10
lehetésges?
-
Emmegki #10 "mivel ekkora vinyakat nem lat rendesen"
A Win98 ismeri a fat32-t szal semmi baj sincs vele. -
#9 hat,elegge problemas,szerintem nem biztos,hogy dossal boldogulsz,mivel ekkora vinyakat nem lat rendesen,es lehet,hogy azt irja,hogy ok,de csak osszeturja a vinyad
-
tomo #8 ha nagyon raersz itt egy edonkey link
ed2k://|file|Norton%20Utilities%20v8.03%20Dos.rar|5258145|8F0E3687991D1A6FAF2864C31F2FB8FD|/
emule val toltheted pl. -
#7 ebben az NTFS4DOS progiban mintha lenne DOS-os defrag, bár soha sem próbáltam, hogy működik-e. -
#6 aha, kösszi, keresgélek hátha valahol még megvan -
tomo #5 norton utilities 3.0 ban hasznaltam utoljara speeddisket dosos rendszerre. -
#4 a gépen van egy bazi nagy adaptech 2400a raid kártya, + 3 darab winyó, nincs semmi kedvem ezeket kiépiteni a gépböl -
#3 Speed Disk-nek elvileg létezik DOS verziója, csak az a kérdés hogy hol ? -
#2 Lehet hogy hülyeség, de ha átraknád másik gépbe és ott Windowsból töredezettségmentesítenéd? Egyébként biztos, hogy létezik dos-os is. Esetleg defrag parancs? Vagy ha google-ben rákeresel a dos+defrag-ra biztos találsz megoldást. -
#1 Van egy dos gépem, 120 Gb winyók vannak benne, és töredezettségmentesítés kellene a winyón végrehajtanom
Gépen nem a 6.22 dso van, hanem a win98 féle(7.0) létezik valami program amivel töredezettségmentesíteni lehet ?