38
Richard Dean Anderson sorozat
-
#38 Az új MacGyver.
-
Daza500 #37 Talán csak szünet van...
lehet, majd folytatják. -
#36 StoryTV-n láttam pár hete, hétvégén 12.15-től, de most legutóbb már nem... -
Daza500 #35 Jelenleg egyik magyar adó se. -
#34 Most melyik csatorna adja? -
Csaba007 #33 3 évadot lelehet szedni a tvrippen!! Angolul
Csak az 1. évadhoz van magyar felirat.Valakinek van kedve társulni velem,hogy megcsináljuk a többi évadhoz is?? Aki jól tud angolul:) -
#32 Még lehet hogy kénytelen lennék ..juj!! megvenni! -
#31 Jó lenne ha már most elkezdenék! -
#30 Mikor fogják vajon adni is? -
#29 Honnann lehet letölteni részeket?
-
#28 emule/edonkey rendszeren fent van, onnan le lehet szedni (persze csak angol verzsön) -
#27 engem érdekel az összes rész a Macgyver-nek. -
#26 Láttam 2-3x németen, 0,6x (mert ennyit adtak le) magyaron :)))
Másnak viszont biztos kelleni fog, ha másért nem, hát azért hogy megnézze az itt sose adott epizódokat :))) -
ptibi #25 miért szeretnéd megszerezni?
-
#24 tedd fel szériánként/dvdkként torrentre sztem -
ptibi #23 ha vkit érdekel angolul megvan az összes macgyver epizód -
ptibi #22 ha fenn vagy a neten szólj -
#21 Szinkronnal ????
Le se adták az összes részt magyarul, ráadásul igencsak a VHS korszakban volt, szóval nem valószínű, hogy lenne
Majd ha valamelyik csati rászánja magát, hogy leadja ismét, akkor lesz szinkron, addig semmi esély rá. (mint tette a Cool az Outer Limits-el)
Egyébként 2x leírtad, hogy tudod hol van fent teljes angol
Nos, ha már felcsigáztál, hol ???
-
ptibi #20 ha van hozzá neked az sem lenne rossz
az összes rész meg van hol érhető el -
#19 -
#18 Ezt IDE pls -
#17 Találóskérdés.
Miaz: Feldobod csavarhúzó, leesik helikopter?
MacGyver a háztetőn.
-
#16 felirat? -
#15 MacGányol :D -
Prof William #14 Ráadásul ezeket a cuccokat alig pár perc alatt siettében üti össze. Bele sem merek gondolni mi lenne ha lenne rá mondjuk egy napja. :) -
ptibi #13 megvan hogy honnan tölthető le az összes része de sajnos csak angolul
szinkronnal nem foglalkozik vki? -
#12 igaz az, hogy a föszereplő meghalt? -
#11 nekem az tetszett,mikor valami furotoronyban kezzel kicserelte a keses biztositot,es egybol lett feszultseg:) -
#10 jaja :)
első csk részekben megiskapja a magáét jópárszor a többiektől (ha MacGyver itt lenne...stb :D), csak a magyar szinkronból eztmár kiölték :( -
#9 Nekem az a rész jött be legjobban mikor valami iraki vagy hasonló helyről úgy menekültek meg, hogy egy csotrogány jeep-nek a lukas hűtőviztartályába beleütött egy tojást ami a melegvízben megfőtt és ezzel eltömte a lukat...aztán leszedte a gumikat, fel a sínre és yippiájééé "elautókázott" a naplementébe...de amúgy tényleg óriási volt a srác...cipőfűzőből meg rágógumiból atombombát is képes volt csinálni :-D IMÁDTAM!!!! -
blackgamer #8 talán leadják valamikor újra tv-ben
nekem a krumpliból meg paradicsomból készült elem tetszett -
#7 Hát igen, bizonyára van, akinek nincs meg. -
#6 Megvan 1-2 rész DVDRip valahol, de sajna még nekem sem volt időm összeszedni az összes részt.
Az egyik ami megvan az az aranyrózsás, amikor ősi szerkentyű egy rubinttal a közepén meg 3 pálca drágakővel egy ősi lézer. Azzz nagyon teccett :))
Egyébként eDonkey rendszerből letölthető -
#5 Én is imádtam mikor "kicsi" voltam :D. A stargateet is csak miatta kezdtem nézni. Egyik kedvenc szinészem. -
#4 stargate
csillagkapustargate
csillagkapustargate
csillagkapustargate
csillagkapustargate
csillagkapustargate
csillagkapustargate
csillagkapustargate
csillagkapu -
#3 2 gyufából atombomba... loál -
#2 a zisten
-
ptibi #1 üdv!
vkinek nincsen meg divx-ben vagy egyéb formátumban a Macgyver sorozat! Tudom eléggé régi de a kedvencem volt.
Mivel eléggé ritkán jutok net közelbe ezért kérdezem mert letölteni nem tudnám sehonnan sem
írjatok köszi