10
Ahogyan a szöveg alámondásos videofilmeken láttad kiskorodban...
  • Display
    #10
    Nagyon nagy játék, kár hogy nincs X360-ra :( Van valaki aki esetleg próbálta már a régi Xbox-os változatot 360-on és sikerült elindítania?
  • SAFIII
    #9
    Tény hogy nem rossz se a film se a játék,eredetiség nagyon ott van,magában a játékban a kedvenc részem amikor menekülni kel la tetőn meg a Ajax féle ruhavisszaszerzés....
    de ez nem azt jelenti hogy jobban elfeküdtem tole mint egy gta-tol mert azért attol messzire van de nagyon
    azért próbálja ki akinek van rá lehetősége
    most kapcsolok a végén az "army of the night" nagyon nagy--->>>RETRO
    bár amennyire ez a fórum látogatott
  • SlickAdam
    #8
    Amúgy én meg most kezdtem el a játékot. Kevés játék van, ami mostanában leköt, de ez egy tipikus fotelbapasszírozós gém. A hangulata, meg az eredetisége nagyon ott van. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó játék. Nem tudom, hogy most vagy van a játéknak máshol jobban látogatott fóruma, vagy ennyire nem ismeri senki, vagy ...?????? Hihetetlen, hogy okt. 30.-a utáni beírásommal is csak a 8. hozzászólás került be ide! Ajánlom, hogy aki teheti, és akit leköt egy GTA-hoz hasonló (sőt annál durvább) játék, az hirtelen lásson neki!
  • mila69en
    #7
    áh faszányos kis játék kicsit beteges, a harc nagyon komolyan meg lett csinálva komolyan mondom, hogy a direkt verekedős gémek elbújhatnak [tekkenre gondól]
  • insp
    #6
    Itt nem is a grafika a lényeg. Na, megnézem a filmet.
  • NormalisEmber
    #5
    Nekem bejött, 2játékos módban nagy móka. Tele van jobbnál-jobb ötletekkel(autórádió lopás, a rivális bandák jeleinek átfestése olyan dreamcast-es jet set radio módra, járókelők kifosztása stb.)

    De sajnos a framerate egyáltalán nem stabil, legalábbis multiplayerben nem. Tömegjeleneteknél bizony itt-ott beszaggat. A bunyó viszont 100x-ta jobban van kidolgozva mint a GTA-ba.(sima támadásokon kívül egy csomó kombó is van)

  • 0ppika
    #4
    Há' má' nem azé' de szvsz a trélereken nem venni észre semmiféle egetrengető grafikát ...
  • insp
    #3
    Hangulatos, nagy tömegjelenetekkel, nagyon jó "korhű" zenével. (Leginkább a John Carpenter-féle horrorfilmekhez hasonlítható zene) Reccenés nélkül fut, számomra tökéletes az illúzió!

    P.S: Sztem nézzetek után torrent-en az eredeti filmnek, most "valószínűleg" sok helyen megtaláljátok.
  • mila69en
    #2
    milyen a gém? már jatszol vele??
  • insp
    #1
    Nem kapott akkora hype-ot, mint a többi Rockstar játék, de kiforrottságában, hangulatában szerintem magasan veri GTA-kat is. NAGYON erőszakos.
    Aki látta annakidején az eredeti filmet, vagy a Bosszúvágy filmeket, annak tökéletesen visszaadja a hangulatát.

    Ez a "játék" nálam már igencsak -nem a grafikára gondolok- nextgen-nek számít.

    http://www.rockstargames.com/thewarriors/