Macgyver

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
Az új MacGyver.
//www.youtube.com/embed/Gt8E6X6-744

Talán csak szünet van...
lehet, majd folytatják.

Narxxis
StoryTV-n láttam pár hete, hétvégén 12.15-tõl, de most legutóbb már nem...

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Jelenleg egyik magyar adó se.

Narxxis
Most melyik csatorna adja?

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

3 évadot lelehet szedni a tvrippen!! Angolul
Csak az 1. évadhoz van magyar felirat.Valakinek van kedve társulni velem,hogy megcsináljuk a többi évadhoz is?? Aki jól tud angolul:)

Fülüke
Még lehet hogy kénytelen lennék ..juj!! megvenni!

De k*rvajó géped van istenem....

Fülüke
Jó lenne ha már most elkezdenék!

Fülüke
Mikor fogják vajon adni is?

Fülüke
Honnann lehet letölteni részeket?

mrzed001
emule/edonkey rendszeren fent van, onnan le lehet szedni (persze csak angol verzsön)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

macgyver8
engem érdekel az összes rész a Macgyver-nek.

ÜDV!

mrzed001
Láttam 2-3x németen, 0,6x (mert ennyit adtak le) magyaron :)))
Másnak viszont biztos kelleni fog, ha másért nem, hát azért hogy megnézze az itt sose adott epizódokat :)))

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

miért szeretnéd megszerezni?
mrzed001
tedd fel szériánként/dvdkként torrentre sztem

ha vkit érdekel angolul megvan az összes macgyver epizód
ha fenn vagy a neten szólj
mrzed001
Szinkronnal ????
Le se adták az összes részt magyarul, ráadásul igencsak a VHS korszakban volt, szóval nem valószínû, hogy lenne

Majd ha valamelyik csati rászánja magát, hogy leadja ismét, akkor lesz szinkron, addig semmi esély rá. (mint tette a Cool az Outer Limits-el)

Egyébként 2x leírtad, hogy tudod hol van fent teljes angol
Nos, ha már felcsigáztál, hol ???

ha van hozzá neked az sem lenne rossz
az összes rész meg van hol érhetõ el
vizes
<#nyes>

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

0ppika
Ezt IDE pls <#hehe>

http://epica.nl

vizes
Találóskérdés.

Miaz: Feldobod csavarhúzó, leesik helikopter?

MacGyver a háztetõn.<#hehe>

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

joebacsi
felirat?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

artschi
MacGányol :D

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Ráadásul ezeket a cuccokat alig pár perc alatt siettében üti össze. Bele sem merek gondolni mi lenne ha lenne rá mondjuk egy napja. :)
megvan hogy honnan tölthetõ le az összes része de sajnos csak angolul
szinkronnal nem foglalkozik vki?
ChevyG
igaz az, hogy a föszereplõ meghalt?
leveskocka
nekem az tetszett,mikor valami furotoronyban kezzel kicserelte a keses biztositot,es egybol lett feszultseg:)
joebacsi
jaja :)
elsõ csk részekben megiskapja a magáét jópárszor a többiektõl (ha MacGyver itt lenne...stb :D), csak a magyar szinkronból eztmár kiölték :(

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

CodeRed
Nekem az a rész jött be legjobban mikor valami iraki vagy hasonló helyrõl úgy menekültek meg, hogy egy csotrogány jeep-nek a lukas hûtõviztartályába beleütött egy tojást ami a melegvízben megfõtt és ezzel eltömte a lukat...aztán leszedte a gumikat, fel a sínre és yippiájééé "elautókázott" a naplementébe...de amúgy tényleg óriási volt a srác...cipõfûzõbõl meg rágógumiból atombombát is képes volt csinálni :-D IMÁDTAM!!!!

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

talán leadják valamikor újra tv-ben
nekem a krumpliból meg paradicsomból készült elem tetszett

Taranov
Hát igen, bizonyára van, akinek nincs meg.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

mrzed001
Megvan 1-2 rész DVDRip valahol, de sajna még nekem sem volt idõm összeszedni az összes részt.
Az egyik ami megvan az az aranyrózsás, amikor õsi szerkentyû egy rubinttal a közepén meg 3 pálca drágakõvel egy õsi lézer. Azzz nagyon teccett :))
Egyébként eDonkey rendszerbõl letölthetõ

Zsolo007
Én is imádtam mikor "kicsi" voltam :D. A stargateet is csak miatta kezdtem nézni. Egyik kedvenc szinészem.

Rafaelo
stargate

csillagkapustargate

csillagkapustargate

csillagkapustargate

csillagkapustargate

csillagkapustargate

csillagkapustargate

csillagkapustargate

csillagkapu

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

artschi
2 gyufából atombomba... loál <#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

joebacsi
a zisten

<#hehe>

üdv!
vkinek nincsen meg divx-ben vagy egyéb formátumban a Macgyver sorozat! Tudom eléggé régi de a kedvencem volt.
Mivel eléggé ritkán jutok net közelbe ezért kérdezem mert letölteni nem tudnám sehonnan sem
írjatok köszi