21
  • n0refleX
    "a kísérletek alapján még jóval erősebbnek is tűnik" - remélem a hivatalos közleményben nem úgy fogalmaztak hogy "tűnik" :D:D
  • Falatka2003
    Igen, én is hallottam, hogy Michael Jackson összeáll egy koncert erejéig...
  • haxoror
    Már miért?
    Az új technológia a lehetőségek új tárházát nyitja meg számára, pl kínai vagy eszkimó még nem volt de mostmár lehet az is!
    Nyugi pár éven belül megint "összeszedi magát" és elkezd turnézni :D
  • Kis-Bob
    Jackson akkor nagyot bukott... :D Ugye, a türelmetlenség!
  • Caro
    Én valamikor a NASA honlapján olvastam, hogy infra fényű LED-ekkel sikerült felgyorsítani a gyógyulást.
  • smity 8D
    igen ez is meglehet :))))))))
    nem is hiszek benne, de nem is utasítom el. majd jobban utánna járok egyszer :)))
  • Epikurosz
    baromság 9D
  • smity 8D
    igazábol semmit nem tudok a szövettermelődésről, de azért hozzá szolok, met nincs jobb dolgom :)

a sejtek bizonyos sugarakat bocsájtanak ki, és hullámokat.( ultraibolya sugarakat is) melyek beindítják a sejtosztódás folyamatát, és bármely anyagból képes sejtenbelüli idegrendszert formálni. kisérletekben egy sejtet elöltek, majd kémiai anyagokat , más szöveteket raktak a helyére. egyes kisérletben egyiket mésikban másikat. és miután beindult a sugár kibocsájtás szépen osztódott a melette lévő sejt.

sztem ha az orvos tudomány eljut addig ,kit tudja szűrni az ibolyasugárzás negatív hatásait , akkor lehetséges lesz a sebek begyógyításának gyorsítása. ( de ez egy elég veszélyes út mert épp a sejt osztódást gyorsító tulajdonsága miatt, okoz rákot)
  • Epikurosz
    Amikor 6 évvel ezelőtt kivették a mandulám, épp azon töprengtem, mert beszéni stb. nem volt szabad, hogy miért nem gyorsítják már meg a szövetek regenerálódását valahogyan.
    A műtét okés, de utána egyszerűen megadra hagynak, hadd bírkózzon, meg a szervezet a többivel.
    Vagyis az orvostudomány a sebgyógyulással nem nagyon foglalkozott eddig, legfeljebb csak mint fertőtlenítés, borogatás szinten.
  • haxoror
    Mire ilyen ruha lesz addigra már nem is katonák fognak rohangálni a harctéren hanem robotok, ráadásul olyan fegyverekkel hogy ha azzal meglősz vkit akkor ott már csak a papnak lesz munkája :)
  • alfa00red
    Arról nem is beszélve, hogy a meglőtt katonát a harctéren milyen jól el lehet látni, (mindez megfejelve automatikusan beavatkozó ruházattal)
  • Esrohnoil
    Dr Brown? Emmett Brown? :D
  • Caro
    Még egyenlőre kolto tank sincs :D
    De ha minden igaz, akkor az óceán mélyén kell keresni LOL
  • jerec
    De tényleg! A bakta tank milyen praktikus lenne már!
  • haxoror
    A Yakumo cuccot már most megvenném :)
  • lpapi
    *.mp3 lejátszást kihagyták belőle : >

Amúgy királyos az ilyesmi... Csak kérdés, hogy mellékhatás van e?
  • Teppik Amon
    ez kicsit Szindikétes volt :)
    Amúgy meg lassan minden lesz mint a scifikben. Márcsak a bakta-tank hiányzik. SW ruulz
  • Enkil
    ez egyre jobb
  • Inquisitor
    "A végcél egy gyors és olcsó automatikus eljárás létrehozása,..."
    Beépíthető szövetregenerátor és biocomp. Most vegye meg! Ajándékba adunk szívdecentralizálást, beépíthető melkaspáncélzatot, vagy Yakumo gyártmányú UV/IV/Thermo funkciókkal felszerelt, 400x digitális, és 20x optikai zummos szeminplantátumot. :)
  • Omegared
    Még a végén eljutunk a Star Trek-es bőrregenerátorhoz :D Milyen szép is lenne, ha megvágod vagy leforrázod magad, befújod a kezed valamivel, és pikk pakk rendbejön a sérült hámszövet :))
  • testerlnx
    welcome :)