Ecseri tekercsek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

üdv., megvan még neked az Ecseri tekercsek c. film? Nagy szükségem lenne rá. Üdv. P
Ugye nem azt mondjátok, hogy elhittétek hogy valódi??

Amúgy tényleg jól megcsinálták!!

Üdv
Galy
engem is 😊
Bandee1987
Engem is érdekelne...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Fájlmegosztó? Esetleg torrent? Azt nem kívánom, hogy töltsd fel netre, de mondjuk a majomparade vagy a skyline torrentre please fel tudnád rakni?

Glpetyus
linket ! 😄

jesszus! Felvetted? Mire? Videókazi vagy digi?

felvettem, mert érdekes volt a promója, de míg a másikon fábry show meg béfilm van, addig nem hiszem, hogy innen sokan látták volna.
Te láttad? Én is tudom, hogy nagyon kevesen nézhették. Ha nézted volna...

szerintem senki.
Glpetyus
Nem vettem fel sajnos :/

Glpetyus
Pont most akartam nyitni 😊

Port.hu info:

Amatõrfilm az 1956-os forradalom napjaiból

A filmben nemrég elõkerült amatõr felvételeken elevenedik meg a forradalom tizenhárom napja - egy fiatal házaspár és barátaik szemszögébõl. A felvételek részben hangosak, így közvetlenül, napról napra hallhatjuk az akkori élmények alapján elsõként megfogalmazott mondatokat. A film készítõje megszállott amatõrfilmes volt: a tragédiákról, a veszekedésekrõl, sõt a fegyveres harcról is készültek felvételek. Az ecseri piacon fölbukkant filmtekercseket megtalálójuk, Kassai Zoltán filmtechnikus, valamint az egyetlen még élõ szereplõ, Vincze András kommentálja Baló György mikrofonja elõtt.

Ki látta tegnap az mtv-n. Bennem mély nyomott tett. :-( Még mostse felejtettem el. Valaki esetleg nem vette fel?