23
A Hexagonal-torna bajnoka
-
#23 Ez már a vég! Asszem Sanyi bácsi csapatot válthatna! -
#22 Vágom, én csak azt akartam ezzel mondani, hogy egy jobb csapat ellen szereztünk pontot idegenben. Szerintem ez azért mutatja, hogy képesek vagyunk meglepetésekre -
Rudee #21 Írtam én valahol hogy jobb a Vasas? Nem emléxem rá. Arra akartam utalni, hogy az a döntetlen nem azt jelezte, hogy hú de jó a Vasas. -
#20 Lényeg, hogy kiesni nem fogunk (remélem) :) -
#19 Attól még jobb csapat mint mi nem? -
Rudee #18 Azt jelezte, hogy Böőr és Bogdanovic nélkül már nehezebb dolga lesz idén a debrecenieknek. -
Jissi #17 Szerintem meg az utóbbi három meccsünk az. -
#16 Szerintem a Debrecen elleni döntetlen azért jelzésértékű nem? -
Jissi #15 Egy olyan szezonkezdés után, amikor az első 8 fordulóban egyszer utaztunk el Pestről. Gyenge csapatoktól idegenben kikapunk, otthon vagy kijön a lépés és nyerünk vagy nem és csak pontot rabolunk kínkeservesen, a jobbakkal szoros döntetlent játszunk. 8-10 hely között leszünk valahol, bármennyire is többre számítottam szezonkezdetkor.
-
#14 Ugyan miért? Voltunk vár ötödik helyen is két fordulóval ezelőtt -
Jissi #13 Viccelsz, ugye? -
#12 Látsz esélyt arra, hogy idén bent legyünk az első hatban? -
#11 Látom a Bayernt viszont szereted! Helyes! :) -
#10 Na végre egy Vasas drukker! :) -
#9 Én régen XIII. kerületbe laktam, szóval alap volt drukkolni a vasasnak:) -
#8 Nekem sincs gondom a Vasassal, de Magyarországon nincs kedvenc csapatom, mindegyik szuper :D -
#7 köszönjük a magvas gondolatokat. -
#6 erf
er
er
er
ererer
er
er
er
er
er
re
e -
#5 lesznek
.. és specc szeretem a vasast te utés vagyok:D
-
Nadi #4 Feleannyian se:) -
Takezó #3 nekem semmi bajom a vasassal, de nem vagytok annyian -.- -
#2 Ki mikor, hogy és ki miatt szerette meg a Vasast?
Az én családom tradícionális Vasas drukkerekből áll(t)! 9 évesen voltam kint először egy focimeccsen, a többi jött magától :) -
#1 Minden kedves Vasas szurkolónak és drukkernek! Van Fradi fórum? Rendben! Akkor legyen Vasas fórum is! Bizonyítsuk be, hogy mi is vagyunk annyian!!!!
HAJRÁ VASAS!!!!!!!!