Felgyorsítható a szövettermelődés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"a kísérletek alapján még jóval erõsebbnek is tûnik" - remélem a hivatalos közleményben nem úgy fogalmaztak hogy "tûnik" 😄😄
Igen, én is hallottam, hogy Michael Jackson összeáll egy koncert erejéig...

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

Már miért?
Az új technológia a lehetõségek új tárházát nyitja meg számára, pl kínai vagy eszkimó még nem volt de mostmár lehet az is! <#nezze><#idiota>
Nyugi pár éven belül megint "összeszedi magát" és elkezd turnézni 😄

Kis-Bob
Jackson akkor nagyot bukott... 😄 Ugye, a türelmetlenség!

Én valamikor a NASA honlapján olvastam, hogy infra fényû LED-ekkel sikerült felgyorsítani a gyógyulást.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

igen ez is meglehet 😊)))))))
nem is hiszek benne, de nem is utasítom el. majd jobban utánna járok egyszer 😊))

áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítő ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))

baromság 9D

Kara kánként folytatom tanításom.

igazábol semmit nem tudok a szövettermelõdésrõl, de azért hozzá szolok, met nincs jobb dolgom 😊

a sejtek bizonyos sugarakat bocsájtanak ki, és hullámokat.( ultraibolya sugarakat is) melyek beindítják a sejtosztódás folyamatát, és bármely anyagból képes sejtenbelüli idegrendszert formálni. kisérletekben egy sejtet elöltek, majd kémiai anyagokat , más szöveteket raktak a helyére. egyes kisérletben egyiket mésikban másikat. és miután beindult a sugár kibocsájtás szépen osztódott a melette lévõ sejt.

sztem ha az orvos tudomány eljut addig ,kit tudja szûrni az ibolyasugárzás negatív hatásait , akkor lehetséges lesz a sebek begyógyításának gyorsítása. ( de ez egy elég veszélyes út mert épp a sejt osztódást gyorsító tulajdonsága miatt, okoz rákot)

áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítő ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))

Amikor 6 évvel ezelõtt kivették a mandulám, épp azon töprengtem, mert beszéni stb. nem volt szabad, hogy miért nem gyorsítják már meg a szövetek regenerálódását valahogyan.
A mûtét okés, de utána egyszerûen megadra hagynak, hadd bírkózzon, meg a szervezet a többivel.
Vagyis az orvostudomány a sebgyógyulással nem nagyon foglalkozott eddig, legfeljebb csak mint fertõtlenítés, borogatás szinten.

Kara kánként folytatom tanításom.

Mire ilyen ruha lesz addigra már nem is katonák fognak rohangálni a harctéren hanem robotok, ráadásul olyan fegyverekkel hogy ha azzal meglõsz vkit akkor ott már csak a papnak lesz munkája 😊

Arról nem is beszélve, hogy a meglõtt katonát a harctéren milyen jól el lehet látni, (mindez megfejelve automatikusan beavatkozó ruházattal)
Esrohnoil
Dr Brown? Emmett Brown? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Még egyenlõre kolto tank sincs 😄
De ha minden igaz, akkor az óceán mélyén kell keresni LOL

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

De tényleg! A bakta tank milyen praktikus lenne már!<#alien2>
A Yakumo cuccot már most megvenném 😊

lpapi
*.mp3 lejátszást kihagyták belõle : >

Amúgy királyos az ilyesmi... Csak kérdés, hogy mellékhatás van e?

\"Az igazi nagyság mértéke az, hogy mekkora szabadságot adsz másoknak, nem pedig az, hogy menyire tudsz másokat arra kényszeríteni , amit te akarsz.\" /Larry Wall/

Teppik Amon
ez kicsit Szindikétes volt 😊
Amúgy meg lassan minden lesz mint a scifikben. Márcsak a bakta-tank hiányzik. SW ruulz <#pardon1>

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Enkil
ez egyre jobb <#vigyor3>

"A végcél egy gyors és olcsó automatikus eljárás létrehozása,..."
Beépíthetõ szövetregenerátor és biocomp. Most vegye meg! Ajándékba adunk szívdecentralizálást, beépíthetõ melkaspáncélzatot, vagy Yakumo gyártmányú UV/IV/Thermo funkciókkal felszerelt, 400x digitális, és 20x optikai zummos szeminplantátumot. 😊

Omegared
Még a végén eljutunk a Star Trek-es bõrregenerátorhoz <#vigyor2> 😄 Milyen szép is lenne, ha megvágod vagy leforrázod magad, befújod a kezed valamivel, és pikk pakk rendbejön a sérült hámszövet 😊)

testerlnx
welcome 😊

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!