SG: Baja Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄DDDDDDD
REAL MADRID
buuuuuuuu!!
nahh mivan már Bajaiak!!!!!!!
éltek még? 😊
nahh mivan már Bajaiak!!!!!!!
éltek még? 😊
REAL MADRID

ja és elvileg nemrég irtották repülõrõl,
szemmel láthatóan sokat ért...
szemmel láthatóan sokat ért...
ezek a k.va szúnyokok mostmár tényleg csíííííípnek
az nem létezik, hogy van haszontalan állat, minden állat jó valami...
a szúnyog pl. arra hogy agyoncsapják (ja, nincs is agya) 😊
konkrétan azért ez már szerintem valami ritka biológiai eset, hogy akkora rajokban járnak, hogy gyakorlatilag eltakarják a Napot, adott esetben... - meg ha nem figyelsz, akkor 3-at már le is nyeltél kb...
az nem létezik, hogy van haszontalan állat, minden állat jó valami...
a szúnyog pl. arra hogy agyoncsapják (ja, nincs is agya) 😊
konkrétan azért ez már szerintem valami ritka biológiai eset, hogy akkora rajokban járnak, hogy gyakorlatilag eltakarják a Napot, adott esetben... - meg ha nem figyelsz, akkor 3-at már le is nyeltél kb...
én most kecskeméten vok!!! itt egy szúnyog sincs 😄DDDDDDD
REAL MADRID
akkor csak engem nem csípnek?...
biztos ízlik nekik a véred...
biztos ízlik nekik a véred...
nem is csípnek...
Régóta Vártam <#rolleyes>#rolleyes><#rolleyes>#rolleyes><#rolleyes>#rolleyes><#confused>#confused><#vigyor2>#vigyor2>
😄DDDDDDDDD lödd le õket 😄DDD (nálunk is)
REAL MADRID
taníts MESTER!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
gondoltam, valami komoly témáról is lehetne beszélni, ha már szóba jött minden idõk egyik legjobb filmjének címe...
a magyar címe: Sztalker,
angol címe: Stalker
eredeti címe: Сталкер
amúgy nem a könyv miatt néztem meg, hanem mert Tarkovszkij összes filmjét láttam...
aki nem látta, annak egy kis ízelítõ: EZ Sztalkeros, mivel ezek konkrétan a filmbe vannak:

angol címe: Stalker
eredeti címe: Сталкер
amúgy nem a könyv miatt néztem meg, hanem mert Tarkovszkij összes filmjét láttam...
aki nem látta, annak egy kis ízelítõ: EZ Sztalkeros, mivel ezek konkrétan a filmbe vannak:

igen, itt mindenki CSAK a játékot ismeri, a filmet csak te ismered (de csak azért mert benne van "Az 50 híres filmrendezõ" címû könyvben...)
<#banplz>#banplz>
<#banplz>#banplz>
én még a játékkal sem játszottam 😄
REAL MADRID
egyébként valaki látta is a Sztalker címû filmet, vagy csak a játékot ismeri mindenki?...
jolett!!!
rakj rá célkeresztet, meg életerö stb-t és linkeld be a stalker topikba! mit szólnak hozzá???<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
rakj rá célkeresztet, meg életerö stb-t és linkeld be a stalker topikba! mit szólnak hozzá???<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
😄DDDDDDDD
REAL MADRID
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#ravasz1>#ravasz1> amugy jók a képek 😄
REAL MADRID
<#rinya>#rinya>
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
uhh gecc rendesen széthúztad a topityot 😞
REAL MADRID
ez olyan stalkeros:

esik ésõ mi faszé? 😞 nem meek ma
REAL MADRID