Sony Ericsson P910i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!
Nincsen valakinek Pécsett vagy a közelében eladó P900 teloja? Ha volna dobjon egy mailt a [email protected] cimre, köszönöm szépen.

kölcsönkért időből élek....

vki még megtudná mondani hoygan tudok fájlokat küldeni bluetooth on?? a P910 röl egy másikra

jah kb nekem is.. jo progikat honnan lehet le tölteni hozzá?

joebacsi
2-2.5 nap, de ha jobban gyilkolom (fõleg a tomtom zabálja), akkor is megvan az 1 nap

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nektek amugy meddig brija az akksi?

valakinek nincs elado flip takarója és flip le szedö szerszáma???

<#worship> Köszi Joebacsi!!! Örök hála!!! 😄
joebacsi
privi ment 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Joebácsi! Ha tök véletlenül látnád üzenetem, tudnál nekem infót hogy honnan tudok letöleni cuccokatmsony ericsson p910es telómhoz?!Kösz elõre is!!!

Üdv: Róka!!!
joebacsi
hali, privi ment 😊

Sziasztok. Tud valagi olyan oldalt ahol P990i telcsire alkalmazásokat lehet letõlteni ingyen?. (Pl.: térkép, szótár, stb...)

joebacsi
felesleges p910i ceruzája nincs valakinek véletlenül? 😊

Ha volna valakinek eladó P910i-je akkor vevõ lennék rá!
címem: [email protected]
joebacsi
azért egy wifi-t még el tudnék képzelni benne 😊
mit veszel helyette?

A SEp910i,billenytyüzete ugy van megoldva hogy domború.Szerintem tökéletesen,és gyorsan lehet vele irni.
A 990 egy 0.
Aki 910-est vesz,vagy már van neki,nem talál ebben a konkrét kategóriában jobbat.
Sziasztok.
Van egy eladó SEp910i-m.Westeles,hibátlan,elsõ naptol foliázva.Aki megveszi jól jár vele.
Hali. Valaki véletlen nemtudna segíteni? P990i-m van és szeretnék a nethez csatlakozni a számítógépen keresztül. De valahogy nemsikerült megcsinálni. Próbáltam WLANnal is, de nemtalálták meg egymást <#fejvakaras> hálás lennék ha valaki tudna vmien tanácsot mondani
joebacsi
tomtom6 középeurópa térképpel, gps nélkül is nagyon faszán használható...progikból mindig a symbian uiq2.1 vagy az alatti progikat keresd, mert ez az érintõképernyõt támogató oprendszer, ami ezen is van...

egyáltalán lehet ilyen??
sziasztok
használt valaki navi szoftvert a telcsiéhez?? Mert probáltam egy csomot, de ami jo a nokia symbianra az nem jo a p910i symbianra..
precision
thx !

Bazinga!

joebacsi
privi ment!

precision
Hali!

Tudnátok mondani stuff lelõhelyeket ehhez a telóhoz? Ha nem publikus akár privát üzenetben is jöhet. Köszi elõre is 😊

Bazinga!

sohrking
Hi Mindenki... Most sikerült szerezni 1 ilyen csodát, csak sajna angol... Honnan lehet leszedni magyarosítést rája?
Köszi elõre is...

Asus A7N8X, AmdBarton2500@(192*11,5), 2*512DDR400 Club3d Ati Radeon 9500@9700 128Mb

joebacsi
idézet pda fórumról:
"Nekem volt, hogy egy hétig nem volt hajlandó újra felismerni a PC-Suite a telefont. Beraktam a bölcsõbe, és folyamatosan "kapcsolódás" státuszt jelzett, de nem csatlakozot. És ezzel sokan így vannak még, úgyhogy örülj, ha nálad olyan egyszerû. Amióta ki/bekapcsolom az adott portot, azóta rendesen felismeri a PC a telefont."

nah nekem dettó ugyanez a gondom, de a port ki-bekapcsolás se oldja meg, eltávolítani nemtudomm, rátelepítve megint a pc suitot meg megmarad a gond...
valakinek valami ötlet?

Hali!!Nem tud valaki nekem egy olyan oldalt amirõl p910i-hez lehet programokat letölteni????<#conf>

Akos 001
Vegyél kártyaolvasót/bluetooth-ot.Nem drága.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
Ezen a telón lehet elõlapot cselélni?Úgy értem a régi már nagyon kopott,és le kéne cserélni.😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Sephi
Sikerult mar mindent elinteznem. Agyatok mar helyet ahonnan lehet progikat ra "ingyen" letolteni 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ezt nem hiszem el. Vegre letoltom az osszes softot vegre latja is a gepet es tudom szinkronizalni meg mitomen mi de meg mindig nem tudom a kepeket es a zenet rola manipulalni. Az hogy kell?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Jo jo de mond kerlek a nevet!

Es konyorgom ird le nekem hogy csatlakoztattad hozza a Pc-hez a telcsit!

Duddits
Én P800-hoz leszedtem valami File Manager-t, azzal tökéletesen tudom kezelni. HÁtha P910i-hez is jó.

Ajanlom ezt az oldalt:
www.p800stuff.com
Itt talalsz olyan file managert amit keresel,
meg szinte minden ami ehhez a telefonhoz kellhet.
Tenyleg jo oldal.
Zetorg
nekem volt ilyenem és nekem sem sikerült 😞
adatkébelen keresztül csak a telefon memóriáját tudtam szerkeszteni, a memóriakártyát nem...
vettem egy kártyaolvasót ~2 rugóért és megoldódott a probléma.

amúgy csúcs telefon, nekem nagyon tetszett, csak másra kellett a pénz, ezért megváltam tõle.

Sephi
Van benne ket CD de en nem igazodok el rajtuk 😞

Punker
gyáricsomagban benne kellett lenni, ha nem akkor gyártó honlapja?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sephi
Ha mar minden fajtanak megvan a topikja akkor legyen ennek is. Most kaptam. Az a baj hogy totalisan nem ertek hozza mert nekem nem volt meg ilyen fajta gepem eddig. Az elso bajom marsi hogy bar megvan az USB csatlakoztato sajnos minden driver felrakasa utan nem jottem meg ra hogyan tudnam a gepet a PC-hez kapcsolni es tudgyam manipulalni a 32 megas kartyat belole. Kell ehez valami file manager vagy micsoda nem? Es azt meg honnan?