Jön az elsõ World of Warcraft kiegészítõ

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A cikket nem olvastam el de szerintem a cél, hogy élvezd a játékot :-) Nem tudom ti mikben gondolkodtok!?
egy idõ után viszont mind ugyanaz. mentek henteltek x xp és szeva. max a pvp-k jelenthetnek változatosságot, nade a több oldagémerek tápossága miatt sok fiatalabb kezdõ hamar szélmalomharcnak látja ennyi idõ tapasztalatát itemösszevadászó leiratok olvasásának kergetésével. egyáltalán van értelme ennyi idõt beleölni a RL szabadidõbõl?

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

robrose
Jaj emberek! Úgy csináltok mintha más mmorpg ben nem ez lenne, vagy nem így menne minden..

Szóval akkor a cikkíró már nem is cikkírú hanem szakavatott játékteszter is.. Hm.. Még jó h a cikkben nem a saját véleményét kellene közölni..

Ez pl olyan, mint az alábbi eset lenne:

"30.000 ember halt meg agyburjánzásban Beszarábiában.." <-cikk
"Mivel mi Mo-n vagyunk, ezért ki nem szarja le??" <-cikkíró véleménye

Nem tudom h a tisztelt cikkíró haverjai milyen gémerek, de én 8 hónap játék után is elámulok a WoW hatalmas világán. Pláne mert vannak eventek, mint pl a Halloween és a gyereknap..
NEOreg3
mész, ölsz, xp-t kapsz, pénzt+tárgyat kapsz, idõ után szintet lépsz, pénzér tanulsz, pénzér jobb páncélt-fegyvert veszel és ez ismétlõdik elég sokszor és egyre ritkábban (plusz vannak még egyéb dolgok (pl.:házasság), de fõ vonal mégis az marad amit leírtam)

továbbá az embernek teljesen át kell mennie kockába ha valamit el akar érni, mert egy idõ után napi 1-2 óra már nem sok semmire elég

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

z elsõ napokban, hetekben igen nagy vonzerõ a karakter folyamatos fejlesztése, látni, ahogy erõsödik, anyagilag is gyarapodik, ám két-három hónap alatt mindez tömény unalomba csap át, amennyiben nem találunk magunknak más célt, elfoglaltságot.

nem ezért vannak dungeonok meg hasonlók hogy elfogalljuk magunkat ??? :D
és általában minél erõsebb vagy annál belyebb tudsz menii "Azeroth világában" és bejjebb ujjab izgalmak várnak sztem :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

a cikkíró kipróbált hasonló játékokat, és mivel ezek igencsak egy kaptafára készülnek, nem is kell kipróbálnia:) egyébként a vélemény 8-10 bátor vállalkozó által elmondottak alapján állt össze, akik mind játszottak vele. volt akinek tetszett, volt akinek nem, de ebben közös álláspont volt
robrose
Úgy meg véleményt nyilvánítani, h a cikk író valójában nem is ismeri a játékot.. szégyen.. Hiába szabadkozik utána és vallja be ezt a tényt..
robrose
Tiszta baromság ez a vélemény.. Úgyan ez megtöréni az összes MMORPG-nél.. Ezért van több karakterosztály, ezért van már kieg is, meg folyamatos patch.. A Diablo 2 talán ne ilyen?
← ElőzőOldal 2 / 2