Sony Ericsson P910i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincsen valakinek Pécsett vagy a közelében eladó P900 teloja? Ha volna dobjon egy mailt a [email protected] cimre, köszönöm szépen.
kölcsönkért időből élek....
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Üdv: Róka!!!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
mit veszel helyette?
A 990 egy 0.
Aki 910-est vesz,vagy már van neki,nem talál ebben a konkrét kategóriában jobbat.
Van egy eladó SEp910i-m.Westeles,hibátlan,elsõ naptol foliázva.Aki megveszi jól jár vele.
használt valaki navi szoftvert a telcsiéhez?? Mert probáltam egy csomot, de ami jo a nokia symbianra az nem jo a p910i symbianra..
Tudnátok mondani stuff lelõhelyeket ehhez a telóhoz? Ha nem publikus akár privát üzenetben is jöhet. Köszi elõre is 😊
Bazinga!
Köszi elõre is...
Asus A7N8X, AmdBarton2500@(192*11,5), 2*512DDR400 Club3d Ati Radeon 9500@9700 128Mb
"Nekem volt, hogy egy hétig nem volt hajlandó újra felismerni a PC-Suite a telefont. Beraktam a bölcsõbe, és folyamatosan "kapcsolódás" státuszt jelzett, de nem csatlakozot. És ezzel sokan így vannak még, úgyhogy örülj, ha nálad olyan egyszerû. Amióta ki/bekapcsolom az adott portot, azóta rendesen felismeri a PC a telefont."
nah nekem dettó ugyanez a gondom, de a port ki-bekapcsolás se oldja meg, eltávolítani nemtudomm, rátelepítve megint a pc suitot meg megmarad a gond...
valakinek valami ötlet?
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Es konyorgom ird le nekem hogy csatlakoztattad hozza a Pc-hez a telcsit!
www.p800stuff.com
Itt talalsz olyan file managert amit keresel,
meg szinte minden ami ehhez a telefonhoz kellhet.
Tenyleg jo oldal.
adatkébelen keresztül csak a telefon memóriáját tudtam szerkeszteni, a memóriakártyát nem...
vettem egy kártyaolvasót ~2 rugóért és megoldódott a probléma.
amúgy csúcs telefon, nekem nagyon tetszett, csak másra kellett a pénz, ezért megváltam tõle.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"