44
Jazzekiel
-
#44 tudtommal nem dolgoztak soha átvett alappal -
sehogy #43 Az utolsó lemezlovas című számnak az alapja egy másik számból lett átvéve, nem?
Ha igen, annak mi a címe? tudja valaki? -
#42 topic up, március 14-én lemezbemutató -
Ben C #41 nagyon jó!!! -
#40 ma vettem meg a lemezt, igenjó lett, tetszik az újfajta presszóhiphop, és persze a KICSI és LEGYEN! végre. -
davos80 #39 Hát nem tudom mi volt a gond,de biztos nem világnézeti különbség.Legalább is nem veszem be ezt a szöveget.
Majd utánajárok. -
#38 de végülis mi volt a gond, publikus?
marad Fürge egyedül szerinted? vagy találnak egy másik MC-t -
davos80 #37 Ja,nem is hallottam róla,mert Tomi Mallorcán zenél...
Je.
Fürge egyedül nyomja.
Már szilveszterkor sem volt vmi jó a helyzet,akkor is halottam problémákat felőle,ez lett belőle,dont'fos,jó lesz ez így is. -
#36 Fontos információ a zenekar életében: Molnár István augusztus eleje óta nem a JZKL tagja. A kiválás oka a világnézeti különbségek felismerése. -
#35 én a legközelebbi Gödör-bulin gondolkozom... colorstar, carbonfools és jazzékiel.
az oldal jó amúgy, csak lehetne több dalszöveg :) -
davos80 #34 +KÖVETKEZÖ JAZZÉKIEL KONCERT: JANUÁR 15, Irish Cat Pub (Múzeum krt. 41.) 21.00 -
davos80 #33 Fanoldal:) -
#32 hátigen, egy bizonyos körben nagyon népszerű. nekem is intett a Fürge, egy haverral annyira nyomtuk :D -
davos80 #31 Ja,tökjó,hogy egy csomóan voltak rajta,sokan ismerik,megmán a szöveget is nyomják kívülról,nagyot néztem. -
davos80 #30 Én az első sorban zúztam:) -
#29 pedig a hangulat megvolt hozzá, az a (többi zenekarhoz képest) viszonylag kevés ember nagyon rápörgött!
egyébként körbenéztem hogy hátha meglátlak valahol, de igazából addigra egy kicsit összezavarodott az arcmemóriám ;) én második-harmadik sor környékén álltam középen. -
davos80 #28 Nemtom mé lett ilyen rövid... -
#27 ja, meg a koncert is tetszett... csak nem értem hogy miért lett 45 perc az egész
késve kezdtek, vagy mi? -
davos80 #26 Huh,olyan kurva sok JÓ nő volt,hogyhuh... -
#25 akkó' ma este páré... remélem Pestre nem jön VIHAAR. sok lesz vajon az antinő? :) -
davos80 #24 esgé... -
#23 hülye kérdés, de milyen képtár? :) -
davos80 #22 Ha jössz keress majd meg,kb. úgy nézek ki mint a fotón a képtárban. -
davos80 #21 A szaxofonos (Tomi),a legjobb barátom. -
#20 mázlista... ismerős-rokon-haver vagy netán? -
davos80 #19 Én ingyen megyek:) -
#18 jól van, én is :D
tegnap vettem jegyet. -
davos80 #17 Még szép,hogy ott leszek:) -
#16 szilveszterkor nem jön valaki innen? Almássy téri szabadidőközpontban lesz jazzékiel-hiperkarma-heaven stree seven- zagar koncert, nem tűnik gyengének :D -
#15 igazából nem nagyon lehet mit írni róluk, bár én szeretem...
most voltak Hiperkarma Halloweenen is, de sajna nem tudtam menni :(
amúgy akkor már nem drága a jegy, ha több zenekar is van egy este (márpedig ez elég gyakori), pl szerintem három koncertre megéri 1500-at fizetni. -
#14 de, de rohadt modon draga a jegy a koncertjukre, jo eredetiblabla de ennyit neme r -
davos80 #13 Bazz,ennyire nem érdekel senkit az igényes zene... -
davos80 #12 Pedig az volt a nem titkolt szándékom,h népszerűsítsem a zenét,mivel jó:) -
davos80 #11 :) -
#10 jaja, sok az ember :D -
#9 Pörög a topik :D -
#8 Megvan a CD, nekem is nagyon tetszik. -
#7 tényleg jó zenekar, amúgy a Gödörben gyakran megfordulnak. riszpekt :)
a nem kiadott demo-lemez is jó, pl a Vihar vagy az Ég veled c. számok. -
davos80 #6 VALAKI, VALAMIT, VALAMIÉRT
PRESSZÓ HIP-HOP
AZ UTOLSÓ LEMEZLOVAG
LEGENDA -
davos80 #5 Itt meg lehet rendelni.