27
Shaman King - Sámán király
-
#27 mangában (képregény)-ben nem jó? -
#26 hali! látom már elég régen irtak ide de hátha segít v.ki... ha tud valaki 1 oldalt ahonnan le lehet tölteni a sorozatot az légyszi irjon a [email protected]. előre is köszi
-
#25 ÓÓÓóóóóó köszi itt letöltökminden emulátort meg romot de eszembe se jutott volna hogy Shaman king game-t letöltsem köszkösziköszi...stb. -
#24 ez egy igazán jól összerakott mondat lett... ^^ -
david508 #23 www..gportal.hu/samankiralyworld ott a játékot Máshol az emulátorját www.gportal.hu/samankiraly Mert nem jött ki Pcre csak GBá ra Meg Ps 2 re Meg WSC re az én oldalam a Sámánkirályworld!! a másik egy haveré -
#22 próbáldmeg torrenteltorrentspy.com -
Hunattila #21 NEM TUDJÁTOK HONNAN LEHET LETÖLTENI A PC-S JÁTÉKOT?
HA TUDJÁTOK AKKOR A VÁLASZT LÉGYSZI A [email protected] KÜLDJÉTEK MERT SZERINTEM EZT A FÓRUMOT MÁR NEM TALÁLOM MEG -
#20 ja jó, hu... -
#19 bocsi, a nem után van egy vessző -
#18 BRÜHÜHÜÜÜMM fuck ORTT -
#17 Nem lesz második évad.
Illetve lehet, hogy már van, csak ugyeh nem a magyar tv-ben. -
#16 egyébként akkor most ugye a legitcso rész jetixcen hogy megszólal a harang akkor az a leges legutcsó rész? -
#15 mert úgy hatásosab amit mondanak ez ugyanolyan kérdés mint pl. hogy mért vannak zöld haju emberkék is -
#14 Faszé' van állandóan becsukva az egyik vagy mindkét szemük?Én már próbáltam csukott szemmel beszélni, de mindig hülyének néztek -
Hunattila2006 #13 Ki tudja honnan lehet letölteni a sámánkirály és a yugioh-s játékokat?
Akit tudja az írja meg a [email protected] -
#12 1 napja megy a topic, de már ráférne egy alapos takaritás, sok az OFF!!!!
Én örülök az új részeknek, bár régen sem néztem, de az összes (eddigi 32) részt beszereztem tv-ripben, remélem a többi is elérhető lesz, és most már végig megvették a sorozatot, azt hiszem 64 része van. -
#11 -
#10 Nem bántod -.-
Amúgy télleg jóak az Oggy. -
#9 nemtom, nekem csak a tv2 jön be -
#8 meg a sámán király -
jetixen csak az oggy jóak a többi fos -
#6 Nem azt mondtam, hogy ez a legjobb, de jobb mint a kölykök a 402-ből -
#5 -
#4 Kölykök a 402-ből, az a legjobb -.- -
#3 Néha elkapok belőle egy pár részt :D -
#2 -
#1 Az egy jó kis sororat!