5
-
Rogar #5 Hello! Kéne egy kis segitség. Afganisztán 1. mission amikor a Nikov gyereket ki kell menteni. Megtalálom hajón de nem történik senki és (tudomásom szerint) mindenkit kiirtottam a szigeten. pls help!!!! -
BiroAndras #4 Az a baj, hogy a kiadó határozza meg, hogy mit kell fejleszteni, nem a fejlesztő. A kiadó meg azt erőlteti, amire kereslet van. És úgy néz ki, hogy II.VH-s RTS-ből soha nem elég. -
#3 Egyébként ha annyira rá van izgulva az összes magyar játékfejlesztő a valósidejű stratégiára, akó legalább '56-os játékot csináljanak, vagy valami "MAGYART"!!! Ne ilyen "amerikamegenlegyakjaaegészvilágotmerőkolyanjókésbölcsekmegminden".
Pölö az 1848 nagyon jó ötlet volt, csak a megvalósítás sikerült gyengécskére, de ennek ellenére többet jáccottam vele, mint az összes többi magyar stratégiával......kivéve Imperium Galaktica. -
#2 Igen!!!!!
Ilyen még soha nem volt......magyarok katonai valósidejű stratégiai játékot fejlesztenek.......micsoda eredetiség.
Bár ez korszakalkotónak nevezhető, mer nem WWII-s. -
#1 Már alig vártam, hogy valaki végre kifejlesszen egy valósidejű katonai stratégiát.
Komolyan úúúúúúúúúúúgy hiányzot...