383
-
Amúgy milyen kuss van már jóideje.. -
#342 reklám: http://www.himelhu.hu/ -
Monoton #341 húsvét is elmúlt -
#340 BÚÉK!!!!!!!!
Kemény szilveszer volt.. :D -
Monoton #339 BUÉK !!!!!!!!444444négy -
Dougie #338 BÚÉK -
#337 BUÉK mindenkinek! -
#336 Elusive!
Doug!
BUUUÉÉÉÉK!!!! -
#335 1 idő után soxor, sokmindent, de persze jobb. (nem tartom helyesnek, ha mindenáron felmentenek a gondolkodás alól. ENNYI KELL!) -
Dougie #334 akkor felesleges a számláló, azt mondod?
mert úgyis ki lehet következtetni -
#333 "bár én nem vezetek valami sokat"... figyelni kéne a többi lámpát... (kit enged, kit nem... és következtecc) -
Dougie #332 meg az is jó, hogy nem sárgánál hanem akár már pirosnál is berakhatod sebességbe a kocsit, mert tudod hogy pár másodperc és zöld lesz...
(bár én nem vezetek valami sokat) -
Dougie #331 nekem is tetszik (én Pécsen láttam előszö ilyet, és már akkor is tetszett az ötlet, bár ott már viszonylag régebb óta van ilyen)
aztán vártam hogy hátha Baján is lesz egyszer ilyen és tényleg lett
azt viszont hiányolom, hogy nincs minden lámpánál ez (és itt nem arra gondolok, hogy ha több sávra érvényes ugynaz a jelzés, mert oda tényleg elég egy) de van amelyik lámpánál egyáltalán nincs ilyen (bár lehet hogy csak kísérleti jelleggel vezették be, és majd kerül a többi helyre is - remélem mert jó és hasznos)
de amit még hiányolok az a gyalogosoknál lévő kijelzés - mert az jelenleg sehol sincs, pedig az is jó lenne (Pécsen az is van, meg az összefügg bizonyos sávokban lévő zöldekkel (vagy pirosokkal) szóval állítgatni se kellene nagyon - már ha ez gond egyáltalán
azért érdekes hogy legtöbb helyen kb. 80 másodperc a piros és 17 másodperc a zöld - ezt nem is gondoltam volna -
#330 Tegnap vettem én is észre őket! :) Tökjó szerintem, így legalább tudni, hogy meddig kell még ácsingózni.. -
#329 még 1 t-ma: megújult közlekedési rend a Szent3ság t-ren
mennyire volt kurva az anya, aki kitalálta?
0-nem volt az
1-régen volt lány
2-Q
-
#328 kira!!!
ált. max másfél percről számolnak vissza (ha pl. pont nem tudtál átmenni a zöldön)
viszont fájdalmas, amikor 90től számol vissza:D -45 percnek tűnik -
Dougie #327 közlekedési lámpákon másodperc-visszaszámláló
vélemények? -
#326 hát elég nagy fasság -
#325 csesszék meg csütörtökön rászántam magam h korizok egyet, erre két órán át lapátolták a pályáról a havat, aztán meg nem tudják h. rá lehet-e menni -
#324 essenmámég mer nem lapátótam eleget keci:cccccccc -.- -
Monoton #323 jaja valamit hallottam ....
mekkora hóvan :Sss -
Dougie #322 november 30-án állítólag lesz valami karácsonyi vásár, és azért is vezetik be, de utána is maradni fog, hogy pl. a polgármesteri hivatal előtt nem lehet autóval közlekedni -
Dougie #321 azt hallottátok hogy nov. 30-tól megváltozik a szentháromság tér forgalmi rendje?
az egyik fele teljesen le lesz zárva, a másik felén meg másképp kell majd menni (pl. az attila utca felé menőknek meg kell kerülni egy negyedet, a szabdság utca felől jövők csak jobbra kanyarodhatnak majd a bank sarkánál, stb.) meg parkolni is csak a tér egy negyedében lehet majd -
Monoton #320 korcsolya bérlés 300 HUF
pályadíj 600 HUF / óra
-
Monoton #319 fogalmam sincs még énse néztem meg -
#318 nem, amúgy mennyi a belépő? -
Monoton #317 korcsolyáztál is? -
#316 vasárnap nem lesz
jó sok finom mézet vettünk -
Monoton #315 sztem teljesen mind1 demostmár igy este azt mondom vasárnap -
#314 Sziasztok
A Bajai Mézfesztivállal kapcsolatban érdeklődnék
klikk
Itt látom a programot, de engem az érdekelne, hogyha mézet szeretnénk venni nézelődni kostólni akkor melyik nap érdemesebb lemenni szerintetek Szombat vagy Vasárnap.
-
Monoton #313 leszleszlesz hamarosan :D -
#312 hmm én még nem hallottam róla :D
valamit csinálnak most ott a béke téren, de sztem köze nincs annak jégpályához :( pedig jó lenne.. -
Dougie #311 tényleg lesz Baján ideiglenes jégpálya a Béke téren, vagy ez csak kamu?
csak mert eddig még nem csináltak semmit, és nemsokára át kéne már adniuk... -
#310 jah... -
Monoton #309 esik a eső :O -
#308 a déryben picit elkapott minket is a történet..:) -
#307 [URL=http://def.baja.hu/kep/baja/]Képek a nagy "árvízről"[/URL]
Szegény Penny Market már megint víztározóvá vált...:D -
Monoton #306 aaaaa most nezem :) fennt vgyunk a baja.lap.hu n :D -
Monoton #305 hat ha azt nezzuk paking is vonzaskorzet :DDDDDDD -
#304 vonzáskörzetbenélek:ASD: