Kábelnet megosztás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de van rúter mentes megosztás is... be a gépbe egy másik hálókarit és abból a kábelt tovább dugni akár switchbe vagy akár másik gépbe, onnan megint tovább vagy ahogy tetszik
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ez pl a chello topicban bõven elfért volna, mellesleg rúter a probléma megoldója, mint azt sokan is mondják
mercury mellett pozitiv a chello és SMCvel is megy uugy, hwsw fórumán van errõl rengeteg téma, ott érdemes browse-olni
mercury mellett pozitiv a chello és SMCvel is megy uugy, hwsw fórumán van errõl rengeteg téma, ott érdemes browse-olni
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
igazabol a kabelmodem tipusa , es a router szamit.
a KTI melyik ezek kozul? es mi a masik?
a KTI melyik ezek kozul? es mi a masik?
Ilyenrõl nem hallottam még, szvsz ami a kábelmodembõl kigyün, az megfelel az ethernet-szabványoknak, úgyhogy csak elviszi bármilyen router 😄 De persze lehet hogy hibás a szerkezet, nem egy SMC, 3com, stb. routerrel találkoztam ami hibás volt gyárilag.
Én is ebben a témában szeretnék kérdezni: melyik az a router amivel megy a chello? Hallottam hogy pl SMC-vel nemigazán megy...
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Helyzet a következõ:
Van egy t-online kábelnet elõfizetésem, amit szeretnék két gép közt megosztani, úgy hogy egymástól függetlenül fenn tudjak lenni a neten, azaz ne kelljen mennie az egyik gépnek ahhoz hogy a másikkal netezni tudjak. az egyik gépen XP van a másikon Mac OS X ( csak hogy egyszerûbb legyen 😊). Szóval várom a tippeket, ötleteket, hogy miként tudnám ezt véghezvinni. Elõre is THX
Kéne egy kis segítség. Helyzet a következõ:
Van egy t-online kábelnet elõfizetésem, amit szeretnék két gép közt megosztani, úgy hogy egymástól függetlenül fenn tudjak lenni a neten, azaz ne kelljen mennie az egyik gépnek ahhoz hogy a másikkal netezni tudjak. az egyik gépen XP van a másikon Mac OS X ( csak hogy egyszerûbb legyen 😊). Szóval várom a tippeket, ötleteket, hogy miként tudnám ezt véghezvinni. Elõre is THX