Nyomtatott formában is elérhető lesz a Wikipedia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balo
Én szerkesztem, de sajnos nagyon kevesen vagyunk akik folyamatosan csinálják...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

A "hany embernek van ra lehetosege" != "hany ember teszi is meg"...
"Es lon, megvalosult a Galaxis Utikalauz. 😊"
Pont ezt akartam irni,tenyleg olyan.
I.C.ram
Ez nem igaz, mert akár te is szerkesztheted.
patch lapok! 😛 u know page, like web page, that would be patch page.
én kérek elnézést
Majd jönnek hozzá a patch-füzetek.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

h4x0r
Es lon, megvalosult a Galaxis Utikalauz. 😊

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

Balo
Sajnálatos, hogy alig 30-40-en szerkesztik...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

magyar változat egyelõre nme sokat ér. a legnagyobb gond a nem angol (eredeti) változatokkal, h néha egyáltalán nem fedik le az eredeti anyagot és ha pl magyar nyelvnél keresel nem magyar kifejezést (akár rövidítés vagy szakszó) akkor legtöbb esetben kiírja, h nincs találat. átváltasz angolra és máris több 100 találatot dob.

#1 melyik képregény? link plz 😊
Szerintem az igazi változást az elektronikus papír fogja meghozni, mikor nem fogunk ennyi papír szemetet termeleni, hanem valamilyen formában minden reggel frissül majd az aktuális adatokkat. Akár óránként is, pl: Minority Report!

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

ez akkora ötlet hogy a netes képregények már le is csaptak a poénra 😊 a következõ az lesz hogy adjuk ki az összes weboldalt papíron 😊