laktatlan sziget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
lakatot vinnék hogy lakatos sziget legyen
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
Egyezzünk ki egy döntetlenben :P
Nagyobb szigeten talán lehet tó, vagy patak...
a talajvíz is egyszerûbb valóban, csak ha túl kicsi a sziget és laza a talaj, akkor az is sós. de ha van agyagos talaj az prímán kiszûri a vizet ; )
Az ilyenek nekem mindíg bejöttek :P
Lakatlan sziget rulez! :)
A vízhezjutáshoz talán egyszerûbb megoldás, ha az esõvizet összegyüjtöd, pl. nagyobb levelekkel, vagy a gödörásás, talajvízig.
nem vagyok én olyan mûvelt : D csak egy síma sziklamászó, aki néha ugye el kell töltsön pár napot a természetben ; ) szal vannak ötleteim
Ritka az ilyen de egy mûvelt emberre találtam a fórumon akivel sztem a jõvõben sokat fogok beszélgetni. Mielõtt vlkit megsértenék elregélem a mûvelt alatt nem az általános mûveltséget értem ami mindenkinek van . Természetesen mindenki okos , ki jobban , ki kevésbé ...
Nem akarod javítani?<#fejvakaras>#fejvakaras>
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
bunkert a legjobb földbe ásni, mert akkor nem bántja a vihar. viszont kell bele 1 mélyebb gödör, h oda follyon az esõvíz, ami szintén iható : ) ha végképp nem találsz ennivalót, akkor apálykor gödröket ásol a partra is, dagálykor belemegy a hal, apálykor ott ragad -> kaja. : ) ...
:D !!!!
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
szerintem nem rossz topic -.-