5
-
moRtiZ #5 Hat, ez eleg durva. Kinaiak akkor sem fogjak megszuntetni a netcenzurat, legalabbis addig biztos nem amig kommunizmus van. De kezd beteljesedni a sci-fi joslat, ahol a cegek felveszik a versenyt az orszagokkal, kesobb majd ok kormanyoznak stbstbstb... :) Persze viccesen hangzik, de azert van benne valami.
A masik meg az idiota amerikai. Kinaiak mostanaban amugy is morculnak USA-ra, (nem is tudom talan 1 honapja olvastam valami ilyesmi hirt) es valamelyik retardalt szenator kiall az ugy mellett. = USA (persze mint egyetlen orszag) mar megint megprobal beleugatni valamelyik mas orszag politikajaba. -
#4 Sajnos az olcsó munkaerő nagyom vonzó minden cégnek, szerintem most is csak a kisebb cégek vannak benne ebben a buliban -
pemga #3 Hmm, és ezt hogy akarják megvalósítani? :) Vicces. Érdekes lehet az a lista, akik bojkottálni akarják Kínát :).
Microsoft, és az Intel sem lesznek rajta a listán :). (Az intel szállítja a szűrős netcafe-s gépeket.) Egyébként tényleg nem értem, vajon azért nem sajátmaguk fejlesztik a dolgokat, mert nem bíznak megukban; vagy ennyire jók az amerikaiak sales-esei? -
B@tk@ #2 "de azért az nem kellene elfelejteni hogy az internet a szabad böngszésről szóljon"
csak probalj valami hasonlot beadni a kinai kormanynak :) -
#1 az odáig még talán oké lenne, hogy a nagyvállalatoknál proxy serverekkel szűrik az internetes tartalmat, de azért az nem kellene elfelejteni hogy az internet a szabad böngszésről szóljon, amennyiben az saját előfizetésem.
Munkaidőben meg nem kell feltétlenül tiltott oldalakat nézegetni... :)