Joint Task Force képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello! Kéne egy kis segitség. Afganisztán 1. mission amikor a Nikov gyereket ki kell menteni. Megtalálom hajón de nem történik senki és (tudomásom szerint) mindenkit kiirtottam a szigeten. pls help!!!!
Az a baj, hogy a kiadó határozza meg, hogy mit kell fejleszteni, nem a fejlesztõ. A kiadó meg azt erõlteti, amire kereslet van. És úgy néz ki, hogy II.VH-s RTS-bõl soha nem elég.
Egyébként ha annyira rá van izgulva az összes magyar játékfejlesztõ a valósidejû stratégiára, akó legalább '56-os játékot csináljanak, vagy valami "MAGYART"!!! Ne ilyen "amerikamegenlegyakjaaegészvilágotmerõkolyanjókésbölcsekmegminden".
Pölö az 1848 nagyon jó ötlet volt, csak a megvalósítás sikerült gyengécskére, de ennek ellenére többet jáccottam vele, mint az összes többi magyar stratégiával......kivéve Imperium Galaktica. <#vigyor>#vigyor>
Pölö az 1848 nagyon jó ötlet volt, csak a megvalósítás sikerült gyengécskére, de ennek ellenére többet jáccottam vele, mint az összes többi magyar stratégiával......kivéve Imperium Galaktica. <#vigyor>#vigyor>
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
Igen!!!!!
Ilyen még soha nem volt......magyarok katonai valósidejû stratégiai játékot fejlesztenek.......micsoda eredetiség.<#duhos2>#duhos2>
Bár ez korszakalkotónak nevezhetõ, mer nem WWII-s.<#eplus2>#eplus2>
Ilyen még soha nem volt......magyarok katonai valósidejû stratégiai játékot fejlesztenek.......micsoda eredetiség.<#duhos2>#duhos2>
Bár ez korszakalkotónak nevezhetõ, mer nem WWII-s.<#eplus2>#eplus2>
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.