Elkészült a miniatűr robotsebész
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan, mint egy háromlábú, girhes macska, amelyik seggreült. .D Persze és majd magától megmût... Szánalmas... .)
ez egy nögyogyászatot foradalmasito mûBRÁNER
gyor és biztonságos és a lábak azér vanak hogy el ne tünyõn😛<#vigyor4>#vigyor4>
vagy ha mégse akor engem ne mücsenek ezel inkáb a halál vagy egy nagy adag morfium meg egy pap...
én mondotam vaze!!!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
petkogabi
aztán meg elégedetten kezet fognának, hogy mekkora találmányuk van!
Amúgy én is úgy tudom elképzelni, hogy a betegnek kéne fekvõtámaszokat csinálni a gép fölött, vakbél mûtét közben. 😊)
Legs <----> Hát ez óriási. Mekkora mozgástér :-))))
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Kara kánként folytatom tanításom.

(Innerspace)
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Pld. a Lost in space sci-fiben
így képzeltek el egy robotot (1968 körül).
Lassan, de haladunk.
(Alakul ez, mint a púpos gyerek :-)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem azért nem használható fel többször, mert elromlik, hanem mert sterilizálni kell, és gondolom jelenleg ezt még nem bírja ki.
A szöveg szerint a robotocska a laparószkópia (kamerával, vezetékkel egy kis lyukon át végrehajtott mûtét) támogatására jött létre, hogy a sebész több szögbõl is láthassa a mûveletet.
This paper presents a theoretical and
experimental analysis of miniature, wheeled, in vivo robots to support laparoscopy. The objective is to develop a wireless mobile imaging robot that can be placed inside the abdominal cavity during surgery. Such robots will allow the surgeon to view the surgical environment from multiple angles. The motion of these in vivo robots will not be constrained by the insertion incisions. Simulation and experimental analyses have led to a wheel design that can attain good mobility performance in in vivo conditions.
Valószínûleg azért egyszer használatos, mert akinek ezt egyszer is használnia kéne, az inkább a földhöz csapja, ás megtapossa. Ha egy szóval akarnám jellemezni, akkor csak annyit kéne mondanom, hogy: MEGASZAR.
#16: igen, ilyesmire _is_ költik a pénzt. Meg ûrfelvonóra, és egyéb marhaságra. De ez mind csak aprópénz. Az iraki háború sokkal többe került.
Mire költik szerencsétlen amcsi adófizetõk pénzét... Borzasztó
Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)
Bele se fér annyi érték. És miért egyszer használatos? Felszívódik a szervezetben?
Ennek így semmi értelme. Szerintem a tervezésre fordított pénzt akarják behajtani az árán. De kurvára nincs értelme. Akkor már inkább meg se csinálják. Ha már ennyibe kerül, legyen fél centis. Beszippantod, lenyeled, és belülrõl megmût. De hogy ez...
Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
ez 1 drága esernyõ fejjel lefelé
csak a vászon hiányzik
meg egér méretû D:
AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD
Vagy nekem ráfordulnom a robicsekre, hogy a pocakomban a vakbelet kiszedje? Esetleg fekvõtámaszokat kell csinálom mûtét alatt?
Mellesleg, ha kivenném a pihenõszabadságom, egy hónap alatt én is tudnék ilyen gagyit elõállítani.
7,5 cm. Bazi nagy.
Nekem van egy minimamerám, az 1,8 cm.
No, lehet profilt váltok.