12
-
#12 Szerintem arrol van szo, hogy a joindulat megaloman hajlammal es balfaszsaggal talalkozott. Azok, akik blogokat irnak, elegge kenyesek "muvukre". -
#11 "És mi a bünti a diáknak, aki nem engedelmeskedik? Agyönlövik?"
Ráfogják hogy terrorista. -
#10 hahahahhaha ott a pont -
kbupdate #9 :D én is PONTOSAN erre gondoltam:D -
kbupdate #8 LOLOLOL
"McHugh döntését később azzal indokolta, hogy "az internetes naplók nem csak szórakoztatnak és csínytevések, hanem adott esetben a bennük megjelent információkat kihasználhatják a beteg pedofil emberek, akik ily módon gyűjthetnek adatokat jövendőbeli áldozataikról.""
A KONKURENCIA:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Marchus #7 a pap bácsi s*ggbe bünteti :E -
Inquisitor #6 És mi a bünti a diáknak, aki nem engedelmeskedik? Agyönlövik? -
Inquisitor #5 Vagy f*sik, hogy kiderül a blogokból, hogy kiket környékezett meg eddig ... -
#4 LOL!
Én az egészből azt szűröm le, hogy a pap bácsi iszonyat pedo, és alig tud uralkodni magán, a blogokat olvasva.... -
Evil Merodak #3 Jó, törlik. Legfeljebb 1 fejlődő 3. világbeli ország lapján újrakezdik. -
BlackRose #2 A demokrácia örökké szoló harc, mindég vannak, voltak és lesznek olyan emberek akik az alkotmány ellen dolgoznak, különben ebben az esetben az USA alkotmánya tökéletesen egyértelműen kimondja, hogy a szólásszabadság az szent, úgyhogy én személyessen szeretném ha a dolog a bíroságra kerülne, és oda is fog kerülni, akkor meg ez az agyatlan ember megtudja, hogy a demokráciában autokráciának nincs helye, még abban az esetben sem, ha törvényt nem sért, hát még képzeld akkor amikor az alkotmány közepébe rúg. Különben a gyerekeket kell rendessen nevelni és akkor nem lesznek gondok a blog-ozással sem, vagyis mivel a blog-ok általában tükrözik a blogíró müveltségét az iskolának és az ilyenfajta autokrata tanároknak-igazgatóknak nem kell majd tiltással korlátozzák azokat a dolgokat amelyek a saját képtelenségükről adnak vallomást, miszerint nem tudják nevelni a gyerekeket. -
#1 Fontos hír volt...