Miért hazudnak a nők?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja és miután kikiabáltam, hogy legalább az ajtót zárja be akkor elkiabálta magát: TE mOST ITTHON ALUDTÁL????
Általában a voltomnál aludtam
Általában a voltomnál aludtam
Canon 450 D
Hát....berontott, felkapcsolta a villanyt, kikiabált, hogy anyu hova tette az ingét, majd kiviharzott és nyitva hagyta az ajtót 😄
Canon 450 D
ez már asszem a másik topic... ; )
(szex tabuk nélkül ; ))
(szex tabuk nélkül ; ))
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
szeretem szájbaszórni, abból csak nem lesz baj 😄
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Sajnos az emberfia ebben a dologban nem lehet biztos fõleg ha itt is ott is szórja a magot!😊 Bár ki tudja lehet ,hogy nagyon Jó Apukák lennénk,leszünk,vagyunk!!!! 😊
remélem, nincs!!! 😊))
és még vagy 10 évig ne is legyen, ha kérhetem a sorsot 😄
és még vagy 10 évig ne is legyen, ha kérhetem a sorsot 😄
Ritkaság ha tényleg van ilyen!!Gratulálok Neked csak így tovább!Az izgalom hol van a kapcsolatotokban? A Férjecskéd nem olvassa ezeket a sorokat?Kiváncsi lennék a Õ hozzászólásaira is.(Bocsi,pedig nem is vagyok pszichológus!!!)
az egyenlõ lesz a szívinfarktussal járó halállal <#eljen>#eljen><#vigyor5>#vigyor5><#taps>#taps><#hehe>#hehe>
Na párra még válaszolok:
#456: Hát még csak 11 és fél éve, jóban rosszban, de azt hiszem ez már nem az ifjú házasok kora a mai világban😊
Aki mások kapcsolatát tiszteli, az a magáét is jobban becsüli, kb ez lenne röviden a lényeg
Akár példa akár nem, én akkor sem értek vele egyet
Az elmúlt évekért szerintem nyugodtan mondhatom, hogy igen, az elkövetkezõ évekért majd utólag megmondom, de remélem igen😊
#457: Nem papucs a férjecském, de nem is szeretném, hogy az legyen, akkor már nem tudnám annyira tisztelni (ha egyáltalán tudnám)
Igen a gyermek érkezésével megváltozik a helyzet, de túl lehet élni félrelépés nélkül is, nem szükségszerû átmenni kalandorba, csak tudni kell lemondani dolgokról mindkét részrõl
#469: Hm, Teréz Anya...
Legalább olyan messze álok tõle, mint a plázacicáktól, de abban egyetértek, nem sokáig bírnánk egymás mellett, kb 1 futó pillantás erejéig, de abban sem lenne köszönet😊
No de tovább nem is zavarom a köreiteket, jó volt beszélgetni, 1-2 gondolattal okosabb lettem, remélem Ti is😊)
#456: Hát még csak 11 és fél éve, jóban rosszban, de azt hiszem ez már nem az ifjú házasok kora a mai világban😊
Aki mások kapcsolatát tiszteli, az a magáét is jobban becsüli, kb ez lenne röviden a lényeg
Akár példa akár nem, én akkor sem értek vele egyet
Az elmúlt évekért szerintem nyugodtan mondhatom, hogy igen, az elkövetkezõ évekért majd utólag megmondom, de remélem igen😊
#457: Nem papucs a férjecském, de nem is szeretném, hogy az legyen, akkor már nem tudnám annyira tisztelni (ha egyáltalán tudnám)
Igen a gyermek érkezésével megváltozik a helyzet, de túl lehet élni félrelépés nélkül is, nem szükségszerû átmenni kalandorba, csak tudni kell lemondani dolgokról mindkét részrõl
#469: Hm, Teréz Anya...
Legalább olyan messze álok tõle, mint a plázacicáktól, de abban egyetértek, nem sokáig bírnánk egymás mellett, kb 1 futó pillantás erejéig, de abban sem lenne köszönet😊
No de tovább nem is zavarom a köreiteket, jó volt beszélgetni, 1-2 gondolattal okosabb lettem, remélem Ti is😊)
\"A düh mások hibáinak az ára, de mi fizetjük.\"
Hmm...hát így átgondolva, amiket mondtatok...van benne vmi...sõt....igaz...pont én mondom ezt, aki mindenkire kiváncsi, aki szeret másokon segíteni....butaságot mondtam
Canon 450 D
Teljesen nem irányíthatja, de befolyásolhatja
Változik a világ, mi is változunk, de hogy hogy reagálunk a változásokra az tõlünk függ, ez által befolyásolhatunk is
Hogy ki mire vágyik az 1 dolog, de hogy ki mit tesz érte az 1 másik dolog (szerintem)
Változik a világ, mi is változunk, de hogy hogy reagálunk a változásokra az tõlünk függ, ez által befolyásolhatunk is
Hogy ki mire vágyik az 1 dolog, de hogy ki mit tesz érte az 1 másik dolog (szerintem)
\"A düh mások hibáinak az ára, de mi fizetjük.\"
a nõk "halála" a beszéd... 😊 ha már mondatokat formálnak, akkor bajban vannak 😄
nem urai a kijelentéseiknek 😊
nem urai a kijelentéseiknek 😊
A puding próbája az evés... 😊
Bírom Krisztikét is kijelenti ,hogy neki nagyobb az étvágya mint a Párjának utána meg letagadja ( a kis fehérmájú)!
Kiváncsi lennék a csajokra az életben is... Nem szexuálisan hanem fizikai valójukban!
Bírom Krisztikét is kijelenti ,hogy neki nagyobb az étvágya mint a Párjának utána meg letagadja ( a kis fehérmájú)!
Kiváncsi lennék a csajokra az életben is... Nem szexuálisan hanem fizikai valójukban!
mi nem, és sokkal kevesebb így a stressz 😊
egy bor mellett õk sem lennének ilyen angyalok, lefogadom 😄 (borban az igazság!)
egy bor mellett õk sem lennének ilyen angyalok, lefogadom 😄 (borban az igazság!)
Én is tökéletes pár vagyok Ám 😊!!!Csak osztjuk itt az észt ,hogy tanulságos vagy nem azt mindenki döntse el Maga!
Pont akkor romlik el a Kedves gépe amikor a Hûtlenségrõl kérdezem mert sokat irogatott (vagy ott ült Apu ölében és nem merte felvállalni esendõségét)!!!
Mi legalább nem szarozunk Ugye?😊
Mi legalább nem szarozunk Ugye?😊
hehehe, pont gondolkodtam ezen én is
"az én párom tökéletes" - annyiszor elhangzott ilyesmi, pedig..... sztem még a hölgyek is tudnának mit mesélni, de megértem, ha egy nyilvános fórumon nem teszik
"az én párom tökéletes" - annyiszor elhangzott ilyesmi, pedig..... sztem még a hölgyek is tudnának mit mesélni, de megértem, ha egy nyilvános fórumon nem teszik