14
SSH-server programok
-
#14 Ha létezik ilyen arra én is kiváncsi lennék minden rosszinduléat nélkül! -
Ebola #13 Akiknek publikus a szerverük... és segítenének egy ilyen gyíkon mint én :) -
#12 Ki az a hülye aki ssh hozzáférést ad a serveréhez :D -
Ebola #11 Hali!
tudnátok mondani publikus SSH szervert, esetleg még logint is hozzá?
Portforward céljából kellene -
#10 Megoldódott a router volt a bűnös :) -
#9 Akadt egy kis problémám! Az alaphelyzet:
Van egy nagy hálózatom 6-7 gép lanba kötve 2 router segítségével!nálam van a fő 4 portos router ebbe megy be 2 gép + a net és egy haramdik utp kábel ami egy másik routerel van összekötve! A másik router ebben az esetben nem fontos szal nem firtatnám tovább! A nálam lévő két gép felépítését tekintve consolos debian linux a másik meg win xp!
ssh server a debianos gépen fut és windozos gépel (puttyal) akarom vezérelni a debian gépet de az istenért nem akar csatlakozni a wan ip-n keresztül :(
Nem tudom mennyire okoz gondot, hogy mindkét gépnek ( a router miatt) ugyan az a wan ip-je :S -
#8 ezt -
F1re #7 ok thx winsshd - eszt kiprobalom -
#6 Ha ezt akarod ott van a winsshd is, de akkor nem értem miért nem elég a kereső. Az még a vnct is ssh-n keresztül viszi. -
F1re #5 van ssh server rakeresel ssh-server talal is ugy hogy ez hulyeseg amit mondasz :)de amugy vagom hogy erted tom mi az ssh | en ssh servert szeretnek csinalni amire ssh progival pl putty-al tudnek csatlakozni aminel SSH- protocolon keresztul csatlakozunk -
#4 Látom nem érted :) Írd le hogy mit akarsz pontosan mert ez kb. az, hogy megkérdezed nem tudok-e TCP/IP-severt windowsra.
Gondolom amúgy unix-féle terminállal akarsz bejelentkezni. Mivel a win alapjáraton rohadtul nem terminál alapú és konzolhoz hasonló képződény is csak eldugva van benne, ez nem nagyon fog összejönni.
Ilyenkor vagy felraksz egy cygwin-t és emulálsz egy unix környezetet ott futtasz egy sshd-t, amit kiraksz servicenek a winbe, vagy felraksz egy TightVNC-t aztán inkább VNC-vel próbálkozol távolról elérni a gépet. Mindenesetre inkább olvass utána a dolgoknak először mert kevered a szezont a fazonnal. -
F1re #3 vagom amugy nem tudsz ?
valami ojasmi kene mint amit a game-server szolgaltatok hasznalnak csak windows-ra -
#2 Az SSH csak egy protokoll ami titkosított csatornát hoz létre server és kliens közt. -
F1re #1 Valaki tudna jo Windowsos SSH-server csinalo programot + amit tudtok is hasznalni :D