13
  • Dynamic
    #13
    Ebben csak zenéket és videókat lehet letölteni?Ha beírok egy file nevet akkor automatikusan felkínálja a lehetőségeket(tehát "win"-nél feljön, hogy windows xp, "flash"-nél flash mx 2004 stb.), viszont keresési módban csak musicot és videot lehet választani.
    Mi ennek az értelme?
  • Hegyikecske
    #12
    ebbe az áras vitába ne menjünk most bele, terméeszetes h irreálisan magas az áruk a cdknek, de ha olyanb árba lenne h SZERINTEM megérje, akkor a jobbakat nyilván megvenném, így csak a kedvencem veszem meg eredetibe (de azt ugyis) a többit meg meghallgatom oszt előbb utóbb ugyis kitöröliöm.. szal felesleges is lenne megvenni. És helyes h amig lehet ingyen is mér fizetne érte az ember? egyszerűen nem ér annyit. (#2 neked minden eredeti otthon?)
  • Béla bácsi
    #11
    Az imesh weboldalán még mintha az lenne hogy ingyenes az egész...
  • airwalker
    #10
    Lehet, hogyha egy cd csak 100 Ft-ba kerülne, akkor is a sok hülye inkább netről töltene, de azért még nem itt tartunk. Egy jó cd minimum 3 rongy. Ez szerintem nagyon drága 12 számért. És akkor a kiadók képesek olyan feliratokat kirakni egyes szórakozóhelyek színpadai fölé, hogy támogassuk a zenészeket, és ne másoljunk cd-t. Egy nagy...t! A cd árának hány százaléka kerül a zenészhez és hány a kiadóhoz?!
  • MacrosTheBlack
    #9
    itt kis hazánkban elterjedt az a mentalitás, hogy SEMMIÉRT nem fizetünk
    Így van, a munkánkért se fizetnek.
  • Öresz
    #8
    Azért kezd el terjedni ez a mentalitás mert kishazánkban nincs miből...
  • longobard
    #7
    Mellesleg az iMesh elég gyenge a találatok számát tekintve. Nem is értem, ki használta korábban, csak az, akit a legismertebb számok érdekeltek? Az eMule sokkal jobb, sok szempontból veri a DC-t, különösen a külföldi hubokat, ahol 80 gigát kérnek a belépéshez, de az nem érdekli őket, hogy az 100% fake.
  • longobard
    #6
    "minek fizessen az ember ha nem kötelező"
    Ja, hát az ember ott farag le a költségeiből, ahol tud, így is sokszor vesztésre áll. Hol vannak ehhez képest a zenészek érdekei?
  • tomo
    #5
    az iMesh nem a kazaa halozatat hasznalta veletlenul?
  • craesh
    #4
    mi annak a magyar fájlcserélőnek a neve? url van? egyéb pontos info? (privbe lécci válaszolj)
  • takysoft
    #3
    gáz... de úgysem tudják lelőn az összes filecserélőt.
    ezzel csak azt érik el, hogy ezentúl aki filecserélőprogit fejleszt, annak jogászvzsga is lesz a kezében
  • PyRex
    #2
    "minek fizessen az ember ha nem kötelező"

    Persze, mi a francnak?? Mennj lopni a boltól. Ott sem kötelező fizetni, csak ott ugye fosol, hogy elkapnak... Elég undorító hozzáállás. Ja? És még mielőtt a sok hülye leugatna, én nem a kiadókat védem, mert azokról is megvan a véleményem! Egyértelmű, hogy a szaron is pénzt akarnak keresni. DE: itt kis hazánkban elterjedt az a mentalitás, hogy SEMMIÉRT nem fizetünk. Ha 100 ft lenne egy CD, a sok barom akkor is letöltené, mert "minek fizessen 100 forintot is, amikor ingyen letöltheti". És ez az, amitől hánynom kell...
  • slackface
    #1
    Hello.
    Egy csomó fájlcserélő van még, minek fizessen az ember ha nem kötelező. ??
    Az az igazság,ha ingyen lenne se mennék el a boltba CD-t venni vagy DVD-t. Hadrendbe állítom a gépet és este mire visszajövök már nézhetem is a filmet, ingyen csak az áramot kell fizetni.
    A másik... Most kezdődött el az első magyar file cserélő felylesztése is. Talán Decemberre készen lesz. Sok hasznos újítással, prioritás kezeléssel meg minden, majd meglátjátok. :)