17
  • Mop
    hi!
    Az 51-es Körzetet láttátok már?
    Kár, hogy nem elég részletes.
    A helyükben én is paráznék! :D
  • tomxxtom
    Nézzétek meg a niagara vizesést gyönyörű.
  • tomxxtom
    Szerintem nagyon jó program remélem folyamatosan
    fejlesztve lesz.
  • Hegyikecske
    Én is pont erre gondoltam amit az első felében leírtál, viszont az már murisabb h én pont rád lennék kíváncsi napozás közben...:DD

Hmm elsütöm azt a mondatot amit ilynekor szokás: Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön! :DD

Jah hülyesége ez a para, én annak örülnék még jobban ha nagyobb felbontásúak lennének a képek, pl debrecent csak hírből ismeri ott nem tudok utcára keresni, pedig itt pesten még a házunk is megtaláltam!
  • juhand
    Még az autóm is rajta van a nagyfelbontású képen.

"Nem meglepő, hogy ezen országok területén nem találunk nagy felbontású műholdképeket."
    Észak-Koreát és Kubát jól ki lehet mazsolázni szép nagyfelbontású képeken. Izrael területén egy darab nagyfelbontású részlet sincs !!!! Pedig Jeruzsálemet megnéztem volna.
  • NuCLEARScoRp
    Igaz lehet mert van egy olyan dolog amit 2003 októberében építettek és az nincs rajta a térképen... ami viszont 2002 őszén épült az rajta van!

Amugy a cikkre reagálva: Hülyeség ezt az egész cirkusz...
  • atlagember
    Az a baj, hogy a cikk címe félrevezető. Először azt hittem, hogy biztonsági rést nyit, vagy vírustámadás áldozata lehetek ha használom, de szerencsére csak a cikk cime van hülyén írva, mert ez esetben nekem mégsem jelent biztonsági kockázatot, hacsak nem akkor készül éppen a kép, amikor a kertben meztelenül napozok. De ahhoz meg nem elég nagy a felbontása.
  • savior
    szerintem felnek, hogy valaki ufot talal az egyik kepen
  • atlagember
    Sajnos a mi házunk sincs rajta még a térképen, mert régi műholdképek alapján dolgozik a rendszer.
    Ki tudja hogyan lehet friss képekhez hozzájutni?
  • Inquisitor
    Nem egyenletes. Azt hiszem 98-2003 közöttiek.
  • Joxy
    Állitólag 2003 nyári képek vannak magyarországról.
  • Roli
    megtaláltam a városkám, ahol lakok, még hírből nincs meg az M3-as mellette sőt még az elkerülő út sem. Különben sem nagyfelbontású a kép. sztem a harcászatot kéne befejzni meg ezt az örökös titkolózást, és akkor nem kéne ilyeneken görcsölniük, hogy ki mit hol láthat meg a 2-3éves felvételeken
  • smokedoc
    Pesten még építik a bs-t és nincs meg a két torony az árpád hídon. ergó 2 évnél régebbi fotók.

Aki le akar bombázni valamit, az úgyis tudja hol van.

a 3d building layerrel new york (nincs meg a 2 torony), vagy a grand canyon túra viszont korrekt.
  • pemga
    A page2-n még látszik pár blackbird is, tudtommal már rég nincsenek ilyenek üzemben. Hacsak... :))).
  • pemga
    Jaja, ez legfeljebb a "mi lenni kis ország, nem tellik katonai felderítész; használni guglörsz" jellegnél lehetne érdekes. Aztán majd jól nem találják ott az atomtengaralattjárót.

Black Heli pályázat képei
  • tudatlanka
    hol van ez a regiszter pályázat képei?
  • immovable
    Végre egy szakértő aki nem rémhír terjesztéssel akarja felhívni a figyelmet önönn fontoságára...
    Sztem hülyeség biztonsági kockázatot emlegetni, ugyanis a fontosabb, titkos létesítmények úgy is föld alatt, barlangokban vagy olyan helyszíneken találhatók ahol a totális ellenörzés miatt szinte kizárt, hogy bármi hasznos információ illetéktelenek kezébe kerüljön...az pedig pl, hogy x éve hol járt az egyik anyahajó, az pedig egy olyan információ aminek már semmi haszna, még útvonal meghatározásra sem jó, mert valószínű soha nem járnak ugyan azon az útvonalon...ez megint egy olyan kormányzati döntés ami igyekszik a szabad információ áramlást korlátozni, légbőlkapott érvekkel...