Macgyver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet, majd folytatják.
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
Csak az 1. évadhoz van magyar felirat.Valakinek van kedve társulni velem,hogy megcsináljuk a többi évadhoz is?? Aki jól tud angolul:)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Másnak viszont biztos kelleni fog, ha másért nem, hát azért hogy megnézze az itt sose adott epizódokat :)))
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Le se adták az összes részt magyarul, ráadásul igencsak a VHS korszakban volt, szóval nem valószínû, hogy lenne
Majd ha valamelyik csati rászánja magát, hogy leadja ismét, akkor lesz szinkron, addig semmi esély rá. (mint tette a Cool az Outer Limits-el)
Egyébként 2x leírtad, hogy tudod hol van fent teljes angol
Nos, ha már felcsigáztál, hol ???
az összes rész meg van hol érhetõ el
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Miaz: Feldobod csavarhúzó, leesik helikopter?
MacGyver a háztetõn.<#hehe>#hehe>
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
szinkronnal nem foglalkozik vki?
elsõ csk részekben megiskapja a magáét jópárszor a többiektõl (ha MacGyver itt lenne...stb :D), csak a magyar szinkronból eztmár kiölték :(
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
nekem a krumpliból meg paradicsomból készült elem tetszett
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Az egyik ami megvan az az aranyrózsás, amikor õsi szerkentyû egy rubinttal a közepén meg 3 pálca drágakõvel egy õsi lézer. Azzz nagyon teccett :))
Egyébként eDonkey rendszerbõl letölthetõ
csillagkapustargate
csillagkapustargate
csillagkapustargate
csillagkapustargate
csillagkapustargate
csillagkapustargate
csillagkapustargate
csillagkapu
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
<#hehe>#hehe>
vkinek nincsen meg divx-ben vagy egyéb formátumban a Macgyver sorozat! Tudom eléggé régi de a kedvencem volt.
Mivel eléggé ritkán jutok net közelbe ezért kérdezem mert letölteni nem tudnám sehonnan sem
írjatok köszi