66
Miért nem tudok mp3-at hozzáadni?
-
Hay #26 b elehet állítani, hogy hány dián keresztül játsza a zenét. Mindjárt megnézem hogyan. -
#25 kösz a segitséget..sh*t.. -
#24 heeeeelpppppp!!!!! -
#23 vki segitsen,sürgös lenne -
#22 nekem az a gondom, h berakok egy mp3-at, le is játssza, de nekem az kéne, h az egész prezentácioban ugyanazt a zenét játssza és ne kezdje ujra minden diánál. elöre is köszi:) -
Hay #21 B.Ú.É.K. Neked is! -
#20 NEMTUDOK ÉN VERSET,
CSAK BÉKÉS BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT,
KIVÁNNI NEKTEK. -
Hay #19 Winampot már nem használom, a MediaPlayer is megteszi...
Amúgy kösz a segítségeket. -
#18 Örülök, hogy sikerült megoldani. Egyébként más cégek hangkezelő proramjait az Xp nem nagyon szereti. Megjegyzem meg lehet lenni nélkülük akkor meg pláne ha Ms-os alakalmazásokkal dolgozol. A CD indítást is befolyásolja pl a Winamp.
-
Hay #17 Így sikerült megoldani: leszedtem a winampot meg a soundforge-t, majd újratelepítettem a win xp-t... ezzel megoldódott. Feltettem a soundf-t, az sem "rontotta" el a powerban az mp3 lehetőséget. -
Hay #16 Ez van a fájltípusoknál nálam. -
Hay #15 -
#14 Csináltam neked egy pár képes bemutatót ha nem igy látod a saját gépeden akkor valami beállítási hiba van, és azért nem tudod beszúrni. Keresgélni kell.Fájl megnyitása vagy letoltése -
Hay #13 -apu-nak
#12 szerint is végigvittem, a powerpoint nem ajánlja fel az mp3-at...
Viszont. Erre eddig nem gondoltam, de talán kellett volna: feltettem a Sound Forge-t - Version 6.0 (Build 132) -, mert azzal is szerkesztek vala a kisfilmjeimhez. Talán azér' nem jutott eszembe eddig, mert nem hinném, hogy a Sound Forge átírja a Microsoft Office XP elérhető fájltípusait. Vagy mégis?
Hozzáteszem, a Sound Forge telepítése előtt sem volt elérhető az mp3 formátum. -
#12 Talaán rosszul adtad meg az alapértelezést a MédiaPayer nak Próbáld egy mp3 as fájlra jobb egérgombbal kattintva Társítás / Program választása /Windows Media Player és a pipát ne felejcsd el bejelolni. Ha minden mp3 as ikon MedaPlayer ICO akkor jól van beállítva. Ezt jó lenne tudni mielott tovább találgatok.
-
#11 Belehet szúrni a az mp3 fájlokat is. Nemtudom milyen a PowerPointod most az Office XP prof ban néztem meg. Beszurás (menü)/Mozgó képek és hangok / Hang fájlból / és lehet választani az mp3 at is. Késöbb megkérdezi, hogyan kezdődjön a lejátszása Kattintásra vagy, Automatikusan.
Talán nem a Windows Meda Plajer az alapértelmez mp3 as lejátszó?
Legyen az !
Tehát megoldható a kérdés. teszek fel neked egy példa fájlt valahova. -
Hay #10 Ez sem segített... Intéző\eszközök\mappa beállításai\fájl típusoknál mp3-nak megadatm a Média playert, sz.gépet újraindítottam, de továbbra sem jelenik meg a powerpointban a "Beszurás (menü)/Mozgó képek és hangok / Hang fájlból / és lehet választani az mp3 at is" lehetőség, mit -apu- írt. Múlt hétig office 2000 volt, ott lehetett mp3 formátumot választani.
Amúgy gáz, mert tavaly meg idén is "csináltam" a bővebb családnak úgy 25-30 perces animációkat, az ideit pl. vadnyugati témában, benn Morricone mphármakkal... Vazzeg, ha marad a wav, többszáz mb-nyi lesz egy-egy filmecském...
Hogy a rákba lehetne az elérhető fájltípusok (*.mid; *.rmi; *.wav; *.aif; *.aifc; *.aiff - ezek elérhetők) közé besuvasztani az mp3-at? -
Hay #9 Na, szétolvastam magam a microsoft honlapokon, úgy tűnik, hogy az Xp-s Office, jelen esetben powerpoint "nem tudja" az mp3-at...
Most megnézem, amit -apu- írt, hátha ott van valami gányaság. -
#8 Belehet szúrni a az mp3 fájlokat is. Nemtudom milyen a PowerPointod a 2003 as ban néztem meg. Beszurás (menü)/Mozgó képek és hangok / Hang fájlból / és lehet választani az mp3 at is. Késöbb megkérdezi, hogyan kezdődjön a lejátszása Kattintásra vagy, Automatikusan.
Talán nem a Windows Meda Plajer az alapértelmez mp3 as lejátszó?
Legyen az !
-
#7 nekünk a suliban kellett csinálni...nem tudom milyen office volt fent de ment vele az mp3...ha kell majd megnézem hétfőn. -
#6 mp3 nem fog menni -
#5 akkor próbálkozz tovább mp3-mal -.- -
Hay #4 2,5 mb-ből csinált 28 mb-t pl... -
Hay #3 Ya, csak akkor egy normál szám mérete nagyon megnő... -
#2 konvertáld át waw-ra, amúgy asszem a powerpoint nem tudja az mp3-at kezelni -
Hay #1 Hi!
Beszúrás-Mozgóképek és hangok-Hang fájlból, kiválasztom a kellő mp3 fájlt, és ezt írja:
"A PowerPoint a választott fájlból nem tud hangot beilleszteni."
A kiválasztásnál a fáltípusok között mondjuk nem szerepel az mp3-as formátum, valaki tudja, hogy hogyan lehetne elérhetővé tenni?