4
Macromedia Captivate
-
#4 nem értem ezt a programot. mindent úgy csinálok, ahogy az a rendkívül egyszerű tutorialban benne van és nem jó.
beállítok mindent, record, ellövi az első screenshot-ot, majd utána nem csinál semmit. bárhova kattintok nincs új screenshot. printscr-re sincs. a gyorsbill.ek egyáltalán nem működnek.amikor befejezem a felvételt, nem nyitja meg azt a lapot, ahol slideok lennének felsorolva, hanem újra visszajön a kezdő képernyő, ahol ki lehet választani, hogy mit akarok csinálni. elmenteni el tudom, amit készítettem, de betölteni csak akkor, ha bezárom, majd elindítom a progit. akkor bejön az elmentett project az egy szem screenshot-tal. pedig nagyon szeretném működésre bírni, de nem megy. érthetetlen.
valakinek aki használta már, volt hasonló problémája? vagy van valami jobb program erre a célra? -
#3 tutorialokat lehet vele csinálni egyszerűen.
Felveszi azt amit egy programban csinálsz és swf azaz flash formátumban el lehet elementeni a munkádat. Nagyon hasznos progi. -
Monoton #2 e + milyen progi???????? -
#1 hell!
Lenne egy olyan problémám, hogy megvan a progi, és szeretnék csinálni, egy olyat, hogy amikor berakok mp3at, az SWF csak akkor indítsa el a zenét ha rámennek a play gombra. Aki ismeri a progit segíthetne kicsit.
ELŐRE IS KÖSZI
---
Jhonny