Töröltetné a tanulók blogjait egy amerikai iskolaigazgató

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

h4x0r
Szerintem arrol van szo, hogy a joindulat megaloman hajlammal es balfaszsaggal talalkozott. Azok, akik blogokat irnak, elegge kenyesek "muvukre".

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

toyotakacsa01
"És mi a bünti a diáknak, aki nem engedelmeskedik? Agyönlövik?"

Ráfogják hogy terrorista.

formatuq
hahahahhaha ott a pont

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

😄 én is PONTOSAN erre gondoltam😄

LOLOLOL

"McHugh döntését késõbb azzal indokolta, hogy "az internetes naplók nem csak szórakoztatnak és csínytevések, hanem adott esetben a bennük megjelent információkat kihasználhatják a beteg pedofil emberek, akik ily módon gyûjthetnek adatokat jövendõbeli áldozataikról.""

A KONKURENCIA😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a pap bácsi s*ggbe bünteti :E

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

És mi a bünti a diáknak, aki nem engedelmeskedik? Agyönlövik?

Vagy f*sik, hogy kiderül a blogokból, hogy kiket környékezett meg eddig ... <#wilting>

PLaci
LOL!
Én az egészbõl azt szûröm le, hogy a pap bácsi iszonyat pedo, és alig tud uralkodni magán, a blogokat olvasva.... <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Jó, törlik. Legfeljebb 1 fejlõdõ 3. világbeli ország lapján újrakezdik.

Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.

A demokrácia örökké szoló harc, mindég vannak, voltak és lesznek olyan emberek akik az alkotmány ellen dolgoznak, különben ebben az esetben az USA alkotmánya tökéletesen egyértelmûen kimondja, hogy a szólásszabadság az szent, úgyhogy én személyessen szeretném ha a dolog a bíroságra kerülne, és oda is fog kerülni, akkor meg ez az agyatlan ember megtudja, hogy a demokráciában autokráciának nincs helye, még abban az esetben sem, ha törvényt nem sért, hát még képzeld akkor amikor az alkotmány közepébe rúg. Különben a gyerekeket kell rendessen nevelni és akkor nem lesznek gondok a blog-ozással sem, vagyis mivel a blog-ok általában tükrözik a blogíró müveltségét az iskolának és az ilyenfajta autokrata tanároknak-igazgatóknak nem kell majd tiltással korlátozzák azokat a dolgokat amelyek a saját képtelenségükrõl adnak vallomást, miszerint nem tudják nevelni a gyerekeket.

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

IMYke2.0.0.0
Fontos hír volt... <#rolleyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.