nLite

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok !
Segítene valaki a meglévõ XP-Sp2-es telepítõmhöz az SP3-at hozzáfûzni !
Nekem nem sikerül igaz még sosem csináltam hasonlót.
qqwww

Met
Mit kell kivenni a telepítõbõl az nLite-al, hogy kevesebb memóriát használjon?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

segítsetek csinálni saját windowst!!!
MSN:
[email protected]
Srácok mitõl van az, hogy bármilyen programot fûzok egy xp sp2höz, és bootolható imaget csinálok belõle, eztuán telepíteném, és mindig egy olyan hibával megáll a telepítõ, hogy setup can not find end user licensing agreement (eula.txt). A fájlt megnéztem ott van az i386 alatt.
Kerestem már rá neten, vagy azt írják, hogy format/partíció hiba vagy pedig a fájl nem létezik. Ezek közül minden hiba kizárható, mert vmwarebe szeretném telepíteni formatáltam is a neki szánt "winyót", és a fájl is megvan.
Ha valakinek lenne valami jó ötlete azt megköszönném!

Toby0501
Hello! Ha van itt olyan, aki vágja ezt az nLite használatot, az légyszi vegyen fel msn-re! ([email protected]) Részletesebb segítségre lenne szükségem!

zoliapu
Én nem szeretnék semmit belerakni sem a CD -n lévõ adatokat nem akarom csökkenteni a telepített hely nem számít. Jó lenne egyes funkciókat kiiktatni speciel jó lenne megtartani a Lan kapcsolatot (esetleg WIFI)nem tudom ez mennyit jelent összeségében van valakinek tapasztalata mivel éri meg kisérletezni, hogy gyorsulás legyen tapasztalható.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy

Narxis
Örök hálám.<#worship>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Add-On Maker for nLite:Link.

Narxis
Szevasztok!

Végigbogarásztam a fórumot, de nem találtam megoldást arra, hogy hogyan kell saját programot integrálni a telepítõbe nLite-al.De ne csak a CD-n legyen hanem települjön is fel magától, pl. Firefox, Flashget, stb.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

helló!
engem az érdekelne hogy hogyan tudok belerakni az xp telepitöjébe egy saját programot (amit jomagam fejlesztettem)? van erre valami jo manual?
Következõ kérdésem akadt: hogyan lehet tinyxp-hez hasonló jó memóriakezelést optimalizálni saját xp-re?

Torrentekben nem találok magyar verziót.
Angol meg svéd az van. <#vigyor0>

nekem office 2003 prof van de az nem hisztizik, az sp2 mar beleintegraltam de a frissitesek valamiert nem mennek fel meg kiserletezem vele, lehet hogy en is kiprobalok egy enterprise verziot, ezt egyebkent torrenten talalsz, de lehet dc-n is
Hol találjak most már jó magyar office-t.

ezt csinálja a nagy nehezen megtalált office xp-m "e:\setup.exe /a" parancs után.

eloszor fel kell telepiteni egy mappaba az altalad leirt modon, majd ajanlot a frissiteseket beleintegralni sp2 stb leirast itt talalsz hozza (office 2003) http://unattended.msfn.org/unattended.xp/view/web/48/ ha ez is megvan letoltod a Office 2003 Resource Kit Tools-t ezt feltelepited, ebben a progiban van egy olyan resz hogy Custom Installation Wizard ezzel tudod reszletesen testre szabni az office telepiteset es krealnod kell egy Unattended.MST filet amit hasznalsz az nlitban ha lefutot a varazslo akkor kesz vagy. az nlite parancssorba ezt kell beirnod
start /wait %systemdrive%\install\Applications\Office2003\setup.exe TRANSFORMS=Unattended.MST /qb- kb ennyi
Csak annyit hogy hogyan kell beállítani az egyedi telepítést (word, excel, powerpoint)

Gratulálok!

Nekem is leírod röviden hogy mit csináltál és akkor én is gyorsan megleszek ezzel a résszel.

vegul sikerult megoldani, csak a word, excel, powerpoint telepul fel, az sp2-vel es a kesobbi frissiteseket is beleraktam, az nlite-tal integraltam, szepen fel is telepul a windows-al, le van irva minden az msfn.org-on csak szereny angol tudasom nehezitette a dolgot :)
Viszont ezt fullra feltesz mindent kérdés nélkül, én csak odáig jutottam el.

http://unattended.msfn.org/unattended.xp/view/web/45/
Itt az angol leírása: én az elsõ lépését írtam le. Többi lépés ott van ha ennél több kell. Viszont ha megszerzem a magyar verziót vagy megtalálom ami eltûnt akkor én is megcsinálom.

koszi fawcet
office 2003-at hasznalok de gondolom akkor azt irom xp helyett es kesz. Ha csak egyes reszeit akarom felrakni akkor a parancssoros telepites elinditasa utan csak azokat valasztom ki, gondolom. viszon erdekesebb ha a frissiteseket is bele szeretnem integralni, arra van tipped?
Kezdjük azzal hogy pl. E: meghajtón van az office xp cd-d.
Start menüben Futtatás...-nál indítsuk el ezzel: E:\setup.exe /a

Install Locationba ezt írd be (példa): C:\XPCD\$OEM$\$1\install\Applications\OfficeXP ($OEM$ a lényeg majd)

Szervezet és produtc key az adott mindenki számára.
Azután next, next...

Végül kiíírja hogy pl. Microsoft Office Xp Professional with Frontpage Setup has completed ->C:\XPCD\$OEM$\$1\install\Applications\OfficeXP másolta be az egészet
Nézzél bele OfficeXP mappába. Ott látnod kell a Proplus.msi -t, ha ez megvan akkor nosza nlite. Ott megcsinálod a xp-sp2 beolvasását egy könyvtárba pl. C:\XpSp2\
erre a könyvtárba másold be $OEM$-et (office xp).

Lesz egy olyan rész valahol nlite-nél hogy parancsokat tudsz hozzáadni.
start /wait %systemdrive%\install\Applications\OfficeXP\PROPLUS.msi /QB
sort adod hozzá.

Hatása annyi hogy teljesen feltelepül, mikor az office következik xp telepítése során. Nem ártana egy újraírható dvd-t is beszerezni mert Dokar szerint is meghízik ám az xp.

ISO-t csinálsz az nlite-val.
Majd az Iso-t felírod Nero-val cd/DVD kép lemezre mentésével.

Majd írj hogy sikerült e.<#nevetes1>

az office integralast leirnad hogy mukodik? az msfn-en neztem de nem vagom az angolt elegge
dokar
Nekem a 275MB-os telepítõbõl lett 800 körüli, aztán az elsõ nagy windows update után kicsit hasat eresztett. :)

CPU Tuning Toplista http://cputuning.net

Sikerült úgy csinálni hogy cab-kat nem kell készítenem az alkalmazásokból. Elég a dvd könyvtárba beraknom és megadni egy sor parancsot. Office integrálása is egyszerû. Csak az a bajom hogy magyar office xp-m eltûnt, angol meg nem jó a családomnak.

2 hetet szánok erre a tesztelésre utána csinálok screeneket

nekem így megéri, mert ha az éppen nem kell akkor kikapcsolom

ugyanúgy kérdezi mintha külön indítanád el

feltelepült de nem ok gombok nélkül

300Dani
feltelepült minden? ha igen, írj tutorialt :)

1,07GB a mérete. Elõször cab-ot csináltam az alkalmazásokból, utána nlite-val beépítettem. Összesen 47 cab van.

Csinálom a gigaxp-met, most tesztelem virtuális pc-men.

Ha nem jobb a tinyxp, akkor virtuális memórián állítsál. Minimum legyen a memória mérete, maximum a memória méretének kétszerese.

Nálam is van olyan hogy egyik gépen lg dvd/cd író van. Azzal írom meg nliteos cd-t. De otthon toshibás volt akkor az meg baszott felismerni az újraírható cd-t. Megoldás beletenni egy lg dvd (síma cd író) olvasót.

Virtuális memória elvesz a tárhelybõl annyit. Inkább szedd le tinyxp-t és azzal próbáld meg hátha.

Üdv!

Nekem sikerült egy XPSP2HUN-t leredukálni 210Mb-os telepítõre de instalállás után még majdnem 1 Gb lesz... ??valamit kihagyhattam vagy ez természetes??

egy 850-es winyóra szeretném telepíteni,(kipróbálni) igazából csak film és képnézére kell annak akinek csinálnám..

meg lehet ezt oldani az nlite-al?

thx Laller

Na olvastam kicsit, és látom, hogy jó az újraírható cd, akkor biztos szar már vagy nemtom.
Hali! Csináltam egy saját XP-t az nLite-al. Kiírtam újraírhatóra, de nem bootol, sõt fel sem ismeri a gép hogy van bennt lemez. Ha az iso-tcsatlakoztatom daemon tools-al, akkor feljön a szokásos XP telepítése, stb képernyõ, tehát úgy semmi baja. Az lehet a gáz, hogy újraírhatóra írtam ki?
Már tudom. Butított xp Vista témájával.

Egyébként nekem megvan egy magyar XP Pro Sp2 Hun telepítõ cd-m. Errõl melyik fájlokat kellene átmásolnom a TinyXP Vista Edition valamelyik mappájába, hogy magyar nyelvû legyen?

Egyébként ez a Tiny Xp Vista kiadás ez egy butított Vista, vagy pedig csak egy Windows XP megspékelve a Vista Luna témájával?

Vurtal PC = Virtual PC

Bocs :)

Leteszteltem a rendszeremet Vurtal PC-vel. Ha nagyon szaggatna, és a telepítés is 1 órácska lenne, az betudható annak, hogy két rendszer fut egymás mellett? Tehát ha rendesen feltelepítem, és csak az az 1 rendszer fog futni, akkor gyorsabb lesz igaz?

Most csináltam cab-ot egy angol firefoxból, nlite elfogadta. Most nézem a virtual pc-n hogy mit csinál vele telepítés közben.

Én egy Xp PRo SP2 Integrated cd alapján akarom majd megcsinálni. Akkor is integráljam az Sp2-es patchot?

Az nlite utolsó lépése az hogy iso készítés, és azt felírod neroval akkor az ugyanúgy bootol mint az eredeti xp-d. Integráld, mert akkor egy cab-ba csomagolja össze a frissítéseket. Emlékszem mikor külön volt sp2 patch, akkor az mennyit pöcsölt mire felment. Javaslom hogy kapcsold ki a biztonsági másolatot is ha látsz ilyet. És ha jól emlékszem volt olyan lehetõség hogy láthatók legyeneke a frissítések a programok hozzáadásánál/eltávolításánál.

Sziasztok!

Ma ismertem meg az nLite-ot. Most akarom majd az elsõ telepítõ cd-met összehozni, ezért lenne pár kérdésem.

Ha mondjuk nem integrálom bele a telepítõbe a windows frissítéseket, hanem utólag telepítem fel, az okozhat problémát? Ezt azért kérdem, mert végigolvastam a topikot, és a windows frissítéseket mindenki beintegrálta a telepítõbe.

Lehet ezzel boot cd-t is csinálni? tehát hogy ne kelljen feltelepíteni, hanem cd-rõl tudjam bootolni az xp-met. Ez azért lenne fontos, mertha elcsesztem valamit, akkor nem kellene az egész rendszert újraraknom.

Dj Faustus
Microsoft féle cabokat (kabinet fájlokat) azt hogy csinálják?

Sajnos nem sikerült találnom amit elfogad az nlite.

Oldal 1 / 4Következő →