáz mb-nyi lesz egy-egy filmecském...
    Hogy a rákba lehetne az elérhető fájltípusok (*.mid; *.rmi; *.wav; *.aif; *.aifc; *.aiff - ezek elérhetők) közé besuvasztani az mp3-at?
  • Hay #9
    Na, szétolvastam magam a microsoft honlapokon, úgy tűnik, hogy az Xp-s Office, jelen esetben powerpoint "nem tudja" az mp3-at...
    Most megnézem, amit -apu- írt, hátha ott van valami gányaság.
  • apu
    Belehet szúrni a az mp3 fájlokat is. Nemtudom milyen a PowerPointod a 2003 as ban néztem meg. Beszurás (menü)/Mozgó képek és hangok / Hang fájlból / és lehet választani az mp3 at is. Késöbb megkérdezi, hogyan kezdődjön a lejátszása Kattintásra vagy, Automatikusan.
    Talán nem a Windows Meda Plajer az alapértelmez mp3 as lejátszó?
    Legyen az !
  • Match
    nekünk a suliban kellett csinálni...nem tudom milyen office volt fent de ment vele az mp3...ha kell majd megnézem hétfőn.
  • N1ggA
    mp3 nem fog menni
  • nyami
    akkor próbálkozz tovább mp3-mal -.-
  • Hay #4
    2,5 mb-ből csinált 28 mb-t pl...
  • Hay #3
    Ya, csak akkor egy normál szám mérete nagyon megnő...
  • NEOreg3
    konvertáld át waw-ra, amúgy asszem a powerpoint nem tudja az mp3-at kezelni
  • Hay #1
    Hi!
    Beszúrás-Mozgóképek és hangok-Hang fájlból, kiválasztom a kellő mp3 fájlt, és ezt írja:
    "A PowerPoint a választott fájlból nem tud hangot beilleszteni."
    A kiválasztásnál a fáltípusok között mondjuk nem szerepel az mp3-as formátum, valaki tudja, hogy hogyan lehetne elérhetővé tenni?