Nem mindenhol teljes a verseny a távközlési piacon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem továbra is az a véleményem, hogy a mocskos monopolista T-hányinger a lehetõ legundorítóbb módon, mindenkit eltaposva igyekszik megtartani monopol helyzetét.
Mivel jelentõs a politikai támogatottsága (ugyan kit nem pénzelt?), így kormányzati oldalról is megfoghatatlan, szóval amelyik szólgáltató próbálkozik ellene, az elõbb-utóbb belátja, hogy nincs értelme, vagy egyszerûen ellehetetlenül, vagy csak vegetál expanzió reménye nélkül
Ezen természetesen CSAK MI veszíthetünk
Mivel jelentõs a politikai támogatottsága (ugyan kit nem pénzelt?), így kormányzati oldalról is megfoghatatlan, szóval amelyik szólgáltató próbálkozik ellene, az elõbb-utóbb belátja, hogy nincs értelme, vagy egyszerûen ellehetetlenül, vagy csak vegetál expanzió reménye nélkül
Ezen természetesen CSAK MI veszíthetünk
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
"Ezért döntöttünk úgy, hogy a versenyhivatalt, mint független szervezetet kérjük fel arra, hogy eljárásával járuljon hozzá a távközlési verseny tisztaságához."
Tudtommal meg éppenhogy a Tele2 fordult a versenyhivatalhoz, a félrevezetõ T-Com reklám miatt.
Tudtommal meg éppenhogy a Tele2 fordult a versenyhivatalhoz, a félrevezetõ T-Com reklám miatt.