Shaman king

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantos
mangában (képregény)-ben nem jó?

riddick669
hali! látom már elég régen irtak ide de hátha segít v.ki... ha tud valaki 1 oldalt ahonnan le lehet tölteni a sorozatot az légyszi irjon a [email protected]. elõre is köszi

Fantos
ÓÓÓóóóóó köszi itt letöltökminden emulátort meg romot de eszembe se jutott volna hogy Shaman king game-t letöltsem köszkösziköszi...stb.

Seth
ez egy igazán jól összerakott mondat lett... ^^

PSN ID.: Beegabor

www..gportal.hu/samankiralyworld ott a játékot Máshol az emulátorját www.gportal.hu/samankiraly Mert nem jött ki Pcre csak GBá ra Meg Ps 2 re Meg WSC re az én oldalam a Sámánkirályworld!! a másik egy haveré

Fantos
próbáldmeg torrenteltorrentspy.com

NEM TUDJÁTOK HONNAN LEHET LETÖLTENI A PC-S JÁTÉKOT?
HA TUDJÁTOK AKKOR A VÁLASZT LÉGYSZI A [email protected] KÜLDJÉTEK MERT SZERINTEM EZT A FÓRUMOT MÁR NEM TALÁLOM MEG
Fantos
ja jó, hu...<#vigyor3>

apocalypse0
bocsi, a nem után van egy vesszõ

apocalypse

Fantos
BRÜHÜHÜÜÜMM fuck ORTT

apocalypse0
Nem lesz második évad.
Illetve lehet, hogy már van, csak ugyeh nem a magyar tv-ben.

apocalypse

Fantos
egyébként akkor most ugye a legitcso rész jetixcen hogy megszólal a harang akkor az a leges legutcsó rész?

Fantos
mert úgy hatásosab amit mondanak ez ugyanolyan kérdés mint pl. hogy mért vannak zöld haju emberkék is

Dynamic
Faszé' van állandóan becsukva az egyik vagy mindkét szemük?Én már próbáltam csukott szemmel beszélni, de mindig hülyének néztek<#wilting>
Ki tudja honnan lehet letölteni a sámánkirály és a yugioh-s játékokat?
Akit tudja az írja meg a [email protected]<#vigyor2>
Waterhorse
1 napja megy a topic, de már ráférne egy alapos takaritás, sok az OFF!!!!

Én örülök az új részeknek, bár régen sem néztem, de az összes (eddigi 32) részt beszereztem tv-ripben, remélem a többi is elérhetõ lesz, és most már végig megvették a sorozatot, azt hiszem 64 része van.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

nyami
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

katze
Nem bántod -.-

Amúgy télleg jóak az Oggy.

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

tigeroo
nemtom, nekem csak a tv2 jön be<#eplus2><#eplus2>
apocalypse0
meg a sámán király <#love11>

apocalypse

sweech
<#vomit>

jetixen csak az oggy jóak a többi fos

apocalypse0
Nem azt mondtam, hogy ez a legjobb, de jobb mint a kölykök a 402-bõl

apocalypse

Shaman
<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

katze
Kölykök a 402-bõl, az a legjobb -.-

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

Dying Soul
Néha elkapok belõle egy pár részt 😄

apocalypse0

apocalypse

apocalypse0
Az egy jó kis sororat!
Novemberben új részekkel a Jetix-en

apocalypse