376
Newcastle United
-
#376 hát mákja van Suareznek,ha telibekapja a combhajlitóját a védő az csúnya lett volna... -
#375 -
#374 :ASda
-
kretyás #373 -
#372 Elég minőségi csapatot építettek, ha BL-ért nem is, de EL-ért simán küzdhetnek, illetve a hazai kupákban jó eséllyel indulnak. -
#371 Anita jó vétel volt!Szépen felépült a csapat amióta újra a PL-ben vannak!Simán BL-t érő helyért lesz versenyben a Castle. -
#370 Nem lesz meccs Sopronban -
#369 Sopronban meccsel a NU a Fenerbahce ellen:
http://www.nufc.co.uk/articles/20120712/united-heading-for-germany-and-hungary_2281670_2840613
-
kretyás #368 ma:
FT Newcastle U. [2 - 1] Aston Villa
30' [1 - 0] D. Ba
38' D. Simpson
39' R. Dunne
45' [1 - 1] R. Keane
68' D. Bent
71' [2 - 1] P. Cisse -
#367 Hol van Cisse meg Ba?Miért nincsenek a keretben sem? -
#366 vleznisznájpsz :Dddd -
#365 :-} -
kretyás #364 -
IXEMGabeo #360 Milan-Udinese 4-4 valóban jobb volt, az nálam az 1. :) viszont akkor helyesbítek az idei legjobb angol meccs, merthogy elég ritka mostanság náluk az élvezetes meccsek -
#359 év meccsének nem nevezném,maradjunk annyiban,hogy páran megszedték magukat a második félidő alatt... -
IXEMGabeo #358 valószínű. Végeredményben legyen csak kiélezett bajnokság... -
#357 ez van, veretlen szezont még most sem könnyebb végigcsinálni, mint 7 éve, hiába mondják sokan. ez a keret pedig nem is lett volna képes rá, ha nem ma, akk 1 hét múlva, vagy 1 hónap múlva...de a vereség minden meccsben benne van/volt/lesz.
abban is biztos vagyok, h lesz még pár helycsere a tabella élén a szezon végéig. -
#356 -
IXEMGabeo #355 az a vereség nektek régen a levegőbe lógott...mindig volt vki, aki megmentett bennetek a csúfos vereségtől.
amúgy a bíró jócskán benne volt, idén az egyik legjobb angol meccs, amit láttam, mert bizony mostanság nem sűrűn látni JÓ angol meccset, marha ritka -
#354 remélem a WHU nem lesz köztük, őket sajnálnám. -
kretyás #353 hát én bánom egyébként h kikaptatok tőlük, jó lenne már lassan egy biztos kieső... -
#352 kíváncsi leszek jövőhéten ők mire lesznek képesek a Farkasok ellen :P -
kretyás #351 ebben a fordulóban mégis jobban jöttek ki mint ti... :) -
#350 az nem év meccse, h az egyik csapat 45. perc alatt rúg 4 gólt, a köv félidőben meg eladja :) de év viccének megfelelő, ezután már tényleg kuss a nevük, h a másik csapat eladja az előnyét. -
kretyás #349 egyébként a kiállítás teljesen jogos volt, és mi nem kaptunk meg egy szabályos gólt... vicc!
Bár a 4-4nek is örülök, 4pontot szedtünk el tőlük :) -
kretyás #348 és én lemaradtam róla...:@
viszont láttam a gólokat, Tioté-é az vaslami fanatsztikus volt...
alig várom a sok arsenalos gyökér sírását látni, végre megmutattuk, hogy nem vagyunk lenéznivaló csapat! -
IXEMGabeo #347 Newcastle - Arsenal 4-4 talán az év meccse (0-4) ről!!! -
kretyás #346 de minek...:D
borzaszto, értelmetlen meccs utálom ezeket -
#345 ok a magyar Sportklub mégis adja. -
#344 18.30 Stevenage Borough FC-Newcastle United FA-Cup
magyar tv csatorna nem adja!
streamek itt -
kretyás #343 :( -
#342 JÉZUSOM PARDEW A BÁRGYÚ LESZ HELYETTE:OO ez vicc... -
kretyás #341 Atyauristen kirugtuk Hughtont!!!!!!!!!!!!!!! ez eszméletlen mit cisnál az elnök???????? :(((:@@@@@@@@@@@@@ -
kretyás #340 nálunk már csak a névsort erősiti. mikor játszik tuti kapunk 3golt minimum. borzaszto rossz játékos.... -
#339 kb. ott lett elbaszva a karrieje, mikor a Leedsnél már visszaküldték középre, h pótoljon vmi kieső embert. Aztán Fergie is majdnem csak középpályán játszatta, pedig egyértelmű volt, h akkor nyújtja a legjobbját, ha középcsatár poszton játszhat.
Erre most a N'Castle-ben meg már talán védekezőközép, vagy nem tudom. -
#338 75 meccs 0 gól egy támadó szellemű játékostól elég durva, mégha a csatársorból vissza is küldték a középpályára.. mondjuk a Man Utd-ben sem termelte a gólokat, mindössze 7-et lőtt. 2004-2007 ig. -
#337 most nézem csóri Smith-nek gólja sincs mióta itt játszik :O mit csinál szegény gyerek? hol játszatják? -
kretyás #336 kikaptunk. -
IXEMGabeo #335 ehhez grat...ráfért már a csapatra egy kiugró eredmény -
kretyás #334 fantasztikus eredmény!
Arsenal-Newcastle 0-1
nagyon nagyon jó a csapat, hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!