27
Minden, minden játékadaptációról.
 • STREEX
  #27
  Imádnivaló a HALO forgatókönyv

  Dixie Flatline, 00:56 - Múvi: Forgatókönyv - (13 komment)


  (Latino Review) A LatinoReview forgatókönyv kritikusa, El Mayimbe - aki mellesleg RTS és Metal Gear Solid rajongó - a Splinter Cell után megkaparintotta a HALO forgatókönyvét is. Röviden összefoglalva Mayimbe szerint, akinek ez nem tetszik, az megcsókolhatja nemesebbik felét, továbbá biztosítja az olvasókat, hogy a többi stúdiónál trónoló bohócokat - akik továbbadták a szövegkönyvet - a film megjelenése után biztos, hogy kirúgják. Odavan érte.

  A Halo olyannyira erőszakos, hogy a Ryan Közlegény Megmentése c. filmhez hasonlítja a történéseket. Fejlövések, a Stealth Elite kardjai által kettészelt testek, torzó robbantó plazma gránátok és egyéb borzalmak váltják egymást a film során. A kritika részletekbemenően leírja az első felvonást, ezért csak az kattintson erre a kövér linkre, aki a film megjelenéséig gyorsan elfelejti a leírtakat. A végén nagyobb sikere lesz a Peter Jackson által felügyelt filmnek, mint magának a játéknak. Remélhetőleg a játékadaptációk láttán szánkba tóduló epétől is hamarosan megszabadulhatunk.


  hw
 • STREEX
  #26
  Vége az Uwe Boll átoknak?


  Uwe "Der Zerstörer" Boll filmes szennygyártó, és számtalan potenciálisan jó videójátékadaptációt meggyalázó sötét terror korszakának mindenkorra vége szakadhat; és a világ egyhangúan üvölti, hogy "IGEEEEEEN, SZABADSÁG!!!". Mint azt korábban már irtuk, Boll effektiven csak a német befektetőinek köszönhette a filmjeihez szükséges pénzmag felhajtását. Bizonyára felmerül a kérdés az akár csak a "mester" által egy filmet is megtekintő nézőben, hogy mégis ki finanszirozná ezt az embert hosszútávon? Nos, egy a német adótörvényben megfogalmazott apró kiskapu szerint jelentős adóleírásokat kapnak azok az emberek, akik jelentős mennyiségű pénzeket invesztálnak olyan filmekbe, amik végül sikertelennek bizonyulnak - amire szerencséjükre Uwe Boll 100%-os garancia volt. Lehet hogy a németek belátták a hibájukat, és nem akarják, hogy egy újabb évszázadnyi kárt kelljen jóvátenniük az emberek fejében, de 2006-tól ez a törvény módosul. Ezzel megszűnik ez a fent említett jogi anomália, és a világ végre talán fellélegezhet.  info:hardwired.
 • [NST]Cifu
  #25
  Hát az MW3 szint tényleg überállat lenne.
 • Bucser
  #24
  Hát a mikrofos kezében vannak a jogok.. ha olyan lesz mint a Vengeance introja akkor már sajnálom, hogy készül.... Ha pedig olyan lesz mint a rajzfilmsorozat 89-ből akkor ismét kár érte:D Ha olyan lenne mint a Mercenaries vagy a eredeti Mw2 intrója az zsír lenne:) vagy a Mw3-é:) NA az űberállatbrutális volt ahogy a MadCat-et és a Thort szétkapták:)
 • STREEX
  #23
  Azt hiszem a doom ot én még ma megnézem.Ami szerintem még jó is lehet a jövőben az a prince of persia és a silent hill.
 • Jagi
  #22
  Harrrg. :DDDDDD
  Tetris - The Ultimate battle,
  starring Chuck Norris, Don "the Dragon" Wilson
 • Voltan
  #21
  Amúgy meg mi a francért kell minden utolsó vacak játékot megfilmesíteni? Lassan jön majd a Tetris film is...
 • Voltan
  #20
  Az anime dolgokat hagyjuk itt sztem. Uwe Boll pedig egy igazi mester. Olyan jó nézni, ahogy ez a szerencsétlen retardált a film műfajának esszenciáját gyalázza meg.
 • Jagi
  #19
  szvsz, az anime-ok nem sorolhatoak ide, bár a fene sem tudja.
  Gondolom mindenki a a mézes-mázos gagyi Hollywwodi maszlagra gondol, ha adapt-ról van szó...
  En nézek anime-t elég rendszeresen... A Fatal Fury viszont elég gyenge volt(több is van belőle), sztem a játék sem túl jó.
 • [NST]Cifu
  #18
  Komoly kérdés, hogy ide vesszük-e az Animekat is, mert akkor érdekesebb a kép.

  A Street Fighternek van ugyanis egy rajzfilm sorozata és egy egész estés anime filmje. Szvsz mindkettő elég tűrhető (mondjuk még várok egy orosz és egy indiai feldolgozást, mert ugye a Hollywoody feldolgozásban Guile volt a főhős, a japán rajzfilmekben meg persze Ryu - nekem meg Zangief és Dhalsim volt a két kedvenc karakterem anno... mikor is? 15 éve? :))).

  Amúgy ha már játékadaptáció, ugyan táblás játék-adaptáció, de tud valaki valamit a Battletech filmről. Esti imáimban foglaltam ugyanis, hogy azt a filmet nehogy [email protected]ák, mert az a világ (jó, 3055-ig bezárólag) tényleg megérdemelne egy jó kis filmet.
 • Jagi
  #17
  Az MK-ban Lampert Kristóf tetszett nagyon (amúgy is bírom a faszit),+ Rayden a kedvencem...
 • Jagi
  #16
  Az első MK úgy ahogy... egy párszor megnéztem,+ jó volt az opening (persze a soundtrackre csak azt nem rakták fel (a kazin legalább is nem volt rajta)
  Azért írtam a S.F.-nél a két főhőst, mert régen volt és valaki esetleg nem emlékszik rá. Raul Juliá-val meg nincs semmi bajom...
  az ilyenekkel az a baj, hogy a karakterek nagyon mesterkélten kapcsolódnak a storyba. miért nem kérdezik meg az arcade funokat vagy úgy általában a funokat,
  hogy szerintü hogy kéne, nem nekik csinálják a muvit.
  Ott van egy remek game, csinálnak belőle egy fos filmet, az ürge kifizeti a jegyez megnézi moziban és qrva nagyot csalódik :(...
 • Bucser
  #15
  Mortal Kombat első részével nem volt semmi gond inkább a másodikkal:)

  A Street Fighter 2 pedig hidd el hogy nem Raul Julia miatt bukott meg:)

  Többivel egyetértek:D
 • Jagi
  #14
  "A Postal filmváltozatát úgy kell majd elképzelni, mintha a Ponyvaregényt összegyúrnánk az Összeomlással."
  Ez már magában vicces.
  Ha szereted a kekszet meg a paradicsomot, vagy éppen a paprikát, külön-külön nagyon finom, de egyben már nem biztos. Stem a film olyan lesz mint a fogkrémes kenyér...
 • Jagi
  #13
  Játékadapt... hm. Mind gagyi sztem. A R.E. is lehetett volna sokkal jobb.
  Csak néhány név Street Fighter (zsánklód, róldzsúlia) katasztrófa film, Mortal Kombat nevetséges, D&D lapos...
  A Diablot meg senki nem meri megcsináli, mert "világlincselés" lenne :D
  A DS milyem lesz kétséges, de sanszos hogy elb*sszák...
 • prezi
  #12
  cikk
 • Bucser
  #11
  de ezekután ki támogatja pénzel?? én ezt nem értem...
 • rezsofiz
  #10
  "jelenleg a Dungeon Siege végleges tönkretételén fáradozik Kanadában"

  aláz! :DDDDD
 • Duddits
  #9
 • Prof William
  #8
  Ő kapta meg és állítólag úgy elcseszte, hogy nem is megy mozikba, hanem csak DVD-n adják ki.
 • Prof William
  #7
  Na végre. Fordul a világ esze.:) Reméllem.

  Más máshol is beírtam de ide is, hogy Boll úrra vadászatot kéne rendezni, majd jó mélyre elásni.

  Köv. Életében meg legyen sörélesztőgomba akkor legalább hasznos lessz.

  Bár nálla sosem lehet tudni.
 • forza milan
  #6
  Ugyis betiltják...
 • STREEX
  #5
  Én azon szoktam elgondolkozni hogy vajon ez az ember szokott magáról olvasni valamit vagy valójában fogalma sincsen arról hogy mit gondolunk róla?
 • Rage47
  #4
  úgy tudom a Bloodrayne-t is ö kapta meg...:((((
  amúgy nem nagyon szeretem a játék-adaptációkat, általában a játékok jobban tetszenek.:)
 • deep
  #3
  Ezt az Uwe Boll-t nyilvánosan kivégezném. Megnézetném vele az összes filmjét, majd az adathordozókat (VHS-t mert az a legnagyobb) egyenként felhelyezném a végbelébe.

  A neten már petíció is indult, hogy tegyék el láb alól...
 • Davidus
  #2
  majdnem érdektelen hír de ez megmenti:
  "a Konaminak esze ágában sincs a kontár németnek adni az MGS filmet, azt ugyanis (a pletykák szerint) a mostanág a Silent Hill filmverzióján munkálkodó francia Christophe Gans-ra bíznák"
 • STREEX
  #1
  Úgy vettem észre hogy nincs még ilyen topic ahol átfogólag lehet minden játékból készült filmről beszélni.

  A napokban kiderült hogy Egy újjabb név került kedvenc rendezőnk keze közé:


  POSTAL film Uwe Boll-tól
  Mozi

  Ilyen az, amikor a megfelelő alapanyag megtalálja a megfelelő rendezőt: Uwe Boll, a germán celluoid-hentes rátette izzadó mancsait a Postal megfilmesítési jogaira, és sürgősen vászonra is álmodja a művet - a játékot jegyző Running with Scissors pedig örül neki. A Boll-hoz hasonlóan folyamatosan botrányokban fürdöző Ollóval Szaladgáló fiúk szerint a trash-direktor a legmegfelelőbb ember a politikailag abszolút inkorrekt játék filmes adaptációjának elkészítésére. Boll remegve várja a forgatás kezdetét (jelenleg a Dungeon Siege végleges tönkretételén fáradozik Kanadában), és vizionál is hozzá: "lehet, hogy mindannyian börtönbe kerülünk miatta". A forgatás 2006-ban kezdődik, a bemutató valamikor 2007-ben lesz esedékes.
  Boll már korábban is nagyon szeretett volna Postal filmet csinálni - a másik álom-projektje pedig (tessék megkapaszkodni) a Metal Gear Solid. Nagy szerencséjére (és szerencsénkre) a Konaminak esze ágában sincs a kontár németnek adni az MGS filmet, azt ugyanis (a pletykák szerint) a mostanág a Silent Hill filmverzióján munkálkodó francia Christophe Gans-ra bíznák. Miért szerencse ez Bollnak? Egyszerű: ha hozzányúl az MGS-hez, oldalankét etetjük meg vele a forgatókönyvet, utána pedig bezárjuk valami nagyon büdös és nagyon sötét helyre, hogy SOHA ne mehessen többé kamera közelébe.  Info:576