11
Ki tudja a megoldást, az emilek kimentésére
-
#11 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1010934317 -
#10 ilyen sem volt még, cat jól irta az utvonalt majdnem mert nem az a szám lesz neked "pmolni"
a másik a songokou nem azonos csak nekem van -
#9 elnézést hogy ezt mondom de tévedtek
itt található a letárolás
C:\Documents and Settings\SonGokou\Local Settings\Application Data\Identities\{itt egy hosszú számnak kell lennie}\Microsoft\Outlook Express)
és a kiterjesztés dbx -
Cat #8 outlook expressben is simán lehet másolni
C:\Documents and Settings\loginnév\Local Settings\Application Data\Identities\{12654B21-FD3D-4BE8-9C73-DC126C8B95A3}\Microsoft\Outlook Express
[SOKSZOR CSINÁLTA] -
#7 x:\Dokuments and Settings/Név/Local Settings/Application Data/Microsoft/Outlook/outlook.pst -
pmolni #6 Nem írtam meg, de MS Outlook -om van és abban van.
Abban van olyan parancs,hogy file/export?
Érdekes és ez akkor az összes emailemet, mellékletekkel együtt kimenti egy fájlba?
Milyen kiterjesztéssel? -
#5 őőő háttőőő, outlook expressből nem lehet exportálni normálisan, csak microsoft outlookból, tehát először el kell indítani az MS outlookot, az behuzza elvileg automatice az expressből és innen már lehet file/export menüparancsal kiexportálni.Párszor csináltam:D -
Rain1 #4 Én úgy csináltam (Outlook Expressz), hogy lekicsinyitettem akkorára az ablakot, hogy látszodjon az Asztal is (vagy a mappa), és akkor simán kihuztam a Beérkezett üzik közül a fájlokat. -
#3 milyen progiból? -
#2 pl Outlook Express esetén meg kell nézni, hova és milyen nevű file/ok/ba menti
sztem kb ennyi...
de lesz itt nálam okosabb is -
pmolni #1 Sziasztok a problémám a következő:
Reinstallálnám a rendszeremet, de az eddig kapot emaileket szeretném elötte kimenteni.
Hogy kell ezt megoldani?
Segítség, HELP