52
-
kbupdate #12 melléletért is minek? az is netről van... hacsak tényleg nem valami egyedi pl: PC GURU focicsapat video DVD, amit ők csináltak... -
#11 Ez a hír..hát...sztem nem fog meghalni a sima papírsajtó... Több okból is...előttem is írták már, hogy sokan azt se tudják mi az a számítógép, nemhogy mi az az internet... Van pár ilyen az ismerőseim között... a világban is van nem kevés ilyen...ja és mellesleg az internettel nem lehet begyújtani a tábortüzet, ellentétben pl a már egyszer említett metro újsággal :)) -
#10 Ez nyilvánvaló, minek ehhez egy billgéc?
Másrészt a nem napilapoknak meg lehet hogy továbbra is lesz létjogosultsága.
Egy havonta/hetente megjelenő tematikus/szak kiadvány elkészítéséhez szakemberek kellenek állandó munkahellyel/fizuval. Ilyen emberkék nem teremnek minden bokorban.
Ha ezek át is mennek onlányba akkor is lehet hogy fizetősek lesznek! -
kbupdate #9 mint a dinoszauruszok?:DDDD -
kbupdate #8 nem holnapra gondolt -
galocza #7 ja, azt elfelejtettem: ennek megjósolásához azért nem kellett elvégezni a nostradamusképzőt.
ilyet én is tudok: a magnószalag ki fog halni 8). -
galocza #6 így igaz. számtech újságot már max mellékletért veszek.
én napilapoknak sem jósolok nagy jövőt: reggel előlészítem magam, fogom a teámat és munkába menet előtt beülök a gép elé, hogy mi újság a nagyvilágban. persze ezt csak a magamfajta öreg agglegény teheti meg: pistikétől nem fogja ezt jó néven venni anyu, a családosoknál meg megint csak anyu 8). -
#5 A hírlapol még lehet hohy nem mert reggel munkába mnet vagy egy kávé melett jó olvasni. De pl számítástechnikai, autós, stb újságoknál, főleg amik havonta jelennek meg nem sok esélyül van. Én akkor aáltam le a PC Guru vásárlássam ,mikor a tesztelt játékokat már rég végigvittem mire kijött az újság. Hireknek meg ott a sok weblap, amin napomta vannak hírek. (sg. prohardver, hwsw, stb) -
#4 de ez be fog következni, előbb, vagy utóbb - ugyanúgy, mint nálunk még nem váltja fel a digitális TVadás az analógot 2009-ben mint Amerikában, az elektronikus újságokra is csak később váltunk mint Amerikában -
#3 lehet, igazad van. Bár nemtudom, hány ember mondaná azt, hogy az interneten olvasott ma (is) újságot. Itt főleg mondjuk a közép- és az idősebb korosztályra gondolok. -
Cat #2 az irott sajtó nyugateuropában már jóideje zuhan, esnek a példányszámok, csődölnek a kiadók. Uj formátumokkal probálkoznak (kisebb méret, kompaktabb megjelenés), több kép, stb. Itthon ugyanez a tendencia, lásd népszabadság váltás nem olyan rég, magyar hirlap megszünése stb.
Erre még rátesz egy jó nagy lapáttal a bulvár előretörése (lásd blikk az egyetlen ami tartja a pozicioját) és az ingyenes lapok térhódítása (lásd metro ujság)
szóval a klasszikus napilapok nagy szarban vannak, ez tény, de ami a legrosszabb, hogy a kiadók még ezt nem látják, azaz alternatívájuk sincs (ez lenne a webes nyomulás) -
#1 Talán kicsit erős ilyen kijelentést tenni, szvsz itthon nem sok nyugdíjas meg kőműves és hasonló foglalkozású ember fog sajtót az interneten olvasni.