21
-
n0refleX #21 "a kísérletek alapján még jóval erősebbnek is tűnik" - remélem a hivatalos közleményben nem úgy fogalmaztak hogy "tűnik" :D:D -
Falatka2003 #20 Igen, én is hallottam, hogy Michael Jackson összeáll egy koncert erejéig... -
haxoror #19 Már miért?
Az új technológia a lehetőségek új tárházát nyitja meg számára, pl kínai vagy eszkimó még nem volt de mostmár lehet az is!
Nyugi pár éven belül megint "összeszedi magát" és elkezd turnézni :D -
#18 Jackson akkor nagyot bukott... :D Ugye, a türelmetlenség! -
Caro #17 Én valamikor a NASA honlapján olvastam, hogy infra fényű LED-ekkel sikerült felgyorsítani a gyógyulást. -
smity 8D #16 igen ez is meglehet :))))))))
nem is hiszek benne, de nem is utasítom el. majd jobban utánna járok egyszer :))) -
Epikurosz #15 baromság 9D -
smity 8D #14 igazábol semmit nem tudok a szövettermelődésről, de azért hozzá szolok, met nincs jobb dolgom :)
a sejtek bizonyos sugarakat bocsájtanak ki, és hullámokat.( ultraibolya sugarakat is) melyek beindítják a sejtosztódás folyamatát, és bármely anyagból képes sejtenbelüli idegrendszert formálni. kisérletekben egy sejtet elöltek, majd kémiai anyagokat , más szöveteket raktak a helyére. egyes kisérletben egyiket mésikban másikat. és miután beindult a sugár kibocsájtás szépen osztódott a melette lévő sejt.
sztem ha az orvos tudomány eljut addig ,kit tudja szűrni az ibolyasugárzás negatív hatásait , akkor lehetséges lesz a sebek begyógyításának gyorsítása. ( de ez egy elég veszélyes út mert épp a sejt osztódást gyorsító tulajdonsága miatt, okoz rákot) -
Epikurosz #13 Amikor 6 évvel ezelőtt kivették a mandulám, épp azon töprengtem, mert beszéni stb. nem volt szabad, hogy miért nem gyorsítják már meg a szövetek regenerálódását valahogyan.
A műtét okés, de utána egyszerűen megadra hagynak, hadd bírkózzon, meg a szervezet a többivel.
Vagyis az orvostudomány a sebgyógyulással nem nagyon foglalkozott eddig, legfeljebb csak mint fertőtlenítés, borogatás szinten. -
haxoror #12 Mire ilyen ruha lesz addigra már nem is katonák fognak rohangálni a harctéren hanem robotok, ráadásul olyan fegyverekkel hogy ha azzal meglősz vkit akkor ott már csak a papnak lesz munkája :) -
alfa00red #11 Arról nem is beszélve, hogy a meglőtt katonát a harctéren milyen jól el lehet látni, (mindez megfejelve automatikusan beavatkozó ruházattal) -
#10 Dr Brown? Emmett Brown? :D -
Caro #9 Még egyenlőre kolto tank sincs :D
De ha minden igaz, akkor az óceán mélyén kell keresni LOL -
jerec #8 De tényleg! A bakta tank milyen praktikus lenne már! -
haxoror #7 A Yakumo cuccot már most megvenném :) -
#6 *.mp3 lejátszást kihagyták belőle : >
Amúgy királyos az ilyesmi... Csak kérdés, hogy mellékhatás van e? -
#5 ez kicsit Szindikétes volt :)
Amúgy meg lassan minden lesz mint a scifikben. Márcsak a bakta-tank hiányzik. SW ruulz -
#4 ez egyre jobb -
Inquisitor #3 "A végcél egy gyors és olcsó automatikus eljárás létrehozása,..."
Beépíthető szövetregenerátor és biocomp. Most vegye meg! Ajándékba adunk szívdecentralizálást, beépíthető melkaspáncélzatot, vagy Yakumo gyártmányú UV/IV/Thermo funkciókkal felszerelt, 400x digitális, és 20x optikai zummos szeminplantátumot. :) -
#2 Még a végén eljutunk a Star Trek-es bőrregenerátorhoz :D Milyen szép is lenne, ha megvágod vagy leforrázod magad, befújod a kezed valamivel, és pikk pakk rendbejön a sérült hámszövet :)) -
#1 welcome :)