58
-
Normal #18 Feladhatnák végre azt a módszert, mikor egy megölt ellenfélből kiesik valami véletlen tárgy.
Mert ugye, miért lenne egy orknál zongora?
Legyen nála bőrsaru, buzogány, mocskos páncél, három réz, és szaros nadrág.
Ettől a "hentelés" java része megszűnne - a játékosok nem sorokban várakoznának egy jó "spawnra", hanem inkább elkerülik a szükséges rosszá vált ellenfeleket.
Valósághűbb lenne. :) -
#17 na ettöl tudok a falra mászni! ha valakinek nem teccik a játék, az ne jácca, és kész! ha az ember fia ugy dönt, hogy a kis zsebpénzét erre költi, akkot tegye, ez a saját szuverén joga! aki azt mondja, hogy a wow végeláthatatlan hentelés, az menjen doom-ozni! -
Komolytalan #16 Cikkíró szerintem valami tört szerverről ismeri a játékot, különben nem írna ilyen marhaságokat. Én április óta játszom, és nem igazán unom a játékot. A bliz szolgáltatási minőségét - ami konvergál a nullához alulról - azt már annál inkább (bug/lag hegyek, mindent ráfogunk az ISPre, stb), de ez már más téma. Annyira jó a játék, hogy ennek ellenére továbbra is fizetem, pedig elég gyakran előfordul hogy a két este közül amit rá tudok szánni egy héten egyik estén 3-4000-es pingek repkednek, másik estén meg nincs magas ping, csak 10 percenként kidob a szerver. Van mikor működik, és a remény hal meg utoljára:-)
Aki kocka, vagyis heti 30-40, esetleg több órát játszik, annak jóformán minden patchben jön egy új insta, BG, vagy valami új kihívás ami kitart neki 1 hónapig simán (most 1.8-nál tart a gáma). Aki meg nem kocka, mint pl én, annak a 60-as szint az nem 2 hét (2hét alatt a L60 csak 24/7 módban lehetséges, ha több ember nyomja a karit), hanem 4 hónap. És ez csak egy kaszt. Pl nekem van 1 60-as druidám, de elkezdtem egy vadászt is, mert az tök más harcmodort igényel, mások az erősségei, mások a gyengeségei.
Ja, és még mindezekhez hozzájön az, hogy guildben sem vagyok benne, szóval még csak nem is a közösség miatt vonzó a cuccos. High level instákba se nagyon járok, sőt mostanában abszolúte nem. Ovp része szerintem megunhatatlan, ezenkívül elég nagy a világ, vannak olyan területek ahová még be se tettem a lábam (pl hordás fővárosok, de ami késik nem múlik:-D -
Herkulles #15 Jó a cikk. Kicsit lehetne pontosabb, látszik hogy gőze nincs a cikkírónak a témáról, az hagyján, de még az angol nyelvet is kéne fejleszteni. Ok, az akik aktív játékosok úgyis megnézik a pontos adatokat. Pl. Blood elf a hordánál lesz (fontos), a repülni képes hátas csak egy területen lesz, új mesterség ékszermíves :) az tényleg lesz, a ,,karakterszám megnövelését?” stb.
Voltak még szép dolgok: ,,ugyan nem játszom a játékkal - a Gumimacik-szerű kinézet, és a vég nélküli, agyatlan mészárlás nem fogott meg ,, - Ohh az-az agyatlan mészárlás egyedül egy mmorpg-ben, nah nem kell tovább folytatnom :). Vagy még is?
,,Ám két-három hónap alatt mindez tömény unalomba csap át…” . Jobbik esetben egy kezdő tételezzük fel eléri a 60-as szintet, ekkor elkezdődnek az olyan helyek feltérképezése, amiket csak ezen a szinten járhat be. Ebből van sok, nem magyarázom tovább, ezek többnyire feelinges cucc szerző helyek, valamint lehet még szinte minden területen egyéb küldetéseket csinálni jutalmakért, továbbá van pvp lehetőség, és ami a legfontosabb, mint írták a közösség, (guildok csokolom), chat stb. mely nélkül 0-át érne. Többet NEM-mert elfárad a kezem. :)
Reméljük, hogy az elkövetkezendő években eddiginél jobb játékokkal álljanak elő. Mármint a blizzard, úgy legyen. :) -
sped #14 Hát igen. Nézzétek meg az Ultima Online-t. Már 7-8 éve megy és még mindig játsszák. Az, hogy lehet pl. saját házad és hajód elég sokat dob a játékon. Meg persze mindent 100x jobban személyedre szabhatsz, ja és TERMÉSZETESEN nem idióta "szintlépős" a karaktered fejlődése. Nem hiába tart már a nemtudomhanyadik kiegészítőnél a játék... http://www.owo.com/ -
Drawain #13 Ez volt az igazán intelligens megnyílvánulás :) -
hordanee #12 Persze, hogy a közösség a lényeg mint minden ilyen játékban, de szerintem akkor is tény, hogy unalmassá válik a játék 50-60-as szinten, mert napi több órát abban a néhány instancban eltölteni szerintem nagyon unalmas, más lehetőséged ezen és a teljesen értelmetlen BG PvP-n kívül nincs.
"nem ezért vannak dungeonok meg hasonlók hogy elfogalljuk magunkat ??? :D"
erre meg csak annyit, hogy én nem elfoglalni akarom magam egy ilyen játékkal, hanem azért játszani mert élvezem. Elfoglalni sztm olyan kisgyerekeket szoktak akik nem tudnak magukkal mit kezdeni a szüleik ezért odateszik a WoWhoz hogy legalább addig kussol:P -
#11 Pontosan! EZ a lényeg! A közösség! -
Pakosz #10 Ez sok mas szempontbol nezheto :)! Sztem ez a jatek akkor teljesul be ha van egy olyan barati tarsasagod, akivel egyutt jatszol, mindennap, osszekovacsolodtok, es olyan dolgokat/dolgokon mentek vegig amiken, amugy nem tudnal egyedul. Es hiszed vagy nem, ez a jatek eredeti celja.. Pl Molten Core.. amikor eloszor csuszik le 1 boss a 40 ember, egy emberkent unnepel es ez felemelo erzes.. foleg hogy tobb ora esetleg tobb het amig sikerul levagni 1 ilyen bosst. Tarsasag nelkul en is kb igy latom... Semmi ertelme csak azert hogy legyen. -
savior #9 iszonyat szar a grafikaja -
lovagregeny #8 A cikket nem olvastam el de szerintem a cél, hogy élvezd a játékot :-) Nem tudom ti mikben gondolkodtok!? -
Mice #7 egy idő után viszont mind ugyanaz. mentek henteltek x xp és szeva. max a pvp-k jelenthetnek változatosságot, nade a több oldagémerek tápossága miatt sok fiatalabb kezdő hamar szélmalomharcnak látja ennyi idő tapasztalatát itemösszevadászó leiratok olvasásának kergetésével. egyáltalán van értelme ennyi időt beleölni a RL szabadidőből? -
#6 Jaj emberek! Úgy csináltok mintha más mmorpg ben nem ez lenne, vagy nem így menne minden..
Szóval akkor a cikkíró már nem is cikkírú hanem szakavatott játékteszter is.. Hm.. Még jó h a cikkben nem a saját véleményét kellene közölni..
Ez pl olyan, mint az alábbi eset lenne:
"30.000 ember halt meg agyburjánzásban Beszarábiában.." <-cikk
"Mivel mi Mo-n vagyunk, ezért ki nem szarja le??" <-cikkíró véleménye
Nem tudom h a tisztelt cikkíró haverjai milyen gémerek, de én 8 hónap játék után is elámulok a WoW hatalmas világán. Pláne mert vannak eventek, mint pl a Halloween és a gyereknap.. -
#5 mész, ölsz, xp-t kapsz, pénzt+tárgyat kapsz, idő után szintet lépsz, pénzér tanulsz, pénzér jobb páncélt-fegyvert veszel és ez ismétlődik elég sokszor és egyre ritkábban (plusz vannak még egyéb dolgok (pl.:házasság), de fő vonal mégis az marad amit leírtam)
továbbá az embernek teljesen át kell mennie kockába ha valamit el akar érni, mert egy idő után napi 1-2 óra már nem sok semmire elég -
Cat 02 #4 z első napokban, hetekben igen nagy vonzerő a karakter folyamatos fejlesztése, látni, ahogy erősödik, anyagilag is gyarapodik, ám két-három hónap alatt mindez tömény unalomba csap át, amennyiben nem találunk magunknak más célt, elfoglaltságot.
nem ezért vannak dungeonok meg hasonlók hogy elfogalljuk magunkat ??? :D
és általában minél erősebb vagy annál belyebb tudsz menii "Azeroth világában" és bejjebb ujjab izgalmak várnak sztem :D -
pedrohsi #3 a cikkíró kipróbált hasonló játékokat, és mivel ezek igencsak egy kaptafára készülnek, nem is kell kipróbálnia:) egyébként a vélemény 8-10 bátor vállalkozó által elmondottak alapján állt össze, akik mind játszottak vele. volt akinek tetszett, volt akinek nem, de ebben közös álláspont volt -
#2 Úgy meg véleményt nyilvánítani, h a cikk író valójában nem is ismeri a játékot.. szégyen.. Hiába szabadkozik utána és vallja be ezt a tényt.. -
#1 Tiszta baromság ez a vélemény.. Úgyan ez megtöréni az összes MMORPG-nél.. Ezért van több karakterosztály, ezért van már kieg is, meg folyamatos patch.. A Diablo 2 talán ne ilyen?