31
Metal Gear Acid
  • baggins
    #31
    A játékhoz csatolt card catalogban tényleg szerepelnek MGS3-as kártyák bőven. Én ugyan még a játék közepe felé bóklászok, aholis csak 1-2 részből vannak. Én imádom egyébként, jó kis játék ez, bár sajna nagyon kevés embert köt le. Aki szerette mondjuk a FF:Tacticsot vagy a FF: TA-t, annak bejön majd.
    Aki még nem tudja, annak itt van néhány password, új kártyákat ad:
    jehuty, karen, mika, viper, xmeight

    Nem tudjátok véletlenül, hogy a bikinis modell csajok kártyáit hogyan lehet megnyitni? :D
  • bfg900
    #30
    Akit erdekel dobjon meg egy maillel a bfg900 |kukac| webthings |pont| hu cimre.
  • bfg900
    #29
    Hat nem tudom, nekem megert volna 96%-ot is, igaz pc-s jatekokhoz vagyok szokva.
    Amugy vegignyomtam es elado mondjuk 7k+postakoltsegert.
  • moralosan
    #28
    a játékmenet nem hosszú, vagy rövid szokott lenni :).
  • moralosan
    #27
    nem akarok reklámozni, de a mostani PC Guruhoz adnak egy Play! magazint (első szám; csak PSekkel foglalkozó lap) szám. Nekem nagyon bejön, van sok videó rajta PSPs gamékról is.
    Igaz, erre az Ac!dra csak 66 százalékot adtak asszem, de a második rész - én még nem nagyon érintkeztem a játékkal, lévén, hogy ma lesz meg a PSPm :) - még jobb lesz, új grafikai design-nal, női főhőssel (persze Snake is marad :)), kicsit több akcióval és olyan 200 kártyalappal.

    Komolyka :).
  • moralosan
    #26
    pfuhh te aztán nagy szakértő lehetsz a témában
    adok a véleményedre
  • Sephi
    #25
    Mondom arra figyeje nagyon mert a regi kartyakat elntunteti es csak ha mindet megnezed akkor mutatja ki... tudom hulyseg de naon fontos tudni.

    A jatek vege fele a granat nagyon fontos. Es probald meg mindig ugy csinalni hogy ha ketten vannak elotted akkor dobjal elejuk egy granatot es azzonal lojel bele mert akkor felrobban es ket legyet olsz egy csapasra.

    Ugyanez mehet a C4 es egyeb robbano dolgokkal.

    Meg nekem aszonta valaki hogy van MGS3 pack is bar en nekem nem sikerult megszerezni. Sajna.
  • bfg900
    #24
    Amugy mar tobb mint 24 oraja nyomom es csak most jon a vege. Igaz benaztam is benne, de egesz hosszu jatekmenet van benne.
  • bfg900
    #23
    Ok, semmi gaz, csak nem figyeltem oda.
  • bfg900
    #22
    Koszonom a segitseget. Amugy en megjartam ezzel a +1 restet ado kartyaval, vagy nem tudom mivel, de rogton utana mar nem adott lapokat, csak ha total elfogytak. 3-nal tobb sose volt nalam...
  • Sephi
    #21
    Na kerem alasan.

    Minden kartyan van egy szam. Minden ellenfelnek is igy van es motnatja mennyit hasznaltak el es akkor az hozzadodik a cost-hoz. Minnel kevesebb az adott korben a cost annal hamarabb josz te megint.

    Nagyon figyej oda pl Snake-nek van olyan katyaja hogy bead neki +1 restet. Ha ezt nem hasznalod az elejen egyszeruen eltunk az EDIT PACK bol es csak ugy tudod elokeriteni hogy kategoriakba rakod oket...

    Es meg valami naon fontos. Van Teliko-nak pl olyan fegyvere hogy csak EQUIP lehet. Ekkor ha egy ugyanolyan kartja jon azt ugy veszi mint AMMO es csak akkor tudod azzonal hasznalni. Mert ha csak EQUIP akkor max a COUNTER-nel hasznaja. En erre pl a vegenel jottem ra :(
  • bfg900
    #20
    Van ket resz, amit meg nem sikerult felfognom. Az egyik a cost. Ha jol vettem ki a tutorialbol, azt befolyasolja az en cost ertekem, hogy az ellenfelek mennyit lephetnek, tehat ha kis erteku lapokat jaccottam ki, akkor kevesebbet tudnak reagalni? A masik a celzas. Volt, hogy ott volt Snake-tol 3 meterre egy pacak, de azt mondta, hogy no target. Igazabol nem volt semmi kettejuk kozott..
    Tapasztalat?
  • Sephi
    #19
    Kb 13 ora kellet...
  • bfg900
    #18
    Kb mennyi jatekido van benne?
  • Sephi
    #17
    Igen mar kiderult :D

    De nem igazan koser az adat... ha 2002 volt big Shell es Snake kb 30 eves akkor itt mar tul van 40-enen. Es a MGS 4 -esben Snake mar oregnek nez ki itt meg a MGA-ban meg tul fiatal. Szal az evek nem igazan stimelnek.

    Kicsit el van ferditve a story...
  • torrente
    #16
    Van kezikonyvem a jatekhoz es abban azt irja, hogy a sztori 2016-ban jatszodik.
  • Sephi
    #15
    Vege!!!! Naon utos volt! Melto a MGS-ra csak talan egy kicsit el volt tulozva a paranormal elmelet.

    De naon jo vala! :D Mindkeinek ajanlom!
  • Kou
    #14
    Köszike az ismertetést:)
  • Kou
    #13
    Oktass ki konzolokból köszi.
  • Sephi
    #12
    Alapjaba veveha kiismered a jatek stilust akkor mar minden lezserul megy. Es aztan maga a jatekstilust meg feldobja az izgalmas tortenet ami tipikus egy MGS hez. Oszinten engem az Acid Storyja jelenleg sakk-ban tart es most is azt jaccom :D

  • Animefox
    #11
    ÁÁÁÁhhh... istenien jól esett a válaszod... Nem dühbegurultál, hanem próbáltad magyarázni... És nem is kezdesz el okoskodni... Ez ám az igazi fórum!!! 576online-on esküszöm neked mennek az emberek ha olyat írsz, ami felbosszantja őket. Kimondottan teccik a rekciód...
    Egyébként szeretem a MGS-ot és mindegyik részével kentem majdnem: Twin snakes, MGS2, MGS3...
    CSak tudod elég hülyén nézett ki mikor megláttam, hogy milyen az AC!D.
    De valószínűleg ahogy mondod, miszerint komolyan meglehet szokni.. lehet hogy csak elsőre szokatlan és meg kell barátkozni vele.. ühüm... majd írd le hogy mennyi idő alatt pörgetted ki oksa? Kíváncsi lennék rá mennyi a játék idő... meg írhatsz le storykat, mert szívesen elolvasnám. Sőt mások is. ;)
  • Sephi
    #10
    Bogaram mi koze van mar ennek a kartyanak? Ha ikonok lennenek jobb lenne? Itt strategiazni kell veluk. Vedd ugy hogy nem kattyak nah :D
  • Animefox
    #9
    Jó neked... én nem szeretek kártyázni...
  • Sephi
    #8
    Naon ugy erzem hogy a vege fele vagyok es volt megint olyan jelenet hogu leesett az allam.

    Alitolag hamarosan jon a masodik resz!!! :D
    Csak legyen meg akkora gep...
  • Sephi
    #7
    Te annyi marhasagot hordol osszevissza hogy ez mar faj.
    Jah es olvassal mar utana mijaza RPG de foleg hogy mi az a Japan RPG es azutan irjal be egy forumba.

    Ha neked a autos jatekokon minden moslek akkor az a te bajod de egy kajakbol felsorolok neked olyan gamakat amiket alig lehet letteni.

    Jah es inkabb kerlek ne irjal be ide mert nincs nekem idegem a hulye spamedhez.
  • Sephi
    #6
    Lenyegeben Snake ujjabb kaladjarol van szo. A helyszinek stimelnek a megszokott fiilinghez csak hat a szereplo garda Snake-en kivul totalisan mas.

    Amit meg animefox ir rola az kolosszalis baromsag mert latszik hogy kepeken es par "cikken" kivul (esetleg lehet a start game menuig eljutott) fogalma nincs mirol szol a jatek.

    Kojimanak meg mondjuk csak annyi koze van hogy o rendezte bar lehet neki ez semmit sem jelent.

    A story szerintem kibaxott jo hozza a megszokott minoseget es meg ra is ad egy lapattal. Tipikus MGS tortenet egy ket olyan csavarral (ahol en tartok eddig ketto nagyobb csavar volt amitol leeset a pofam) ami elegge felenditi.

    Egyaltalan nem monoton es amiutan megismered a jatekot totalisan tudod manipulalni a harcot. Csak oda kell figyelni es persze egy jo adag szerencse is kell hogy a megfelelo kartya jojjon next.

    Ebben a jatekban is van tarsunk es jo idot toltunk el ket karakter iranyitasaval.

  • Animefox
    #5
    Figyu ne csináld össze magad... nekem aztán elhiheted hogy semmi köze a MGS-hoz... Ez már olyan rész, amire ráhúzták a nevet és a karaktert és ez már el is adja a játékot.
    Figyi ha PSP-t veszel akkor csak autós játékot vegyél meg GTA-t, meg majd a további sikerjátékot. Sajna PSP-re többnyire moslék van! Hideo Kojima mesterünk is tod min töri a fejét ember!!!!??? Hogy hogyan fejlesszen Nintendo DS-re meg Revora. PSP-re figyi nem igazán törekednek a fejlesztők. Egyenlőre nem túl kecsegtető...
  • Animefox
    #4
    Jaajjj ez jó játék!!! Jó kis RPG. Ilyen kockákon kell lépkedni komolyan. Olyan gagyi a PSP. Ilyen kártyahúzásokkal kell alakítani a cselekményt mint a Yu Gi Oh-ban.. tiszta japán RPG. Figyi az edigi részek után nem dicsekednék ezzel a moslék résszel. Úgy tom Kojimának még csak semmi köze sincs a játékhoz..
  • ngcsnet
    #3
    jaja
  • Kou
    #2
    Metal Fear Acid... hát bazz:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Írhatnál bővebben a gameről mert engem érdekelne és hamarosan lesz psp-m és ezzel szeretném megbeszélni..
    Szal..?:D
  • Sephi
    #1
    A fracba reggel van :DDD Jol elirtem a cimet....

    Szal ez lesz majd a Metal Gear Acid topik. Oszinten remelem hogy nem en vagyok az egyetlen aki ezzel a jatekkal jaccik. Nos roviden talan azert nem jaccanak az emberek mert ugye

    1.meg nincs psp-ejuk
    2.nem szeretik a katyas?! jatekokat.

    En nekem pl mindig is teccetek a kartyas jatekok es most hogy meg ezzel a remek stroyval is meg van aldva a jatek nekem naon teccik.

    Az elejen naon elvoltam tevedve mert nem igazan ertettem a jatekot ezert is varom az erdeklodoket es jatekosokat hogy beszelgesunk rola.

    Az elso kerdesem az lenne hogy megis melyik evben jaccodik ez a resz?