5
  • moRtiZ
    Hat, ez eleg durva. Kinaiak akkor sem fogjak megszuntetni a netcenzurat, legalabbis addig biztos nem amig kommunizmus van. De kezd beteljesedni a sci-fi joslat, ahol a cegek felveszik a versenyt az orszagokkal, kesobb majd ok kormanyoznak stbstbstb... :) Persze viccesen hangzik, de azert van benne valami.

A masik meg az idiota amerikai. Kinaiak mostanaban amugy is morculnak USA-ra, (nem is tudom talan 1 honapja olvastam valami ilyesmi hirt) es valamelyik retardalt szenator kiall az ugy mellett. = USA (persze mint egyetlen orszag) mar megint megprobal beleugatni valamelyik mas orszag politikajaba.
  • Pharaoh
    Sajnos az olcsó munkaerő nagyom vonzó minden cégnek, szerintem most is csak a kisebb cégek vannak benne ebben a buliban
  • pemga
    Hmm, és ezt hogy akarják megvalósítani? :) Vicces. Érdekes lehet az a lista, akik bojkottálni akarják Kínát :).
    Microsoft, és az Intel sem lesznek rajta a listán :). (Az intel szállítja a szűrős netcafe-s gépeket.) Egyébként tényleg nem értem, vajon azért nem sajátmaguk fejlesztik a dolgokat, mert nem bíznak megukban; vagy ennyire jók az amerikaiak sales-esei?
  • B@tk@
    "de azért az nem kellene elfelejteni hogy az internet a szabad böngszésről szóljon"

csak probalj valami hasonlot beadni a kinai kormanynak :)
  • KIP
    az odáig még talán oké lenne, hogy a nagyvállalatoknál proxy serverekkel szűrik az internetes tartalmat, de azért az nem kellene elfelejteni hogy az internet a szabad böngszésről szóljon, amennyiben az saját előfizetésem.
    Munkaidőben meg nem kell feltétlenül tiltott oldalakat nézegetni... :)