---A Beat korszak--
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BEAT KLUB
az Aranytízben (Bp, V. ker. Arany J. u. 10.)
Házigazda: The BlackBirds (www.blackbirds.hu)
Meghívott vendégek:
Szörényi Levente (Illés),
Benkõ László (Omega),
Szörényi Szabolcs (Illés),
Debreczeni Ferenc (Omega),
Bródy János (Illés)
Janis Joplin Piece of my Heart
A hatvanas évek teli volt szenvedéllyel és dekadenciával, nekem Hendrixet vagy Joplint hallgatni kicsit olyan, mintha szimbolista verseket olvasnék.
1995: 18 Essential Songs (Janis Joplin), ha valaki fogékony erre a különös hangulatú zenére és még nem sokat tud az énekesnõrõl, annak ajánlom az albumot
Vélemények?
Pretty Things - Midnight to Six
See Your Local Dodge Dealer
Mert akkor feltolnék egy ké dolgot😊
Beat : Tremeloes,Troggs,Zombies
én nemrég (pár hónapja) tértem át az igényes zenére, 6 éves koromban Jazz +Az-t hallgattam azis nagyon kira.
Kuss!-magyarázta.
https://supermario4ever.wordpress.com
https://supermario4ever.wordpress.com
petroleum pááámpa, milyen szép a láángja
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
The Pretty Things - Midnight to Six man
Ten Years After - I'd love to change the world
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Tudom, hogy leginkább az idõs generáció vágja az akkori idõk nagy slágereit, viszont én fiatal korom ellenére is érdeklõdöm az akkori zene iránt.
Ha tudtok számokat mondani, akkor gyüjtsük már össze, hogy kinek mi a kedvence😉